Sveikos mamos. Mano grazuolei jau 15.taigi viskas praeita - pirmieji musu liemenukai buvo is turgaus - naturalios medvilnytes su smagiom aplikacijom . Augo krutine augo ir liemenuku kaina .
Siaip pas mus viskas vyko labai graziai-abipusiai.tad labai keista skaityti.kad mama nesupranta ar nedrista paklausti .
Bet gal man nuskilo-esu supermama ir turiu superdukra
Kad ir nereiksmingas dalykas, tas liemenukas, taciau visvien kiekviena atsimena kaip ji gavo, ar pati pirko, ar mama nupirko ir kokias mazdaug emocijas tada isgyveno. As pati zinau, kad buvau kukli ir nebuciau norejusi pirkti kartu su mama liemenuko, nes tada man butu atrode, kad i mane visi ziuri. Manau kiekviena bent kazkiek pazistat savo dukras, jei mergaiti kukli, nelinkusi kalbeti apie brendimo dalykus, nupirkite liemenu pacios, galite jos paklausti ismatavimu, jei kyla klausimas koki pirkt, pasakyt, kad uzsuksit ryt i parduotuve ir prie progos nupirksit liemenuka. Arba, jei zinot koks jusu merginai tiktu, nupirkt savarankiskai, koki grazu. Arba net pora, viena su paraloniniais pakietinimais, kita be, mergaite pati issirinks koki nesiot jai patogiau. As pati labiau norejau su paraloniniais..
Na, o jei mergina drasesne, galite ir kartu apsilankyti parduotuveje, ar turgelyje.
Taciau nereikia apleist to, nes as manau liemenuka galejau pradeti nesiot ir anksciau, taciau apie tai su mam nedrisau sneket, o ji man taip pat nieko neuzsimine. Be to man mama jo nepirko ir net nesiule pirkt, dave savo sena, kuris grauze labai.. Na veliau kita sena negrauzianti rado. Man jis nei grazus buvo, nei patiko. Veliau drauge atidave savaji su paraloniais pakietinimais, jis gale buvo man per didelis, tai susegdavau 'grapke'. Jei man toki butu nupirke, tik mano dydzio, buciau buvus labai patenkinta.
Atsimenu, kai viena mamos drauge sake, kaip puikiai atsimena savo pirmaji liemenuka, nors ir nebuvo i ji ka det, bet buvo labai laiminga ir patenkinta nesiodama toki grazu grazu bubuliuota liemenuka
Na, o jei mergina drasesne, galite ir kartu apsilankyti parduotuveje, ar turgelyje.
Taciau nereikia apleist to, nes as manau liemenuka galejau pradeti nesiot ir anksciau, taciau apie tai su mam nedrisau sneket, o ji man taip pat nieko neuzsimine. Be to man mama jo nepirko ir net nesiule pirkt, dave savo sena, kuris grauze labai.. Na veliau kita sena negrauzianti rado. Man jis nei grazus buvo, nei patiko. Veliau drauge atidave savaji su paraloniais pakietinimais, jis gale buvo man per didelis, tai susegdavau 'grapke'. Jei man toki butu nupirke, tik mano dydzio, buciau buvus labai patenkinta.
Atsimenu, kai viena mamos drauge sake, kaip puikiai atsimena savo pirmaji liemenuka, nors ir nebuvo i ji ka det, bet buvo labai laiminga ir patenkinta nesiodama toki grazu grazu bubuliuota liemenuka
Sveikos mamos, :}
Kažkada ankščiau čia rašiau, kad mamos paimtų iniciatyvą ir nupirktų mergaitėms liemenėlę... Blą blą blą...
Turiu problemėlę ir labai viliuosi, kad man pagelbėsit.
Mano krūtinė pradėjo augti prieš kokius 1,5 meto (taip jau pastebimai). Prieš tai žinoma, labai jautri buvo ir speneliai atšokę buvo.. Na, žodžiu jaučiausi keistai.
Taigi nuo to laiko kaip pradėjo man augti, krūtinė užaugo iki 65 dydžio (kartais įlendu į didesnę liemenėlę jei megztukas storesnis ).
Ir noriu paklausti ar tai normalu??? Ar krūtinė visą laiką auga taip lėtai, ar tik taip iš pradžių?
Dėkui iš anksto už atsakymą.
Kažkada ankščiau čia rašiau, kad mamos paimtų iniciatyvą ir nupirktų mergaitėms liemenėlę... Blą blą blą...
Turiu problemėlę ir labai viliuosi, kad man pagelbėsit.
Mano krūtinė pradėjo augti prieš kokius 1,5 meto (taip jau pastebimai). Prieš tai žinoma, labai jautri buvo ir speneliai atšokę buvo.. Na, žodžiu jaučiausi keistai.
Taigi nuo to laiko kaip pradėjo man augti, krūtinė užaugo iki 65 dydžio (kartais įlendu į didesnę liemenėlę jei megztukas storesnis ).
Ir noriu paklausti ar tai normalu??? Ar krūtinė visą laiką auga taip lėtai, ar tik taip iš pradžių?
Dėkui iš anksto už atsakymą.
Sveiki užsiregistravau čia vien del to kad paklausčiau kaip man įveikti gėda ir su mama pakalbėti.. ;D
Man 12 metų ir aš noriu liemenėlės. mano krutine nera didelė, bet as vistiek labai noriu jos. Daug mergaiciu klaseje jau nesioja liemenele, o as ne todel ir aš jos noriu. su mama nepergeriausi santykiai, daznai barames. vieninteli karta as buvau pasakius mamai apie menesines(man jos neprasideje) buvau pas gydytoja... padėkit nezinau ka daryt o jūs patirties turit;D apskritai mes su mama nekalbam apie brendima niekada, mama gyvenime prie manes nebuvo pasakius zodzio " liemenele" arba "menesines" arba dar kiti zodziai kurie susije su brendimu....
Man 12 metų ir aš noriu liemenėlės. mano krutine nera didelė, bet as vistiek labai noriu jos. Daug mergaiciu klaseje jau nesioja liemenele, o as ne todel ir aš jos noriu. su mama nepergeriausi santykiai, daznai barames. vieninteli karta as buvau pasakius mamai apie menesines(man jos neprasideje) buvau pas gydytoja... padėkit nezinau ka daryt o jūs patirties turit;D apskritai mes su mama nekalbam apie brendima niekada, mama gyvenime prie manes nebuvo pasakius zodzio " liemenele" arba "menesines" arba dar kiti zodziai kurie susije su brendimu....
QUOTE(simukia @ 2010 11 21, 23:20)
Sveiki užsiregistravau čia vien del to kad paklausčiau kaip man įveikti gėda ir su mama pakalbėti.. ;D
Gal kai mama kuiciasi, tvarkosi savo apatiniu stalciu.Prieik prie jos ir pagirk koks grazus liemenukas as rgi tokio noreciau.
Veliau paklausk ar ne manai, kad man jau reiktu liemenuko..jau visos mano klasiokes turi..
simukia,manau,tavo mama nenumano,koks rupestis tave kankina. reiketu kazkaip sulaukus palankios progos su ja pasikalbeti... ji juk net nezino,kad tu del to taip kamuojies.ar tikrai tas pokalbis butu jau toks labai sunkus?... gal pradeti kaip nors aptakiai,o paskui ziurek jau savaime pokalbis issipletos?..kada nors,kai ji nepavargusi,nepikta,geros nuotaikos.
QUOTE(CreteIsland @ 2010 11 22, 15:58)
simukia,manau,tavo mama nenumano,koks rupestis tave kankina. reiketu kazkaip sulaukus palankios progos su ja pasikalbeti... ji juk net nezino,kad tu del to taip kamuojies.ar tikrai tas pokalbis butu jau toks labai sunkus?... gal pradeti kaip nors aptakiai,o paskui ziurek jau savaime pokalbis issipletos?..kada nors,kai ji nepavargusi,nepikta,geros nuotaikos.
Na taaaip bet man taip geda kalbet su ja apie tokius dalykus.. As gal su drauge galvoju eiti pirkti, bet as gyvenu labai mazam miestely (kazlų Rūda) tai yra ten drabuziu apatiniu ten trikotazo parduotuve, bet kazin, kiek taip praeidama ziurejau y ten, tai ten jau suaugusioms liemeneles.. o jeigu ir rasciau nusipirkciau tai ka sakytu man ta mama, sakytu kam pirkai bereikalo, kad jos dar tau nereikia.. as labai nejaukiai jauciuosi tarp klasiokiu kai kitos jau nesioja liemenele(kai kurios su pakietinimais) tai fainiau atrodo, o as kiek dar atrodo turiu, dar drabuziai sumazina vistiek, nu zodziu
nes man su mama tokiomis temomis ziauriai geda kalbeti neezinau.. as galvoju kad su drauge eiciau gal... nes as tikriausia kad su mama tai nepakalbeciau vidury zodzio pastrigciau:D
QUOTE(simukia @ 2010 11 25, 16:53)
na dar norejau paklausti - vaziuosime y akropoli, tai kokiose parduotuvese yra nebrangiu liemeneliu ?
Sveika, Simuka,
mano panelei iki liemenuku toloka, bet problema man paciai labai pazystama... tai ir neislaikiau neatsiliepusi. Akropolis nera pati pigiausia parduotuve. Pamegink pasidairyti jaunimui skirtose parduotuvese: stradivarius, effigy (antrame aukste), berska (pirmame aukste) atsiprasau, bet pavadinimus gal ir netiksliai surasiau. Atsiversk Akropolio puslapiuka, ten bus jie. Pas pardavejas gali pagalbos prasyti. Sekmes ir nesijaudink
As manau, kad tas "nebrangiu" yra labai neapibreztas atsakymas..
Nes kekvienam zmogui nebrangu yra labai skirtingai.
Vieniems 100Lt.mazai kitiems OhoHo
Nes kekvienam zmogui nebrangu yra labai skirtingai.
Vieniems 100Lt.mazai kitiems OhoHo