Įkraunama...
Įkraunama...

Problemos tik tarp dukrų ir mamų

QUOTE(crying_wolf @ 2011 04 12, 21:12)
Sveikos, merginos!

Atėjau - su ta pačia problema biggrin.gif na aišku, sorry, įkyrėjau jau, nes dauguma mergaičių ateina su ta pačia problemėle, kaip mano. Krūtinė maža, iš mamos nė ženklo.  biggrin.gif
Papasakosiu kaip viskas buvo.
Vienąsyk , čia prieš Kalėdas mes susitarėme važiuoti pas gimines. Tai aš matavausi sesės rūbus (ūgio panašaus, kūno sudėjimo taip pat TIK NE KRŪTINĖS:D) aš atėjau pasirodyti. o jos sako:
- Tai, kad netinka, pas tave "papų" nėra..
Aš išsyk nusirengiau ir išėjau. girdžių sesės ir mamos pokalbį:
Sese: - Jai liemenuko reikia, padėtų (čia kad man rūbai tiktų), gražiau atrodytų.
Mama: - Nepadėtų nee.
Sesė. - Padėtų!
Mama. - Tai tada reikės žiūrėti pavasarį nulinuko, o dabar ant megztinių dar nereikia.
Aš visa nustėrau, širdis pradėjo kalatotis. Nejaugi man rimtai nupirks??? ;DD
O šiaip, jau yra "PAVASARIS", tik ne rūbų sezono, tad dabar laukiu iš mamos ženklo. o šiaip nei vienos sportinio tipo liemenukų neturiu, tad nešioju tas trikotažines maikutes.smile.gif
Ir dar vienas klausimas - šiaip, dėl įdomumo aš pasižiūrėjau - mano apimtys po krūtine 69, ant 75. Mano ūgis ~160cm, sveriu 44kg. (jaučiuosi stora)
nu ir dar (įkyrėjau, nepykite) norėjau paklausti kaip atrodo tas "nulinukas" (liemenelė) Ar stortine, ar užsegama, ar šiaip koks velnias? biggrin.gifD
Labai ačiū kad paskaitėt ir tikiuosi kad viena mamytė ar turitnti patirties mergina atsakys. smile.gif  4u.gif

Na perskaičiau, ir iš tavo pasokojimo supratau, kad tu labai nekantrauji gauti savo pirmaje liemenelę. Jos būna labai įvairios sportinės buna tokios: http://www.mainyk.lt...-tipo-liemenele, cia kaip pavyzdis http://www.skelbikas...ems-550498.html be jokiu užsegimu http://www.manodrabu...ines-liemeneles
Mažiausios su pakietinimu ir užsegimu http://manodrabuziai...00477-liemenele
Labai grazu tokie panasus kostiumeliai apatinio trikotazo mergaitems, tikrai faina http://www.google.lt.../...268&bih=576
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintare0704: 13 balandžio 2011 - 21:27
na, aš pasidalinsiu savo patirtimi.Mano dukrai dabar dvylika metų, kai viskas vyko buuvo venuolika 4u.gif Ta va. Jos krutinė nėra labai didelė, panaši, kaip visų jos bendraamžių, nors ir ne lenta. Jai problemų kildavo ne dėl to, kad krutinė trukdytų, bet dėl to, kad dėvint net pažias storiausiais maikutes negražiai matosi spieneliai. ir pastebėjau, kad dukra ypač vasarą gėdijasi. blush2.gif aš jai nieko nesakiau.Bet vieną kartą, kai buvome akropolio "maximoje" priėjome apatinio trikotažo skyrių.ji man ir sako "Mama, gal gali man nupirkti liemenėlę?" Aš sakau, aišku lotuliukas.gif Dar ilgai rinkomės kurią, namuose matavomės tongue.gif Žodžiu, aš labai patenkinta, kad dukrytė manim pasitiki.Apskritai mums brendimo tema yra visiškai laisva. mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
turiu ir as dvylikamete paaugliuke,su liemenele mums isejo neiprastai,nes pirmas liemeneles jai nupirko mociute(mano mama)kai jai buvo 11 metu biggrin.gif tik tada mano akys atsivere ir as supratau,kad turiu jau ne maza vaika,o mergina ,kuri jau turi savo pusiau suaugusio zmogucio gyvenima,dabar jau apsitariam apie daugeli brendimo problemu,stengiuos but ne tik mama,bet ir drauge jai,kad nesigedintu ir nebijotu atviraut su manim,geriau jau zinot jos net nelabai man priimtinas paslaptis,nei isvis nieko nezinot kuo kvepuoja mano vaikas.aisku kartais buna sunku,bet stengiames daryt kompromisus visame kame smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milfy @ 2011 04 14, 10:12)
Žodžiu, aš labai patenkinta, kad dukrytė manim pasitiki.Apskritai mums brendimo tema yra visiškai laisva.

drinks_cheers.gif Pas mus irgi lygiai taip pat thumbup.gif As dar netgi sakyciau esu drovesne ir nedrasesne nei dukra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Siluete @ 2011 04 25, 22:36)
drinks_cheers.gif  Pas mus irgi lygiai taip pat thumbup.gif  As dar netgi sakyciau esu drovesne ir nedrasesne nei dukra doh.gif

Taigi musu vaikai tikrai drasesni. Negu mes pačios kuklinames apie tokius dalykus kalbėti drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na nevisi vaikai drąsūs smile.gif
Pvz aš tai labai nedrąsi buvau, dabar bandau šiek tiek keistis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cookie_cookie @ 2011 04 26, 22:34)
Na nevisi vaikai drąsūs smile.gif
Pvz aš tai labai nedrąsi buvau, dabar bandau šiek tiek keistis. smile.gif

Taip manau tai turėtu priklausiti nuo vaikų auklėjimo, vieni labai drąsus rėžia viska, o kiti kuklinasi ne tokie drąsus. biggrin.gif
Atsakyti
Tikrai suprantu, kad paprasyti mamos labai nedrasu, galvojau kaip cia paklausus ar uzsiminus, ir stai viena diena vaziavome i kauno bazes apsipirkti ir sustojo prie apatiniu skyriaus, pamaciau grazu liemenuka ir sakau : mama paziurek, gal man tiktu? mama neturejo kur detis, suprato ir dabar jau viskas ok ! tereikia tik perlipti per save ir isdrysti.... 4u.gif
Atsakyti
Man krūtinė užaugo gana vėlai (visad mažiausia klasėje). Tai, kai man buvo 14-15 m. man mama pati nupirko liemenuką nulinio dydžio biggrin.gif . Aš į ją tik pažiūrėjau keistai ir iškart pasakiau nesidėsiu aš jos jokiais būdais, nepatogumo ir suvaržymo viršūnė. Neperkalbėjo manęs iki 12kl., kai jau bėgiodama pajutau, kad krūtinė, kad ir nedidelė, bet kilnojas nepadoriai blush2.gif Tada sutikau kentėti tik per kūno kultūros pamokas, o db jei ir yra galimybė aš jos nenešioju, vengiu kiek įmanoma nors mama ir draugės sakė, akd įprasiu, bet daug geriau jaučiuosi be jos. thumbup.gif . Papų nukarimo nebijau, nedideli stangrūs jie tai nėra ko ir tyst žemyn. (situacija aišku gali pasikeist kai turėsiu kada nors vaikiuką). Nebijokit jūs kalbėtis su mama, o tokios reakcijos kaip mamos rėkimas aš išvis nesuprantu ar nepaprasčiau būtų paaiškinti, kad gal dar per anksti (turėjom klasėj merginą, kuri nuo penktos klasės nešiojo B dydžio liemenuką, nors krūtinės ten su žiburiu nebūtum radęs biggrin.gif )
Atsakyti
O as su saviske irgi kazkaip nesusikalbejau blush2.gif . Pirma liemenele ji is drauges parsinese. tai jau tada tuoj pati nulekiau ir is maziausiu isrinkau kelias grazesnes. o dabar jau kartu einam pirkt . Kazkaip ta pradzia man nejaukiai buvo , ji nesisako , o klaust lyg nejauku paciai. Beje , maniskei greit 12 bus
Atsakyti
[quote=Avonuke,2011 04 28, 09:25]
O as su saviske irgi kazkaip nesusikalbejau blush2.gif . Pirma liemenele ji is drauges parsinese. tai jau tada tuoj pati nulekiau ir is maziausiu isrinkau kelias grazesnes. o dabar jau kartu einam pirkt . Kazkaip ta pradzia man nejaukiai buvo , ji nesisako , o klaust lyg nejauku paciai. Beje , maniskei greit 12 bus
[/quot

man greit bus 12m. as mamos jau buvau prasiusi liemenuko, nors paprasto bet ji pasake: neturi ka ten deti. o pas mane 1 dydis... mano drauge nieko neturi taip sakant ir jau liemenuka turi. verysad.gif verysad.gif verysad.gif
AS IR NORIU!!!!!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovilekeksasirbaksis: 02 gegužės 2011 - 17:36

Nueik ir pati nusipirk kokiam turguje ar parduotuvėje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cookie_cookie: 02 gegužės 2011 - 19:09