Įkraunama...
Įkraunama...

Problemos tik tarp dukrų ir mamų

Dukrai pirmą liemenuką pirkau Norfoj.kažkaip viskas natūraliai išėjo.Ėjom pro tą skyrių,kaip tik mažų dydžių simpatiški liemenukai buvo pardavinėjami.Klausiu-ar nori?Išsirinko porą pagal savo skonį,sumokėjom 10 ar 15 litų už vieną,tiksliai jau ir neatsimenu.O man mama pati nupirko savo laiku ir įteikė pasakius,kad aš jau didelė ir laikas nešioti.
Atsakyti
O as niekaip savo pirmosios liemeneles neprisimenu..nei kokia nei kada g.gif bet itariu kad pirmosios liemeneles buvo kiek nevykusios nes krutine augo taip greitai jog pirmosios liemeneles turbut nespejo prilaikyt.. rezultatas: strijos doh.gif taip kad pasistenkit kad pirmoji liemenele butu ne tik grazi bet ir patogi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Kelsey @ 2006 07 19, 11:30)
Zinau jog yra Flagmane, parduotuveje Seppala. Maziausias dydis  - 70AA. O kainos apie 40lt. Galbut dabar pigiau, nes juk prasidejo vasaros ispardavimai bigsmile.gif

Be to Seppalos labai grazus jaunatviskas apatinis trikotazas. Ir dauguma 100% medvilne! thumbup.gif Tikrai labai geras pasiulymas thumbup.gif
Atsakyti
Myliu ir aš labai Seppalos apatinį trikotažą. thumbup.gif O pirmąją liemenėlę nupirko draugė:jei gerai atsimenu, abi pirko vienodas-ir man, ir sau. smile.gif Aš kažkodėl gėdijausi, o ji buvo drąsesnė. Kaip dabar atsimenu, kad buvo kūno spalvos. smile.gif O jau visas kitas pirkom abi su mama, kol pati tapau savarankiška. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paja: 21 liepos 2006 - 23:02
auganciai krutinei manau neapsimoka pirkti labai brangiu smile.gif as daznai perku panasiose vietose kaip kauno bazes, ten tikrai yra geru, graziu, platus pasirinkimas, o kaina 10-15 litu, kaip mama perka tuos liemenukus is parduotuviu brangiai tai as nematau skirtumo, jau geriau daugiau pigiu bet tos pacios kokybes turet negu viena brangu uz ta pacia kaina, juk greit atsibosta kaip ir bet kuris kitas drabuzis ax.gif apie savo pirma liemenuka jau nelabai atsimenu 4u.gif per fizini mokykloj buvo nepatogu persirengt prie visu mergaiciu, turedavau nesiot maikutes apatines, man ir dabar negraziai atrodo per bliuskute issimuse speneliai smile.gif taip ir prisireike man to liemenuko biggrin.gif kazkada radau pas mama spintoj nuo jos laiku likusiu, ji nusipirkus ir nenesiojus, dar su etiketem, tai sugalvojau pasimatuot ir paprasiau mamos uzsegt, taip ji ir suprato, o paskui nuejom i miesta ir nusipirkom, buvo kietoki paralonai - pats tas, forma normali, apvali, ne tokia kaip buna uzsidejus smaili, tas dar vadinosi "nulinukas", bet nesiojau neilgai, nes greit isaugau ir atrodziau kaip su dviem krutinem, tada jau pirmo numeriuko pradejau pirkt smile.gif
Atsakyti
Nors dukrai tik 10 , bet jau pareiškė kokio liemenuko norėtų ... Sakė svarbiausia, kad būtų mėlynos arba žydros spalvos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zvaigzdziuke: 02 rugpjūčio 2006 - 18:22
kai dukrai buvo 13, vasara jai pasiuliau pabandyti sportinio tipo liemenele, pirkta turguje (spalvota, be uzsegimu, be paralonu ir pan.)Jai patiko tada po kurio laiko, paprase padeti issirinkti ir nupirkti kita. Mamai svarbu zengti pirma zingsni, o toliau savaime viskas eis...
Atsakyti
mano pirmas liemenukas buvo pavogtas is seses ax.gif kai sese pamate, pasiskunde mamai ir sekancia diena visos trys ejom pirkti sau liemenuku, kaip drauges. thumbup.gif
man atrodo, kad net jaunesne nei 13 metu buvau... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabrieliute @ 2006 08 04, 16:33)
man atrodo, kad net jaunesne nei 13 metu buvau...  unsure.gif

blink.gif vakar vos nenugriuvau... teks su savo panele jau ir liemenuko dairytis, kalbos kalbom, o vat mano 10 metei jau krūtinė kalasi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zvaigzdziuke: 04 rugpjūčio 2006 - 16:06
QUOTE(skaidryte @ 2006 08 03, 22:29)
kai dukrai buvo 13, vasara jai pasiuliau pabandyti sportinio tipo liemenele, pirkta turguje (spalvota, be uzsegimu, be paralonu ir pan.)Jai patiko tada po kurio laiko, paprase padeti issirinkti ir nupirkti kita. Mamai svarbu zengti pirma zingsni, o toliau savaime viskas eis...

Ir aš dabar nešioju tuos sportinukus, bet manau, kad jau reikėtų su pakietinimu.. g.gif Manau nusipirkti turguje, ten pigiai.

Mažiausias dydis 70A? g.gif
Atsakyti
Man tai mama kai sau pirkdavo, tai ir man parnešdavo po 1-2... [Tai vyko prieš metus]... Ir taip prikaupiau gal 10 liemenėlių... Sakydavo, kai bus laikas - turėsi, nereikės pirkt. Ir kažkada kai ėjome dviese pasivaikščioti, ji manęs paklausė, ar juos dar turiu. Kai atsakiau, kad turiu, ji man pasakė, kad jei noriu, galiu jau nešioti... Tai buvo kažkaip nedrąsu, bet dabar viskas čiki... Man 13m... ax.gif
Atsakyti
Mano dukra pirmo liemenuko paprašė vos jai pradėjo ryškėti krūtinė (apie 10-11 metus). Kaimynų dukra turėjo simpatišką trikotažinę liemenėlę (jeigu neklystu, Utenos trikotažo), pagal kurią mano draugė pasiuvo kitą, tik iš gipiūro. Vėliau apsipirkinėjome turgavietėse ir vietinėje trikotažo parduotuvėlėje. Kol krūtinė intensyviai auga, neverta pirkti brangių, nes ir pigesnės puikiai atlieka savo funkciją - prilaikyti.
Atsakyti
QUOTE(Alta @ 2006 08 18, 20:30)
Mano dukra pirmo liemenuko paprašė vos jai pradėjo ryškėti krūtinė (apie 10-11 metus). Kaimynų dukra turėjo simpatišką trikotažinę liemenėlę (jeigu neklystu, Utenos trikotažo), pagal kurią mano draugė pasiuvo kitą, tik iš gipiūro. Vėliau apsipirkinėjome turgavietėse ir vietinėje trikotažo parduotuvėlėje. Kol krūtinė intensyviai auga, neverta pirkti brangių, nes ir pigesnės puikiai atlieka savo funkciją - prilaikyti.

Brangių ar pigesnių tai čia manau pagal kiekvieno kišenę.Brangesnės liemenėlės gražiau atlieka tą prilaikymo funkciją,tikrai geriau tiknka besiformuojančiai krūtinei.
Tačiau savo kailiu patyriau,kad nereikia pripirkti per daug.Maniškės krūtinukė auga itin sparčiai g.gif ir vis lieka naujų jai nupirktų ir jau per mažų liemenėlių.Vis kur gražią radusi ir nuperku,pasirodo jau po mėnesio netinka unsure.gif
Atsakyti