Įkraunama...
Įkraunama...

Problemos tik tarp dukrų ir mamų

Seip jos visos klasiokes jau nesioja isskyrus jos geriausia drauge (irgi jos klasioke) tai nezinau gal laukia kol ir ji prades nesiot... g.gif
Atsakyti
Aš ir dar nenešioju liemenėlės. Šiaip gal jau ir reikėtų,bet paprašyti tai dar gėdijuosi . Na ateis laikas pati mama supras blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(iewukas37 @ 2011 06 21, 13:58)
Aš ir dar nenešioju liemenėlės. Šiaip gal jau ir reikėtų,bet paprašyti tai dar gėdijuosi . Na ateis laikas pati mama supras  blush2.gif

O jei nesupras? biggrin.gif
Ne visos mamos tokios suprantingos,ir joms irgi gėda apie tai kalbėt su dukra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Harpija* @ 2011 06 21, 13:56)
O jei nesupras? biggrin.gif
Ne visos mamos tokios suprantingos,ir joms irgi gėda apie tai kalbėt su dukra 4u.gif

Na jei nesupras tai teks pačiai paprašyti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pirmąją liemenėlę nupirko mama (ten net ne liemenėlė, o sprotinė maikutė) Vėliau atidavė draugė kelias ir nupirko 1 mama. Išaugus prašiau nuprikt, bet teko pačiai taupytis pinigus ir pirktis verysad.gif dabar vėl reikia, bet kai pasakau, ji lyg ir supratingai pasižiūri ir atsako, bet vis tiek joks veiksmas nevyksta. Ką patartumėt sakyt, kad mama nesakytų, kad zyziu, bet atkrteiptų į tai dėmesį ir pagaliau nupirktų? blush2.gif
Atsakyti
Labutis,man 11 metu liemenele as pradejau nesioti 2011 06 05 tiesiog mama priciupo ax.gif turejome vaziuot pas mociute i soda,na as rengiuosi ir... atejo mama sako kokia maikute mausies as sakau ta melyna,sako aisku o dar nenoretum liemeneles nesiot?as labai nudziugau sakau noriu blush2.gif mama klausia, tai parodyk kokiu turi-as buvau nusipirkus 4 kai visai nieko neturejau blush2.gif .taj parodziau viena be pakietinimu su rozinem petneselem,taj sako tau su pakietinimu dar bus dideles(pridejo) taj nesiok be pakietinimu uzsidejau ir nenusiemiau...
Seniai norejau nesioti liemenele ax.gif ir pagaliau sulaukiau.pries pora trejeta savaiciu buvau gausoje ir nusipirkau tokia sportine biggrin.gif
Atsakyti
karamele5, o kokio dydžio dukrytės krūtinė? Gal ji nedrįsta nešiot, nes galvoja, kad jai dar nereikia?

Man pirmą liemenėlę nupirko mama, kai buvau 17 metų. Ir buvo gėda nešioti, bet kartą užsidėjau, nes reikėjo vieną renginį vesti, tai norėjau gražiau atrodyti. Nuo tada ir pradėjau nešioti ax.gif
Atsakyti
dydzo tikslaus nezinau, nes matuoti tai ji man tikrai neleis ir rubus nesioja tokius, kad nelabai motos, bet va kartais uzsideda maikute kokia ir jau sakau, kad jau tau tikrai reik nesiot o ji tik ne ne... schmoll.gif
Atsakyti
Tai gal tikrai kažkiek susiję su tuo, kad geriausia draugė nenešioja ax.gif nes gi labai norisi būti panašiom į drauges...
Atsakyti
SVEIKOS MAMYTES

As su mama sutariu labai gerai biggrin.gif .Man 9 metai.Ji jau man nupirko 1 liemenele.Kai ji buvo vilniuje as klausiau jos ar galiu uzsideti liemenele.
Dabar ji vel ten.
Ar man ja uzsideti?? help.gif help.gif ax.gif

QUOTE(kopustiene @ 2006 07 02, 18:21)
Nežinau ar pirkti dukrai liemenuką, jai prieš metus prasidėjo mėnesinės. JOs krūtinė nėra didelė, bet kiek pastebėjau per klasės susibūrimus, tai net gi visai krutinės neturinčios mergaitės juos nešioja. Su dukra nelabai gerai sutariu, bet atrodo, kad ji laukia kažkokio signalo dėl liemenuko. Negaliu tiesiog prieiti ir kalbėtis, ji kitokia. jai tiesiog reikėtų, kad kai būsime prekybos centre nusipirktume, bent jau man taip atrodo. pavarčiau jos dienoraštį, ten radau skaičius ir prieraša "mano apimtys 79/65 o iš jos nė ženklo. Ką daryti, man baisu vienai eiti. Parduotuvėje nejaukiai jaučiuosi".
Ką daryti, jai jau reikia liemenuko ar ne? kaip jūs darote? jai 13 metų
rolleyes.gif

QUOTE(karamele5 @ 2011 06 20, 15:15)
sveikos mamytes,
tai va kaskada seniau nupirkau dukrai liemenele, grazia, su pakietinimu ir pasakiau jai, kad ateiciai bus kai jau reikes. Ji laibai apsidziauge, bet vat dabar jai jau tikrai reikia ja nesiot nu bet nesideda ir viskas doh.gif  klausiau gal ji tau nepatinka ar kaip ? tai atsake, kad patinka, bet kodel nenesioja tai taip ir nesake. Kaip man ja itikint, kad nesiotu? Noriu kad jai daili krutine uzaugtu ir veliau nesigailetu...  verysad.gif

BUTINAI LIEPKIT NESIOT blink.gif blink.gif blink.gif
as jau beveik paaugle bet nezinau..kaip dukra gali neesioti liemeneles jei nuperka
..........................
blink.gif blink.gif blink.gif nono.gif

Atsakyti
jei tau tinka ir nori tai dekis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nu kas čia per kvaili klausimai? doh.gif
Jei turi liemenėlę, tai dėkis. 4u.gif
Kam tau ja nupirko?kad stalčiuj gulėtu? g.gif
Atsakyti