Įkraunama...
Įkraunama...

Problemos tik tarp dukrų ir mamų

QUOTE(barborab @ 2010 12 17, 13:20)
sveikos mamos 4u.gif man 11 metu. tai va mano drauges krutine jau tikrai ohoho bet ji nenesioja lemenuko. blink.gif t.y.jai mama nenuperka. ji aisku nori. kaip man jai padeti?

Jeigu jau jai ir tau taip atrodo, tai pats metas eiti į parduotuves ir padėti išsirinkti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(topsemilko @ 2010 12 17, 18:29)
Barborab, niekaip.
Manau 11 - metės mergaitės krutinė negali būti "ohoho" o pagal tave, taip atrodo ( nenoriu įžeist)
Ir nors man dar tik 13 puikiai suprantu tave, prieš 2 metus ir aš laabai norėjau, bet viskam ateina laikas.
Ir mano požiūriu gal dar šiek tiek nelaikas, nors jai jau sakai "ohoho"...
Gal tiesiog mama mato tikrąją jos krutinės padėtį ir žino jog dar reikia palūkėt.
Pasakyk savo draugei, jog ji imtų ir pasakytų :
Mama manau man jau reikia.
O gal tu kalbi ape save?...  4u.gif  blush2.gif

Bet pas ja tikrai akivaizdziai matos.Ir tikrai ohoho. jai tiktu mano mamos lemenukas!!!
Atsakyti
QUOTE(barborab @ 2010 12 17, 12:20)
sveikos mamos 4u.gif man 11 metu. tai va mano drauges krutine jau tikrai ohoho bet ji nenesioja lemenuko. blink.gif t.y.jai mama nenuperka. ji aisku nori. kaip man jai padeti?

Manau te tavo reikalas ar jai reikia liemenuko ar ne. Ji pati turi tuo rūpintis o ne tu. Bet jei jau taip nori padėti, tai nueik kartu su ja į parduptuve ir padėk jai nusipikrti jį. Arba savo seną jai atiduok.

Aš nesuprantu ko dukros BIJO mamų paprašyti liemenuko......
Atsakyti
[/B][FONT=Arial][SIZE=7][COLOR=red]

Sveikos mamytės smile.gif Aš esu 10 metų ir man greitai bus 11.Noriu paprašyti liemenėlės, bet kaip?Tiesiog gėdijuosi ir viskas doh.gif turiu vieną nusipirkusi sportinę, bet neparodžiau gal vos ne metus blink.gif neįsivaizduoju kaip man pasielgti... ax.gif Gal galite patarti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaitee ;): 06 vasario 2011 - 15:35
Mergaitee ; ) , mes turime labai panašias problemas, nes aš taip pat nusipirkau liemenėlę, o mama dar nežino blush2.gif . Vieną dieną manęs mama vos nepričiupo... verysad.gif . Mielos mamytės, gal jūs galite mumis kaip nors padrasinti? blush2.gif Bent jau man tai labai gėda blush2.gif mamos prašyti, kad ji man nupirktų liemenėlę. Tikiuosi, kad ji manęs nepričiups daugiau kaip praeitą kartą verysad.gif . Man per kūno kultūros pamokas labai nepatogu sportuoti, kai aplink mane tiek daug klasės berniukų. schmoll.gif
Atsakyti
Mielos mamos, gal galite mums padėti? verysad.gif Labai prašau, man labai reikia palaikymo, padrasinimo verysad.gif Man baugu su mama kalbėtis apie mergaitiškas ligas ir t.t. blush2.gif
Atsakyti
Tiesiog kai mama geria kava viena, ar ziuri televizoriu pasakyk, kad tau jau reiktu liemeneles mama tave tikrai supras, tereikia ciuciuteli drasos ir viskas bus gerai mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stel&lade @ 2011 02 06, 21:37)
Tiesiog kai mama geria kava viena,  ar ziuri televizoriu pasakyk, kad tau jau reiktu liemeneles mama tave tikrai supras, tereikia ciuciuteli drasos ir viskas bus gerai  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Bet aš bijau, ji gali sureguoti, kaip ir pirmą kartą kai pastebėjo liemenėlę. Ir tada turėjau pakišti savo draugę, kad čia jos liemenėlė verysad.gif , bet mamos riksmo neužmiršiu niekada unsure.gif
Atsakyti
Gal galite padėti sugalvoti kaip užmegzti kalbą ? blush2.gif Nuo ko geriau pradėti? rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
O kaip su ta sportine liemenele kur senai turiu? blush2.gif Parodyti? Būtu gėda ir žiauriai lotuliukas.gif blush2.gif O gal vis delto užsimauti ir pasakyti, kad nusipirkau? Aš tai vakar vakare tokį planelį sugalvojau biggrin.gif Ateis savaitgalis pasidarysim su drauge apsipirkimo dieną ir...Nusipirksiu mirksiukas.gif Gal nesupyks?Kaip jūs galvojate? doh.gif
Atsakyti
Mama tikrai supras,kad tau laikas ir nieko nebus,tikrai nupirks,pasikonsultuosite...Aišku dar priklauso nuo jūsų santykių. Aš tai dar neturėdama krūtinės sakiau Mamai,akd klaisoėks jau nešioja,nors ša neturiu dar tam riekalo,bet tieisog noriu,na ir nupirko.
Atsakyti
Jei mama pati kompleksuota ir linkusi aprekti vaika del smulkmenu - naturalu, kad vaikas bijos kalbeti temomis, i kurias dar nezino motinos reakcijos.

Barborab jei nori padeti draugei, o ji pati bijo su mama apie tai kalbeti - budama sveciuose pas drauge gali tiesiog imti ir paklausti drauges mamos kada ji planuoja nupirkti liemenele savo dukrai? Jeigu kitos klasiokes jau nesioja, tai butinai apie tai pasakyk drauges mamai. Gal mama paprasciausiai dar nezino, kad tokio amziaus mergaites jau turi liemeneles ir todel galvoja, jog jos dukrytei liemeneles dar nereikia...
Atsakyti