Mano sese tai savo dukra verte, kad liemenuka nesiotu, o tai lakste su didziuliais papukais ir nieko nesidrovejo. Turbut papukai anksciau atsirado uz nevaikiska supratima ir drovuma. Visaip buna:)
Pirkti yra visur, nuo turgaus iki triumfų.
Paprastai. Tiesiog pasakyti, mamyt, aš noriu normalios liemenėlės. Ar galima?
Paprastai mamos supranta ir padeda. Nu, o jeigu ne, tai nežinau ką ir bepatarti
...
Biškį iš savo patirties paskysiu, ne apie apatinius, bet vis tiek. Gal kam padės išspręst problemą. Aš jau seniai burbu mamai, kad mano pažastyse miškas, o ji galvoja, kad aš per jauna skustis. Tai turėjau diskomfortą vasarą (tebeturiu ir dabar) kaip mamai išaiškint, kad man jau reikia! Ir vasarą kai važiavom prie ežero tėtė kelis kartus užsiminė, kad man skustis reikia, aš patylėjau, bet vėl mamai užsiminiau, o ji iš kart ne, ne, per jauna ir t.t. Tai tada aš ir įsivariau kompleksą
. Atrodo su mama gerai sutariam ir dėl liemenėlių viskas tvarkoj, bet va dabar... Žožiu labai liūdna buvo. Dabar kai žiemą tai jau ir ne taip atvirai vaikštau, nesimato ir pamiršau jau. Vakar važiavom į baseiną su tėte ir vėl tėtė priminė man. Sakau aš jam, kad mama neleidžia. Nu, gerai, kaip ir pasimiršo. Nuvažiuojam į parduotuvę po baseino, o tėtė nusileido į apačią (pas mus maxima dveijų aukštų) galvoju, ko jam čia reikia. Nuėjom prie peiliukų skyriaus, galvojau, kad jis ten sau putas apsižiūrinėja, aš prie blizgių tūpinėju, ateina su moteriškais skutimosi peiliukais
! Sakau tai ką aš mamai pasakysiu, o jis, tai nieko pasidėsi pas save ir nematys. Nu jau tokioj kvailoj padėty dabar sėdžiu
... Mamai kaip ir sakyt negaliu, nes bijau reakcijos, o tai ką daryt reiks kai baigsis tie 4 peiliukai?
. Taigi, jeigu jau vieną kartą pradėjai tai visam gyvenimui... Gal kas turi patarimų? O šiaip tai šitą visą nesąmonę papasakojau dėl to, kad mamos negalvotų, jog dukrytė dar neužaugo, per jauna skutimuisi...
na va tokiudalyku tai niekaip nesuprantu. kaip vaikas gali buti toks svetimas su mama? tadatete tegul perka tuos peiliukus nuolat. gal mama nekencia dukters?