Sveikos,
O kokį liemenuką jūs turit? koks pirmas buvo? kiek jų turėt reikia?
Aš tai asmeniškai nelabai noriu tų makučių, su lankeliais patinka, pakietinti
Noriu mamos paprašyti kad nupirktų naujų, bet liežuvis nesiverčia
Ką jai sakyti?
Turiu aš tų liemenukų, tik kad gražaus, tokio moteriško noris (kokio su kvarbatkytėm ar pan.)
Ką jai sakyt?
Patarkit
Ką jai sakyti?
Turiu aš tų liemenukų, tik kad gražaus, tokio moteriško noris (kokio su kvarbatkytėm ar pan.)
Ką jai sakyt?
Patarkit
QUOTE(*kapucino* @ 2011 05 09, 15:54)
Sveikos,
Ką jai sakyti?
Ką jai sakyt?
Patarkit
Ką jai sakyti?
Ką jai sakyt?
Patarkit
Tiesiog jai sunku sukaupk visas jėgas ir pasakyk. O jai taip nedrasu, vistiek gal einate i priekybos centrus ir ten galite užsiminti apie liemenele. Išaiškinti, kokios norite, kaip kad dabar parasėte... Manau, viskas pavyks. Kaip daugelio mano asmeniškai pirma liemenėle buvo tokia pati sportinė maikutė, jos net negalima pavadinti liemenele, o taip po sportinės maikutės ejo su pakietinimu. Taigi sukaupk visa drasa ir papasakok apie tai savo mamai, zinoma, kad ji tave supras.. Sekmes liemeneliu medžioklėje
Liemenėlių pasirinkimas tikrai didelis, ir gražios, ir nebrangios.
Mano dukra pirmą kartą paprašė liemenėlės po fizinio pamokos: atėjo pas mane ir išrėžė tiesiai šviesiai: mama, man reikia liemenuko, nes per fizinį negaliu bėgioti, bėgant skauda krūtis... Žinokit, merginos, mamoms pačioms dažnai net nekyla mintis, jog jums JAU REIKIA šio drabužėlio Mes įpratusios jus matyti kaip mažas mergytes Tad drąsiai pasikalbėkite su mama, juk ir visos mamos kadaise buvo paauglės ir taip pat kažkada pradėjo dėvėti liemenėles. Jei nedrąsu, aš turbūt parašyčiau raštelį ir pakiščiau mamai prieš išeidama į mokyklą
Mano dukra pirmą kartą paprašė liemenėlės po fizinio pamokos: atėjo pas mane ir išrėžė tiesiai šviesiai: mama, man reikia liemenuko, nes per fizinį negaliu bėgioti, bėgant skauda krūtis... Žinokit, merginos, mamoms pačioms dažnai net nekyla mintis, jog jums JAU REIKIA šio drabužėlio Mes įpratusios jus matyti kaip mažas mergytes Tad drąsiai pasikalbėkite su mama, juk ir visos mamos kadaise buvo paauglės ir taip pat kažkada pradėjo dėvėti liemenėles. Jei nedrąsu, aš turbūt parašyčiau raštelį ir pakiščiau mamai prieš išeidama į mokyklą
Juk gali tiesiog nusisegti petnešėles nuo kitų liemenukų ir bus be petnešėlių
sveikos mamytes,
tai va kaskada seniau nupirkau dukrai liemenele, grazia, su pakietinimu ir pasakiau jai, kad ateiciai bus kai jau reikes. Ji laibai apsidziauge, bet vat dabar jai jau tikrai reikia ja nesiot nu bet nesideda ir viskas klausiau gal ji tau nepatinka ar kaip ? tai atsake, kad patinka, bet kodel nenesioja tai taip ir nesake. Kaip man ja itikint, kad nesiotu? Noriu kad jai daili krutine uzaugtu ir veliau nesigailetu...
tai va kaskada seniau nupirkau dukrai liemenele, grazia, su pakietinimu ir pasakiau jai, kad ateiciai bus kai jau reikes. Ji laibai apsidziauge, bet vat dabar jai jau tikrai reikia ja nesiot nu bet nesideda ir viskas klausiau gal ji tau nepatinka ar kaip ? tai atsake, kad patinka, bet kodel nenesioja tai taip ir nesake. Kaip man ja itikint, kad nesiotu? Noriu kad jai daili krutine uzaugtu ir veliau nesigailetu...
Pabandykit su ja nueit į parduotuvę, tegul pati išsirenka kokią nori
QUOTE(Evūtė @ 2011 06 20, 15:30)
Pabandykit su ja nueit į parduotuvę, tegul pati išsirenka kokią nori
Bet mergaitė sako, kad patinka jai liemenukas jos Manau, jei nepatiktu ji ir pasakytu, kad NEPATINKA
karamele5, gal Jūs dukrai paaiškinkit, kad liemenėles moterys(panelės) nešioja nebereikalo, ir ne dėl grožio.Pasakykit, kad jei nenešios ateityje gali kilt problemų dėl to
P.S. Kiek jai metų?
Jau sakiau jai, kad reikia, kad viskas graziai augtu ir t.t. be ji vis ne ir viskas.
Jai 12.5
Jai 12.5
QUOTE(karamele5 @ 2011 06 20, 17:00)
Jau sakiau jai, kad reikia, kad viskas graziai augtu ir t.t. be ji vis ne ir viskas.
Jai 12.5
Jai 12.5
Gal pabandykit palygint su kitom mergaitėm(draugėm, klasiokėm).
Aš nesuprantu tokio jos nenoro nešioti
Gal nenešioja klasiokės?Jei ji prie drovesnių,tai gal gėda,jog niekas klasėj nenešioja,kas bus,jei draugė pastebės ir pan. Nieko,ateis laikas,ims ir pati pradės nešioti,nepergyvenkit.