Eh,,, Man jau 15, turiu krūtinę o mama vis sako kad dar per maža krūtinė, ir visuomet sako ' dar visai lentutė ' , kaip ji nesupranta kad ji mane žeidžia?!
QUOTE(be_veido @ 2010 08 13, 20:56)
Mano dukrytei lapkritį bus dar tik 11 metų. Iki šiol beveik metus nešiojo tokią sportinio-trumpos maikutės tipo liemėnelę. Bet sutarėm, kad nuo rudens pradės nešioti jau tikrą, šiandien kaip tik ir padėjau išsirinkti jai "Seppaloj" pirmąsias dvi - baltą ir tamsiai mėlyną su kažkokiomis vaikiškomis aplikacijomis, medvilnines. Kad jūs žinotumėt, kaip ji džiaugėsi, jog pasiūliau jai įsigyti liemenėles - kai grįžom namo mane apkabino ir išbučiavo visą Prisipažino, kad jau pati kurį laiką nerimavo, kad ateis ruduo, reikės mokykloj persirenginėti kūno kultūrai ir jai bus nejauku. Kadangi maniškė kūdutė, bet jau šiek tiek iškilumo akivaizdžiai matosi, nes pradėjo bręsti išties gana anksti, tai pirkom 65A dydį. Kol kas toks dydis pats tas tinkamas, o ir man smagu, kad mano mergička laiminga ir nejaučia jokių kompleksų, kad atėjo laikas nešioti liemenėlę, nors jos klasėj dar tik viena ar dvi mergaitės jas dėvi. Tokiomis dienomis kaip ši dar labiau pajuntu, kaip gera turėti paaugliukę mergaitę ir būti jai tikra drauge.
Kaip gražiai parašėt-net susigraudinau..
Mano dukrai irgi bus greit 11, ir jau akivaizdžiai iškilumai matosi
Po vasaros ypač pamačiau-ir taip neramu, ko čia griebtis-rodos nieko dar nepapasakojau-dar maža man jinai vis atrodė.. Tai žadu irgi pasiūlyt liemenelę pirkt-tik vat nežinojau kur tokių "vaikiškų" gaut..
Tai dabar jau žinosiu
QUOTE(svetima @ 2010 09 02, 11:12)
Kaip gražiai parašėt-net susigraudinau..
Po vasaros ypač pamačiau-ir taip neramu, ko čia griebtis-rodos nieko dar nepapasakojau-dar maža man jinai vis atrodė.. Tai žadu irgi pasiūlyt liemenelę pirkt-tik vat nežinojau kur tokių "vaikiškų" gaut..
Tai dabar jau žinosiu
Tai dabar jau žinosiu
svetima, - sėkmės jums su dukra, pasidarykit mažą pramogą ir šventę. Net ir iš tokios smulkmenos (tokios svarbios smulkmenos) kaip pirmosios liemenėlės pirkimas. Net neabejoju, kad jeigu jau laikas liemenėlei, tai tokia savo iniciatyva labai pradžiuginsit dukrą. Aš esu įsitikinus, kad pirmas žingsnis privalo būti iš mamos pusės tik tuomet atsiranda abipusis pasitikėjimas ir mažos tik mamai ir dukrai žinomos paslaptys, o juk taip smagu turėti savų paslapčių ar šiaip reikaliukų, kurie priklauso tik mamoms ir dukroms
Sveikos. Vat ir aš turiu problemėlę...
Šią savaitę užsimaniau liemenėlės
Bet kažkaip nedrąsu mamos klaust,nes mano krūtinė nėra didelė..
Ir šiaip,manau jei aš paklausčiau,tai mama nelabai reaguotų..
Ką daryt?..
Ką daryt?..
QUOTE(Ievyt. @ 2010 10 03, 16:21)
Ką daryt?..
Ką daryt?..
Jeigu pravertei temą tikrai turėjai rasti daug patarimų.
QUOTE(Ievyt. @ 2010 10 03, 16:21)
Ką daryt?..
Ką daryt?..
Visų pirma, įdomu kaip jūs abi sutariat.
Antra, iš kur žinai, kad "nelabai kaip reaguotų" jeigu nepaklausei?
Nusiteik ryžtingai ir paklausk.
QUOTE(NickaD @ 2010 10 03, 20:33)
Visų pirma, įdomu kaip jūs abi sutariat.
Na,šiaip tai mes gan gerai sutariam...
Tai vat,išdrįsau,paklausiau..
Sakė eisim sportinę pirkt .
QUOTE(evelinaite @ 2010 10 04, 16:21)
As turiu 10-mete dukryte. Ji manes daznai paklausia, kada jau reikes jai nesioti liemenele. O as atvirai tik dabar susirupinau, kokia liemenele ir nuo kada tiktu
Dabar eisiu ir as i parduotuve pasizvalgytiir ... pasiruosti pirkimui
Dabar eisiu ir as i parduotuve pasizvalgytiir ... pasiruosti pirkimui
Tinka nuo kokiu 8-9 m.kadangi mergaites jau pradeda brest ir krutine pasidaro labai jautri
Liemenele gali buti sportine arba jau ''normali'' priklauso kokia apimtis
Sveikos mamos, mano krūtinė nėra didelė. Metų pradžioj buvau užsispyrus paprašyti mamos kad nupirktų liemenėlę, bet vis neišdrįsau, tad pagalvojau, kad gal dar palauksiu metelius ir tada paprašysiu, bet manau kad neistversiu. Aš norėčiau sužinoti koks mano krūtinės dydis, jei per krūtinę yra 84cm, o po - 79cm.?
Aš norėčiau sužinoti koks mano krūtinės dydis, jei per krūtinę yra 84cm, o po - 79cm.?
Ne mama,bet...