Įkraunama...
Įkraunama...

Problemos tik tarp dukrų ir mamų

As, atsimenu, mamai pasiskundziau, kad mano dauguma palaidinukiu persimato, o apatines maikutes ne visada patogios ir paprasiau nupirkti "trumpa maikute" (sportine liemenele). Mama nupirko, tik ne visai sportine, tokia su uzsegimu. As net susigedau, nes tada per jauna jauciausi liemenelei (gal 11 metu buvo) biggrin.gif
Atsakyti
as parasysiu is mamos puses, nes ziuriu mergaites gedijasi prasyt.. biggrin.gif
turiu paaugle, ne karta buvau uzsiminusi, kad kai reika - ateina ir pasako "reikia, einam i parduotuve", viskas valio, nueinam, issirenka ramiai, bet.. ir maniske ilgai tylejo, kuprintis pradejo, vis barem, kad tiestu nugara, o ji vis nusukdavo kalba kai uzklausdavau ar nereikia doh.gif na netikrinsiu gi kokio dydzio jau, nenorejau ikyret, jog sleptu.. karta uzlauziau ir prisipazino, kad laikas keliaut i parduotuve biggrin.gif
mergaites, gal mamos nenori but ikyrios, gi netikrins jusu, kad nusprest reikia ar ne, jus jau brestat, einat i kita lygmeni ir reikia susidraugaut su mamom, mama tikrai pades issirinkt ir net apsidziaugs, jog dukra klausia patarimo 4u.gif galu gale tikrai, parasyt sms, jei labai nedrasu
Atsakyti
ar įmanoma , kad septynmetei auga krūtinė? g.gif vienoj pusėj tokia , kaip patinusi ir skauda. ir kitoj pusėj skauda , bet nieko nesimato g.gif kažin nuo kelių metų, ar ne per maža dar? g.gif
Atsakyti
QUOTE(čikibari @ 2011 03 28, 12:58)
ar įmanoma , kad septynmetei auga krūtinė?  g.gif vienoj pusėj tokia , kaip patinusi ir skauda. ir kitoj pusėj skauda , bet nieko nesimato  g.gif kažin nuo kelių metų, ar ne per maža dar?  g.gif

MaNO DUKRELIAI TAI NUO 7 IRGI PRADEJO KALTIS, BET PASIKELE IR SUSTOJO O NUO 9 VEL PRADEJO KALTIS IR NEBE SUSTOJO biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tAI MANAU VISKAS NORMALU. jEIGU MERGAITE APKUNESNE-NA KAIP MANOJI TOKIA APKUNESNE, NE KAIP KITOS KUR BUNA ISTYSUSIOS TAI VISAI NORMALU, KO DIDESNIS MERGAITES SVORIS TUO DIDESNE KRUTINE ATRODO. iR TAI VISOMS MERGAITEMS BRENDIMAS PRASIDEDA SKIRTINGAI smile.gif smile.gif smile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Gabe @ 2011 03 27, 23:01)
as parasysiu is mamos puses, nes ziuriu mergaites gedijasi prasyt..  biggrin.gif
turiu paaugle, ne karta buvau uzsiminusi, kad kai reika - ateina ir pasako "reikia, einam i parduotuve", viskas valio, nueinam, issirenka ramiai, bet.. ir maniske ilgai tylejo, kuprintis pradejo, vis barem, kad tiestu nugara, o ji vis nusukdavo kalba kai uzklausdavau ar nereikia  doh.gif  na netikrinsiu gi kokio dydzio jau, nenorejau ikyret, jog sleptu.. karta uzlauziau ir prisipazino, kad laikas keliaut i parduotuve  biggrin.gif
mergaites, gal mamos nenori but ikyrios, gi netikrins jusu, kad nusprest reikia ar ne, jus jau brestat, einat i kita lygmeni ir reikia susidraugaut su mamom, mama tikrai pades issirinkt ir net apsidziaugs, jog dukra klausia patarimo  4u.gif galu gale tikrai, parasyt sms, jei labai nedrasu

TAIP, MUS SU MANAJA DEL TOKIU PROBLEMU NEBUVO GEDA. KARTAIS IR MAMA UZKLUMPA VANIOJE biggrin.gif NELAIKU IR NEVIETOJE smile.gif . jI DAZNAI MATE KAI AS RINKDAVAUSI LIEMENLE , NET PATARDAVO MAN KOKIA SPALVA MAN LABIAU TINKA 4u.gif .NA TAIP JEIGU JAU LABAI GEDA TAIP GALIMA IR ZINUTE PARASYTI AR RASTELI ISEINAT PRIES MOKYKLA PALIKTI. BET MAMA TIKRAI NEISJUOKS JAIGU PAKLAUTUMETE AR MAN JAU REIKIA LIEMENELES. SAIP MANOJI JAU NUO 9 MATU JA NESIOJA, PAPRASTA SPORTINE CIA GALI BET KURIO AMZIAUS MERGAITE TOKIA NESIOTI, JAU KAIP TIK KALASI "SAGUTES" smile.gif smile.gif smile.gif tongue.gif KAD KRUTINE AUGTU SVEIKA IR GRAZI
Atsakyti
QUOTE(čikibari @ 2011 03 28, 14:58)
ar įmanoma , kad septynmetei auga krūtinė?  g.gif vienoj pusėj tokia , kaip patinusi ir skauda. ir kitoj pusėj skauda , bet nieko nesimato  g.gif kažin nuo kelių metų, ar ne per maža dar?  g.gif

Man atrodo normalu, paciai nuo 8 metu eme augti.
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 03 28, 15:01)
Man atrodo normalu, paciai nuo 8 metu eme augti.

TAIP TAIP mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simukia @ 2011 03 23, 17:53)
Laba, mamytes;D
as VEL noriu jusu paklausti - kaip man, nesigedijant, kaip nors suktai mamos paklausti del liemeneles? biggrin.gif na, nors jos man ir nereikia dar, bet jau apsoliuciai VISOS mano klases mergaites jas nesioja, ir per fizini man labai nepatogu rengtis, labai to gedijuosi, ir del to daznai nedarau kuno kulturos blush2.gif

Jei nedrasu paprasyti tai susitark su mama kad eisite pirkti drabuziu ir paprasyk jos kad ji paieskotu graziu o tuo tarpu apziurek liemeneles,pasiimk kokia nori ir priejusi prie mamos paprasyk kad nupirktu mirksiukas.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif .As taip dariau ir mama man nupirko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pukuotukeee @ 2011 02 28, 15:47)
Mano mamai visiškai neįdomu ar man reikia ar ne.Man 14,labai norėčiau,kad mama bent paklaustų ar reikia.Pati turiu nusipirkus ne vieną,bet dabar reikia juodos. Sakyti nenoriu -nesupras tikrai.
verysad.gif
Šiaip liūdna,kad turiu tokią nesupratingą mamą.. verysad.gif  verysad.gif

mama zino kad tu nusipirkus?
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 03 26, 20:10)
As, atsimenu, mamai pasiskundziau, kad mano dauguma palaidinukiu persimato, o apatines maikutes ne visada patogios ir paprasiau nupirkti "trumpa maikute" (sportine liemenele). Mama nupirko, tik ne visai sportine, tokia su uzsegimu. As net susigedau, nes tada per jauna jauciausi liemenelei (gal 11 metu buvo) biggrin.gif

Ruby Tuesday - nu va, as irgi tokia kurpiau minti apie "trumpa maikute" :DDD ir visai taip negeda uzklausti:D ax.gif
Atsakyti
Ainame pirktis kartu su dukra,bet niekada nereguliuoju ka pirktis,tegul renkasi pati smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pukuotukeee @ 2011 02 28, 16:47)
Mano mamai visiškai neįdomu ar man reikia ar ne.Man 14,labai norėčiau,kad mama bent paklaustų ar reikia.Pati turiu nusipirkus ne vieną,bet dabar reikia juodos. Sakyti nenoriu -nesupras tikrai.
verysad.gif
Šiaip liūdna,kad turiu tokią nesupratingą mamą.. verysad.gif  verysad.gif

Tikrai labai įdomų. Aš manau, kad tavo mama tikrai supranta ir žino, kad tu jau savarankiška, juk tau jau 14 metų. Ir tikrai gali savarankiškai nusipirkti liemnėles, tikriausiai mama nenori tau trugdyti, o jai pačiai nedrasu, tai pasakyk savo mamai apie tai, manau ji net apsidžiaugs, kad klausi jos patarimo. Beje jau 14 metu panelė, tikrai yra savarankiška. Mano dukteriai dėl tokių problemu tikrai nekylo nieko, mes abidvi kaip geriuasios draugės einame kaip sakoma "apsišopinti" drinks_cheers.gif lotuliukas.gif thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos!

Atėjau - su ta pačia problema biggrin.gif na aišku, sorry, įkyrėjau jau, nes dauguma mergaičių ateina su ta pačia problemėle, kaip mano. Krūtinė maža, iš mamos nė ženklo. biggrin.gif
Papasakosiu kaip viskas buvo.
Vienąsyk , čia prieš Kalėdas mes susitarėme važiuoti pas gimines. Tai aš matavausi sesės rūbus (ūgio panašaus, kūno sudėjimo taip pat TIK NE KRŪTINĖS:D) aš atėjau pasirodyti. o jos sako:
- Tai, kad netinka, pas tave "papų" nėra..
Aš išsyk nusirengiau ir išėjau. girdžių sesės ir mamos pokalbį:
Sese: - Jai liemenuko reikia, padėtų (čia kad man rūbai tiktų), gražiau atrodytų.
Mama: - Nepadėtų nee.
Sesė. - Padėtų!
Mama. - Tai tada reikės žiūrėti pavasarį nulinuko, o dabar ant megztinių dar nereikia.
Aš visa nustėrau, širdis pradėjo kalatotis. Nejaugi man rimtai nupirks??? ;DD
O šiaip, jau yra "PAVASARIS", tik ne rūbų sezono, tad dabar laukiu iš mamos ženklo. o šiaip nei vienos sportinio tipo liemenukų neturiu, tad nešioju tas trikotažines maikutes.smile.gif
Ir dar vienas klausimas - šiaip, dėl įdomumo aš pasižiūrėjau - mano apimtys po krūtine 69, ant 75. Mano ūgis ~160cm, sveriu 44kg. (jaučiuosi stora)
nu ir dar (įkyrėjau, nepykite) norėjau paklausti kaip atrodo tas "nulinukas" (liemenelė) Ar stortine, ar užsegama, ar šiaip koks velnias? biggrin.gifD
Labai ačiū kad paskaitėt ir tikiuosi kad viena mamytė ar turitnti patirties mergina atsakys. smile.gif 4u.gif
Atsakyti