Suprantu kaip jauties, aš jaučiausi taip pat prieš porą mėnesių, kol jos negavau Tiesa patarimais galiu tik kartotis, nueiti ir paprašyti. Žinau kad nedrąsu, man irgi taip buvo, bet visa laimė kad prašyti nereikėjo, o po savaitės pati nupirko Tai tesiog sukaupk drąsą ir nuėjusi pasakyk kad tu jau nori/kad tau jau reikia ir t.t. arba tiesiog paprašyt pinigų mamos, ir nueik nusipirkti
As dar niekaip negaliu pamirsti savo pimosios liemeneles tai buvo tikras nesusipratimas. Kadangi gal apie 16 metus tame tarpe dar nenesiojau liemeneles nors pas mane krutine buvo tikrai nemaza jau nekaip kai jau mamos 10 metems pradeda pirkti liemeneles man buvo 16 metu kadangi nuo 10 metu mano mama mire (nors ir dabar atsiminusi norisi verkti) as gyvenau su mociute o tetis buvo vedes kita zmona . su mociute as nebudavau labai atvira. Kadangi mociute buvo is senu zmoniu ji nelabai suprasdavo apie madaas turejau nuolatos nesioti megztinius ir visokius megztus daiktus na man jie nebuvo jau taip blogai kadangi tais laikais jie buvo populiarus. Taigi suejo man 16 gimtadienis as vis dar be liemeneles nors krutine kabalai kabalai maskatuoja kai per kuno kulturas pamokas begdavau bet mociutiai as sakydavau kad man reikia liemeneles ir jau tikrai laikas gal jau ir 4 kokiais metai ir per velu jau buvo kur ten nulini be piksi reikia kaip pas suaugusia moteri. Tai va mociute taip ir nesuprato manes kad man reikia dar vienos rusies apatinio trikotazo. As jai kartodavau nuo latos kad jau laikas bet ji draude ir viskas sake esu per jauna tokiems dalykam 16 metu bet kai iseisiu is jos namu kai man bus 18 metu tai tada galesiu liemeneliu pirkti kiek telpa. Taip ir sulaukiau 18 isvaziavau studijuoti i vilniu ir tada prasidejo liemeneles, nezinau ar cia gerai ar blogai bet mano krutine super daili daili vienas pazistamas net siule i zurnala bet man tokios karjeros nereikia as gyvenu su seima linksmai ramiai pagimdziau jau 2 vaikus berniukas ir mergaite ir man sekasi puikiai. P. S gal neatsibodo skaityti bet papasokojau is sirdies
mergos, va ką aš jums pasakysiu. jeigu mamos tokios nesupratingos arba taip gėdijatės į jas kreiptis, tai nueikit ir nusipirkit pačios. savo kapeikėlių tikriausiai juk turit, po pardes gastroliuojat, tai nueikit į kokią maximą ir įsigykit. tikrai ne karvę kainuoja.
Siandien as galvoju, kad ir manajai jau reikia liemenele nupirkti tiki galvoju kad dar nebutu biski per anksi 10 metu manajai bet tikrai nera ten nieko deti tik mazos sagutes Bet labai nori ji tos sportines liemenes kur be jokiu uzsegimu ir lankeliu. Manau kad deretu nupirkti. O kitai mano 13 metu tai jau taip pat nuo 10 metu pradejo sitas sportines nesioti, bet jau buvo ten ka deti nes menstruacijos prasidejo 10 metu. Siap jai manau kad reiketu nupirkti su pakietinimais. Bet ji man apie tai nieko neuzsimina. Gal jai tiesiog geda apie tai kalbeti, nors sita tema musu namuose seniai buvo kalbama. Manau nieko neklausiu nusivesiu abidvi parduotuven ir apsisopinsim liemeneliu. O kai jus su pakietintas perkate su uzsegimu tai perkat kaip ir mes nesiojame tokio stylio tik mazas ar dar jos kitokios buna?
Mano pačios krūtinė, taip tariant, didelė, jau nuo 10 metų nebuvo tų "sagučių" . Šiek tiek pakompleksuoju, bet kartu man ir nelabai svarbu. Liemenėles perku pagal patogumą, dažniausiai vienspalves ir geros, tamprios medžiagos, kad būtų švelni ir aš jos nejausčiau . Bet tokių ne daug kur rasi, o ir kainos - kosminės. Bet geriausios - be jokių paveikslėlių, kurie greitai nusilupa, nes tada nelabai gražiai atrodo.
O dėl pakietinimų, nereikia jau tokių milžiniškų, nes pagal ūgį ir kūno masę matuojant, jeigu plonytė, tai su dideliais pakietinimais bus nei šis nei tas. Pati perkuosi su plonyčiais pakietinimais, kad būtų daug maž apvalios, o ne kokios trikampio ar kvadrato formos, kaip ne kai kurių merginų.
O dėl pakietinimų, nereikia jau tokių milžiniškų, nes pagal ūgį ir kūno masę matuojant, jeigu plonytė, tai su dideliais pakietinimais bus nei šis nei tas. Pati perkuosi su plonyčiais pakietinimais, kad būtų daug maž apvalios, o ne kokios trikampio ar kvadrato formos, kaip ne kai kurių merginų.
mano dukra pati pasipraše liemeneles ,o ir maudymuko atskiro
Laba, mamytes;D
as VEL noriu jusu paklausti - kaip man, nesigedijant, kaip nors suktai mamos paklausti del liemeneles? na, nors jos man ir nereikia dar, bet jau apsoliuciai VISOS mano klases mergaites jas nesioja, ir per fizini man labai nepatogu rengtis, labai to gedijuosi, ir del to daznai nedarau kuno kulturos
as VEL noriu jusu paklausti - kaip man, nesigedijant, kaip nors suktai mamos paklausti del liemeneles? na, nors jos man ir nereikia dar, bet jau apsoliuciai VISOS mano klases mergaites jas nesioja, ir per fizini man labai nepatogu rengtis, labai to gedijuosi, ir del to daznai nedarau kuno kulturos
QUOTE(pukuotukeee @ 2011 02 28, 17:47)
Mano mamai visiškai neįdomu ar man reikia ar ne.Man 14,labai norėčiau,kad mama bent paklaustų ar reikia.Pati turiu nusipirkus ne vieną,bet dabar reikia juodos. Sakyti nenoriu -nesupras tikrai.
Šiaip liūdna,kad turiu tokią nesupratingą mamą..
Šiaip liūdna,kad turiu tokią nesupratingą mamą..
Mamai turbutatrodo, akd tu esi visiskai savarankiska ir tau tai puikiai sekasi... jeigu butu kitaip, manau, mama kazka sakytu, kad netinka, ar pan. .Manau, kad mama pastebi tave trikrai. o kad tau reikia juodos, sakyk drasiai jai....
QUOTE(simukia @ 2011 03 23, 18:53)
Laba, mamytes;D
manau pasakyk mamai apie kuno kulturos pamoka. Kad nepatogu rengtis pries kitas savo klasiokes, manau mama supras, ir tikrai rasite kokia nors sportines typo liemenele be jokiu pakietinimu ir uzsegimu. Jom net nereikia tureti didelios krutines, jos tinka netgi ir vasarai sportuoti be nieko tik su ja, Mano duktereciai 9 metai tai seniai su tokiomis vaksto. Ir nemanau kad cia yra labai geda paprasyti mamos, kad nupirktu liemenele ir dar tokio sportinio typo
QUOTE(simukia @ 2011 03 23, 17:53)
Laba, mamytes;D
jei labai gedijies gali parasyt mamai sms
as pati pamenu kaip tai buvo baisu ir nepatogu