Įkraunama...
Įkraunama...

Problemos tik tarp dukrų ir mamų

QUOTE(Luzmirella @ 2010 08 05, 12:40)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .
Na jau ne, mane mama myli  biggrin.gif  biggrin.gif . Su mama svetima lyg ir nesu, tačiau... Kabliukas tame, kad mano mamos senokos pažiūros. Tipo ai ai ai, kaip čia dabar taip, mūsų laikais tai taip nebuvo.  biggrin.gif . Ir tų jos senų pažiūrų aš negaliu pakęsti. Tai auklėjuosi save pati  biggrin.gif . Žinau, gerai nėra, bet aš negaliu pernešt tų "vaikeli, kaip čia tu dabar blink.gif ".

Mano mama irgi..as skutu kojas ir pamaciau pardoj, kad akcija Veet tam purskikliui bigsmile.gif
sakau mama man as sito purskiklio noriu..mama tai kam tau ten blink.gif nereikia,nereikia blink.gif
Nu as TIKRAI nevaiksciosiu gauruotum kojom.kaip koks kokia gorila doh.gif

ohh tos mamos rolleyes.gif
Papildyta:
Dar norejau paklausti o su tais veet ir pns.skirtas tik kojom?ar ir pazastys galima?
Atsakyti
QUOTE(Gabriele97 @ 2010 08 05, 12:57)
Papildyta:
Dar norejau paklausti o su tais veet  ir pns.skirtas tik kojom?ar ir pazastys galima?

Instrukcijoj parašyta. galima ir kojoms, ir rankoms, ir pažastims, bet veržiau pažastims naudoti skustukus. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš pati tai liemenėlę pradėjau nešioti 11 m., buvo ką įdėti lotuliukas.gif O dabar... Mama kartais nuperka, o šiaip tai mamos kažkokiu būdu prisitaikau ir nešioju biggrin.gif
Dėl "Veet" ... Tiek "Veet", tiek "Venus" sakau NE. Labai jau brangu! Geriau jau 6 vienkartinius skustuvus nusipirkt per akciją už 4 lt ir naudoti mėnesį... biggrin.gif
Atsakyti
Mano dukrai 14. O liemenele tai 11nesiot pradejo. As pati jai pasiuliau. Tai sutiko. Ai mes taip grasiai,draugiskai sutarem,tai ner problemu.
Atsakyti
nešioju nuo 13 metu. o mano sesuo tokio amziaus jau turejo krutine didesne nei mano dabar g.gif kiek pavydas tada eme biggrin.gif ji nešioja nuo 12. mama pati nusivede ir nupirko paprasta, sportinuke biggrin.gif
Atsakyti
na, man ypac aktuali problema. rusgeji sueis 16, bet jauciuosi kaip maza mergaite.. esu liesa, nors slaunys ir uzpakalis jau nebetelpa i senesnius dzinsus, krutine istiesu nenormaliai maza... tiesiog labai blogai jauciuosi kad ir tarp klasiokiu. pirma liemenele paskolino drauge: ,,nesiok, kiek reikes. ,, . as ta liemenele susitaisiau ir iki siol(jau 10menesiu) nesioju. dabar nusprendziau susiieskoti savo ir nusipirkti. internete radau 70aa ar 65a, net keista, kaip anksciau nesugalvojau nusipirkti. del mazutes krutines nieko nepadarysi, bet labiausiai liudna del mamos, kuri nuo mazens nebuvo man kaip drauge, o tik kaip zmogus, visada primenantis darbus, pareigas ir tikrinantis pazymius. ji tikrai mane labai myli, bet labai daug dirba ir mes visiskai susvetimejom..tikrai niekad nekalbejom su ja atvirai, nes as to net nenoriu.. kartais atrodo, kad ji net nenutuokia, jog jau buciavau vaikina ir pan. .... kai sulaukiau pirmuju menesiniu, tai vos isdrisau jai pasakyti.. na, bet galiu pasigirti, kad turiu tikrai sauniu draugiu(su sauniomis mamomis), kurios padeda visada, kai paprasau.

visoms mamoms cia siulau atvirai kalbetis nuo mazu dienu, nes veliau tai padaryti labai sunku.
Atsakyti
Mano dukrytei lapkritį bus dar tik 11 metų. Iki šiol beveik metus nešiojo tokią sportinio-trumpos maikutės tipo liemėnelę. Bet sutarėm, kad nuo rudens pradės nešioti jau tikrą, šiandien kaip tik ir padėjau išsirinkti jai "Seppaloj" pirmąsias dvi - baltą ir tamsiai mėlyną su kažkokiomis vaikiškomis aplikacijomis, medvilnines. Kad jūs žinotumėt, kaip ji džiaugėsi, jog pasiūliau jai įsigyti liemenėles - kai grįžom namo mane apkabino ir išbučiavo visą lotuliukas.gif Prisipažino, kad jau pati kurį laiką nerimavo, kad ateis ruduo, reikės mokykloj persirenginėti kūno kultūrai ir jai bus nejauku. Kadangi maniškė kūdutė, bet jau šiek tiek iškilumo akivaizdžiai matosi, nes pradėjo bręsti išties gana anksti, tai pirkom 65A dydį. Kol kas toks dydis pats tas tinkamas, o ir man smagu, kad mano mergička laiminga ir nejaučia jokių kompleksų, kad atėjo laikas nešioti liemenėlę, nors jos klasėj dar tik viena ar dvi mergaitės jas dėvi. Tokiomis dienomis kaip ši dar labiau pajuntu, kaip gera turėti paaugliukę mergaitę ir būti jai tikra drauge.

Atsakyti
QUOTE(tawaretamonra @ 2010 08 13, 23:39)

liemenėlę nusipirkt ne problema - svarbiausia rinkis, kad būtų patogi ax.gif jei daug pinigėlių neturi, tai būna jų ir turguose ir nebrangių parduotuvėse (kaip pvz newyorker ir pan).
o dėl kūno formų, gali jos dar pasikeist smile.gif gal ir liksi smulkutė smile.gif beje, jei nori labiau tuo pasiguost ar net kokio sprendimo paieškot (pvz, kaip priaugt svorio), gali apsilankyt čia 4u.gif
Atsakyti
Kazkaip keistos tos proplemytes tarp mamu ir dukru.
Dukros gedijasi mamu paprasyti, mamos tiek uzsieme kad nemato ko truksta ju dukroms. Reikia tik retsykiais stabtelti ir apsidairyti ir pamatysit kad jusu mazos mergytes ,kur dar neseniai su dviem kasytem buvo, jau paneles : skutasi pazastis, reikia lemeneles ir verkia ikniubusios i pagalve del pirmos meiles.
mirksiukas.gif
Neturiu problemu su dukra , mes pasikalbam , esam sudare susitarima , kad viena diena savaiteje turim praleisti tik mudvi, einam i parduotuve , ar i kokia kavine thumbup.gif
Atsakyti
Biškį iš savo patirties paskysiu, ne apie apatinius, bet vis tiek. Gal kam padės išspręst problemą. Aš jau seniai burbu mamai, kad mano pažastyse miškas, o ji galvoja, kad aš per jauna skustis. Tai turėjau diskomfortą vasarą (tebeturiu ir dabar) kaip mamai išaiškint, kad man jau reikia! Ir vasarą kai važiavom prie ežero tėtė kelis kartus užsiminė, kad man skustis reikia, aš patylėjau, bet vėl mamai užsiminiau, o ji iš kart ne, ne, per jauna ir t.t. Tai tada aš ir įsivariau kompleksą  . Atrodo su mama gerai sutariam ir dėl liemenėlių viskas tvarkoj, bet va dabar... Žožiu labai liūdna buvo. Dabar kai žiemą tai jau ir ne taip atvirai vaikštau, nesimato ir pamiršau jau. Vakar važiavom į baseiną su tėte ir vėl tėtė priminė man. Sakau aš jam, kad mama neleidžia. Nu, gerai, kaip ir pasimiršo. Nuvažiuojam į parduotuvę po baseino, o tėtė nusileido į apačią (pas mus maxima dveijų aukštų) galvoju, ko jam čia reikia. Nuėjom prie peiliukų skyriaus, galvojau, kad jis ten sau putas apsižiūrinėja, aš prie blizgių tūpinėju, ateina su moteriškais skutimosi peiliukais  ! Sakau tai ką aš mamai pasakysiu, o jis, tai nieko pasidėsi pas save ir nematys. Nu jau tokioj kvailoj padėty dabar sėdžiu  ... Mamai kaip ir sakyt negaliu, nes bijau reakcijos, o tai ką daryt reiks kai baigsis tie 4 peiliukai?  . Taigi, jeigu jau vieną kartą pradėjai tai visam gyvenimui... Gal kas turi patarimų? O šiaip tai šitą visą nesąmonę papasakojau dėl to, kad mamos negalvotų, jog dukrytė dar neužaugo, per jauna skutimuisi...

mano mama tai šiais metais pati man sako, tau jau metas skustis pažastis, nes želia miškas. ; )
Man 12 ir jokių nepatogumų, o dėl liemenuko paklausė, ar nori. dabar visad gera eit apsipirkt su ja. ; )
Atsakyti
pirmojo savo nelabai pamenu 4u.gif 4u.gif kaip ten kas buvo biggrin.gif biggrin.gif bet iki siol kartu su mama einam "shopintis" i apatiniu rubu parduotuves kartu ax.gif ax.gif
Atsakyti
Auginu sunu-tad niekada nesusimasciau apie TOKIAS problemas, dabar kai paskaitau-o dieve... Nes pati laukiuosi mergytes...Toli visa tai , aisku, bet kazkada tikrai ateis.
Is savo paauglystes prisimenu, kaip nedrisau mamai pasakyti, kad man reikia to daikto...Ir kiek kankinausi, kaip pasakyti apie prasidejusias dienas...
Niekaip nesuprantu mamu, kurios dukroms neleidzia mazinti savo plaukuotumo-nors pacios akivaiszu, kad nevaiksto gauruotos g.gif Galiu pasakyti tik tiek-su atzala elgiantis paprasta,i kaip su suaugusiu zmogum-niekada neprasausi.. 4u.gif
Atsakyti