+2010 11 26, 15:18-->
Kvailas klausimas.
Parduotuvese, turguje..
QUOTE(svajoklius @ 2010 11 26, 15:18)
Sveikos gal kas zino kur galima gauti liemenuku????
Kvailas klausimas.
Parduotuvese, turguje..
QUOTE(Adatuke @ 2010 11 25, 16:18)
Sveika, Simuka,
mano panelei iki liemenuku toloka, bet problema man paciai labai pazystama... tai ir neislaikiau neatsiliepusi. Akropolis nera pati pigiausia parduotuve. Pamegink pasidairyti jaunimui skirtose parduotuvese: stradivarius, effigy (antrame aukste), berska (pirmame aukste) atsiprasau, bet pavadinimus gal ir netiksliai surasiau. Atsiversk Akropolio puslapiuka, ten bus jie. Pas pardavejas gali pagalbos prasyti. Sekmes ir nesijaudink
mano panelei iki liemenuku toloka, bet problema man paciai labai pazystama... tai ir neislaikiau neatsiliepusi. Akropolis nera pati pigiausia parduotuve. Pamegink pasidairyti jaunimui skirtose parduotuvese: stradivarius, effigy (antrame aukste), berska (pirmame aukste) atsiprasau, bet pavadinimus gal ir netiksliai surasiau. Atsiversk Akropolio puslapiuka, ten bus jie. Pas pardavejas gali pagalbos prasyti. Sekmes ir nesijaudink
Adatuke, aciu butinai paziuresiu O ten reikia tiesiogiai klausti pardaveju, ar ten yra kaip ir kiti drabuziai sukabinta ant pakabu? 2:nes nejauku klaust
Papildyta:
QUOTE(*Harpija* @ 2010 11 25, 17:43)
As manau, kad tas "nebrangiu" yra labai neapibreztas atsakymas..
Nes kekvienam zmogui nebrangu yra labai skirtingai.
Vieniems 100Lt.mazai kitiems OhoHo
Nes kekvienam zmogui nebrangu yra labai skirtingai.
Vieniems 100Lt.mazai kitiems OhoHo
Na aisku uz 100lt as nepirksiu na nebrangiu, gal uz kokia 10-15lt gal daugiau
QUOTE(simukia @ 2010 11 22, 20:11)
As gal su drauge galvoju eiti pirkti, bet as gyvenu labai mazam miestely (kazlų Rūda) tai yra ten drabuziu apatiniu ten trikotazo parduotuve, bet kazin, kiek taip praeidama ziurejau y ten, tai ten jau suaugusioms liemeneles.. o jeigu ir rasciau nusipirkciau tai ka sakytu man ta mama, sakytu kam pirkai bereikalo, kad jos dar tau nereikia.. as labai nejaukiai jauciuosi tarp klasiokiu kai kitos jau nesioja liemenele(kai kurios su pakietinimais) tai fainiau atrodo, o as kiek dar atrodo turiu, dar drabuziai sumazina vistiek, nu zodziu
nes man su mama tokiomis temomis ziauriai geda kalbeti neezinau.. as galvoju kad su drauge eiciau gal... nes as tikriausia kad su mama tai nepakalbeciau vidury zodzio pastrigciau:D
nes man su mama tokiomis temomis ziauriai geda kalbeti neezinau.. as galvoju kad su drauge eiciau gal... nes as tikriausia kad su mama tai nepakalbeciau vidury zodzio pastrigciau:D
visai gerai sugalvojai -vaziuot pirkti su drauge. ir drasiau,ir pades issirinkti.
dar "seppaloje" turetu buti.ten kartais nebrangiu daiktuku(ir fainu)pasitaiko...arba "reserved"...(cia jeigu vaziuosite i akropoli)
sukabinta viskas bus ant pakabu,apatiniu rubeliu skyriuose.
QUOTE(CreteIsland @ 2010 11 26, 21:36)
visai gerai sugalvojai -vaziuot pirkti su drauge. ir drasiau,ir pades issirinkti.
dar "seppaloje" turetu buti.ten kartais nebrangiu daiktuku(ir fainu)pasitaiko...arba "reserved"...(cia jeigu vaziuosite i akropoli)
O ta parduotuve "reserved" tai kuriam aukste ten? o kokios kainos ten jeigu lanketes?
QUOTE(mama45 @ 2010 11 27, 13:13)
sveikos mamos norėjau paklausti ar man pirkti savo dukrai liemenuką ar ne ji tokia kūdute ir ji man sako kad visos klaseje mergaites jau nesioja bet pas ja nera dar ant ko ja deti praau patarkite man aciu.
Mama45,
na patarciau pirkti, jeigu jau visos klases mergaites nesioja, tai ji neturi buti isskirtine kitos irgi neturi ant ko deti, bet jos nesioja
Sekmes perkant
QUOTE(simukia @ 2010 11 27, 15:00)
Mama45,
na patarciau pirkti, jeigu jau visos klases mergaites nesioja, tai ji neturi buti isskirtine kitos irgi neturi ant ko deti, bet jos nesioja
Sekmes perkant
Sekmes perkant
O as pirkciau ne vien del to, kad nebutu isskirtine.
Gi 12m. prasideda bendrimas, auga krutine, skauda.
Vadinasi neberekalo kitos mergaites jau nesioja.
Na, mano dukros dar net neina į mokyklą bet prisimenu, kaip sesei pirmą liemenėlę pirkau. Tai buvo prieš kokius 3 metus, dabar jau 14
Nuvažiavau aplankyti tėvų, buvo vasara. Su sesute neėjom į parduotuvę, aš sau norėjau liemenuką nusipirkt. Tada Jos krūtinė jau buvo prasikalus, na, nors ir 11 metų, kūdutė, tačiau krūtinė šiokia tokia jau buvo. Na, ji man padėjo išsirinkt, ir aš paklausiau, ar nenori iš ji pradėti nešiot liemenėlės. Ji sakė, kad norėtų, mamos klausti nedrįso. Na, pinigų negailėjau, išsirinko ji tokį rožinį, gražų, kainavo gal 60 litų su akcija Liemenukas buvo su pakietinimu, grįžus užsidėjao, ir daug gražiau krūtinė atrodė
Nuvažiavau aplankyti tėvų, buvo vasara. Su sesute neėjom į parduotuvę, aš sau norėjau liemenuką nusipirkt. Tada Jos krūtinė jau buvo prasikalus, na, nors ir 11 metų, kūdutė, tačiau krūtinė šiokia tokia jau buvo. Na, ji man padėjo išsirinkt, ir aš paklausiau, ar nenori iš ji pradėti nešiot liemenėlės. Ji sakė, kad norėtų, mamos klausti nedrįso. Na, pinigų negailėjau, išsirinko ji tokį rožinį, gražų, kainavo gal 60 litų su akcija Liemenukas buvo su pakietinimu, grįžus užsidėjao, ir daug gražiau krūtinė atrodė
as net neatsimenu... kaip viskas buvo jei gerai atsimenu tikriausia tai buvo eilinis isejimas i parduotuve ir tiesiog grazu pamate ir pasiule nusipirkti
Barborab, niekaip.
Manau 11 - metės mergaitės krutinė negali būti "ohoho" o pagal tave, taip atrodo ( nenoriu įžeist)
Ir nors man dar tik 13 puikiai suprantu tave, prieš 2 metus ir aš laabai norėjau, bet viskam ateina laikas.
Ir mano požiūriu gal dar šiek tiek nelaikas, nors jai jau sakai "ohoho"...
Gal tiesiog mama mato tikrąją jos krutinės padėtį ir žino jog dar reikia palūkėt.
Pasakyk savo draugei, jog ji imtų ir pasakytų :
Mama manau man jau reikia.
O gal tu kalbi ape save?...
Manau 11 - metės mergaitės krutinė negali būti "ohoho" o pagal tave, taip atrodo ( nenoriu įžeist)
Ir nors man dar tik 13 puikiai suprantu tave, prieš 2 metus ir aš laabai norėjau, bet viskam ateina laikas.
Ir mano požiūriu gal dar šiek tiek nelaikas, nors jai jau sakai "ohoho"...
Gal tiesiog mama mato tikrąją jos krutinės padėtį ir žino jog dar reikia palūkėt.
Pasakyk savo draugei, jog ji imtų ir pasakytų :
Mama manau man jau reikia.
O gal tu kalbi ape save?...