Įkraunama...
Įkraunama...

Problemos tik tarp dukrų ir mamų

QUOTE(exy @ 2010 07 31, 19:52)
na gal dar kitos gali atsakyt? smile.gif

Koks dydis tiktu?Suku nutaikyt.Reik matuot.
Kur ieskoti?-parduotuvese.Turiu as savo megstamiausiais:
Lindex
New Yorker
Etam
Triumph

Turguje/bazeje..nezinau man nemalonu..nejauku.
O liemenuku TIKRAI RASI.Net vaikai pas kuriuos tik spygutes yra randa 4u.gif

Jei ieskosi ir rasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(exy @ 2010 07 31, 09:42)
Sveikos.  4u.gif Man žiemą bus 14. Mano apimtys 78/70 , koks dydis liemenuko man tiktų (na, jeigu išviso tiktų)  ? Ir šiaip, kur galima įsigyti mažų dydžių liemenukų, kokiose parduotuvėse, už gana pigią kainą ?  ax.gif

Tai va.. bigsmile.gif Jeigu pati jauti jog tau jos reik prašom. mirksiukas.gif smile.gif Maxei tai jau gerų negausi, bet bazei palyginus kokybiškų esu mačiusi. rolleyes.gif
Sėkmės atitaikyti dydį perkant liemenėlę. 4u.gif
Atsakyti
ačiū visom. 4u.gif
Atsakyti
Mano dukrai jau 14, krūtinė pas ją gana didelė, ir apskritai, ji daug vyresnė atrodo nei 14. Liemenuką nešioja kažkur nuo 11 metų, ir kiek prisimenu, mėnesinės prasidėjo taip pat 11 metų. gerai sutariu su savo dukra, tad pati pasiūliau nešioti liemenuką, tai abi nuėjome į parduotuvę, irnet į kainą nežiūrėjau, smagu buvo, kad dukra auga smile.gif tai kainavo gal 70 Lt, bet jau tikrai buvo geras ir gražus smile.gif negaila buvo smile.gif Bet jei rimtai, dukrai vis labiau bręstant atsirado ir problemų visokiausių, 12-os netų jau užtikau besibučiuojančią prancūziškai su gerokai vyresniu vaikinuku, rūkančią ne kartą užtikau... o dabar jai 14, tai jau teko kalbėti ir apie seksą, nes man jau baisu ją iš namų išleist... atrodo subrendusi mergina pagal išvaizdą, ir vaikiną savo pristatė šešiolikmetį, tai bijau, kad jau užsiima seksu... bet aš nieko nepakeisiu, neuždraugsiu... tada dar blogiau bus... g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 08 01, 11:41)
Bazeje bent jau tikrai galima rasti kokybišku apatinio trikotažo gaminių ir už nedidelę kainą. smile.gif

kai mano dukra mažesnė buvo, tai turgui papigei kokybiškų mažų dydžių liemenėlių rast galima buvo smile.gif Bet neilgai reikėjo mažų dydžių, labai sparčiai išaugo į 75 B dydį smile.gif
Atsakyti
Man jokiu problemu su mama del liemenuko nebuwo...
As pasakiau kad beveik visos mergaites jau turi...
O mama tiesiog paske: Tu neturi ka ten deti dar...
Bet kai nuvaziuosim i gariunus nupirksiu...
Ir nupirko...
paprastus be tu metaliuku... ir as su tuo puikiai sutikau nenoriu dar jokio metalo nesioti...
mama man ji nupirko kai man buvo 10 metu smile.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
merginos, galiu parekomenduoti Seppalą, ten prie moteriškų liemenukų mažiausias dydis - 65 AA thumbup.gif ypač tinka kūdesnėms panelėms su šokia tokia krutine smile.gif mano pusseserė labai džiaugiasi, nes liemenukų yra įvairių, ir su pakietinimais, ir be, su paveiksliukais įvairiais mirksiukas.gif
ir nėra ko jaudintis, jei mamytė neperka.. aš ir pati nusipirkau, mamai buvo sunku pasakyti, bet šiaip ne taip pasakiau... ji sakė, kad galėjau paparašyti, sakė visai nepagalvojusi, kad jos dukra šitaip greit auga... rolleyes.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
Sia parda pamirsau pamineti ax.gif

Bazeje gal ir galima.bet baze yra tik Kaune, o ten as negyvenu.
Atsakyti
O man irgi kažkaip natūraliai viskas gavosi smile.gif
Dirbom su mama terasoj, aš šlaviau, o ji ten takelį ravėjo ;D. Labai karšta buvo, tai mama maikę nusiėmė ir su liemenuku vaikščiojo (mes sode gyvenam. Nuošali vietuelė beveik vidury miesto). Aš sakau:-Bliamba kaip karšta! Mama:-tai nusiimk maikę-su pajuoka paklausė. -Ką, gėdijiesi? poto ant staigiaus -aaa... Viskas aišku ir tu liemenuką nešiot nori? Aš tokia:-Nu jo... Gerai būtų... Sako -Pasieškok spintoj dovaną rasi....
Tai aš bėgte visus darbus mečiau ir liemenuko ieškot išėjau. : biggrin.gif Poto taip ir prasidėjo. Tai turguj nusiperkam naujų, su pakietinimais. Nežinau, kažkaip man kai forma yra-patogiau. Įpratau iš karto smile.gif. Sportinių net nepradėjau...
Na, o mamoms siūlyčiau iniciatyvą paiimti ir nupirkti tą liemenėlę...
Atsakyti
Taip, pritariu. Nereikia bijoti dukrų. Na, aš niekada ir nebijojau dėl to smile.gif
Atsakyti
Mano sese tai savo dukra verte, kad liemenuka nesiotu, o tai lakste su didziuliais papukais ir nieko nesidrovejo. Turbut papukai anksciau atsirado uz nevaikiska supratima ir drovuma. Visaip buna:)
Papildyta:
QUOTE(Luzmirella @ 2010 02 07, 13:08)
Pirkti yra visur, nuo turgaus iki triumfų.
Paprastai. Tiesiog pasakyti, mamyt, aš noriu normalios liemenėlės. Ar galima?  mirksiukas.gif
Paprastai mamos supranta ir padeda. Nu, o jeigu ne, tai nežinau ką ir bepatarti g.gif ...

Biškį iš savo patirties paskysiu, ne apie apatinius, bet vis tiek. Gal kam padės išspręst problemą. Aš jau seniai burbu mamai, kad mano pažastyse miškas, o ji galvoja, kad aš per jauna skustis. Tai turėjau diskomfortą vasarą (tebeturiu ir dabar) kaip mamai išaiškint, kad man jau reikia! Ir vasarą kai važiavom prie ežero tėtė kelis kartus užsiminė, kad man skustis reikia, aš patylėjau, bet vėl mamai užsiminiau, o ji iš kart ne, ne, per jauna ir t.t. Tai tada aš ir įsivariau kompleksą verysad.gif . Atrodo su mama gerai sutariam ir dėl liemenėlių viskas tvarkoj, bet va dabar... Žožiu labai liūdna buvo. Dabar kai žiemą tai jau ir ne taip atvirai vaikštau, nesimato ir pamiršau jau. Vakar važiavom į baseiną su tėte ir vėl tėtė priminė man. Sakau aš jam, kad mama neleidžia. Nu, gerai, kaip ir pasimiršo. Nuvažiuojam į parduotuvę po baseino, o tėtė nusileido į apačią (pas mus maxima dveijų aukštų) galvoju, ko jam čia reikia. Nuėjom prie peiliukų skyriaus, galvojau, kad jis ten sau putas apsižiūrinėja, aš prie blizgių tūpinėju, ateina su moteriškais skutimosi peiliukais doh.gif ! Sakau tai ką aš mamai pasakysiu, o jis, tai nieko pasidėsi pas save ir nematys. Nu jau tokioj kvailoj padėty dabar sėdžiu blush2.gif ... Mamai kaip ir sakyt negaliu, nes bijau reakcijos, o tai ką daryt reiks kai baigsis tie 4 peiliukai? blink.gif . Taigi, jeigu jau vieną kartą pradėjai tai visam gyvenimui... Gal kas turi patarimų? O šiaip tai šitą visą nesąmonę papasakojau dėl to, kad mamos negalvotų, jog dukrytė dar neužaugo, per jauna skutimuisi...

na va tokiudalyku tai niekaip nesuprantu. kaip vaikas gali buti toks svetimas su mama? tadatete tegul perka tuos peiliukus nuolat. gal mama nekencia dukters?
Atsakyti
QUOTE(Jolita Lialia @ 2010 08 05, 09:33)
na va tokiudalyku tai niekaip nesuprantu. kaip vaikas gali buti toks svetimas su mama? tadatete tegul perka tuos peiliukus nuolat. gal mama nekencia dukters?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Na jau ne, mane mama myli biggrin.gif biggrin.gif . Su mama svetima lyg ir nesu, tačiau... Kabliukas tame, kad mano mamos senokos pažiūros. Tipo ai ai ai, kaip čia dabar taip, mūsų laikais tai taip nebuvo. biggrin.gif . Ir tų jos senų pažiūrų aš negaliu pakęsti. Tai auklėjuosi save pati biggrin.gif . Žinau, gerai nėra, bet aš negaliu pernešt tų "vaikeli, kaip čia tu dabar blink.gif ".
Atsakyti