Įkraunama...
Įkraunama...

Problemos tik tarp dukrų ir mamų

QUOTE(Luzmirella @ 2010 02 07, 13:08)

Kame problema? Nueini pati ir nusiperki g.gif
Atsakyti
QUOTE(sinse:P @ 2009 08 03, 14:05)
labas 4u.gif
man 14 metu, o krutines ne su ziuronais neiziuresi. del to labai kompleksuoju, geda maudoma detis, ir isvis i gatve iseit. Mano apimtys tik 69 po krutine. 75 ant krutines.  turiu siokia tokia liemenele, be pakietinimu, labai labai mazyte, tik kad reik jau didesnes, nes po krutine labai spaudzia... o mamai tai labai paprastai pasakiau kad reik, nes nemalonu kai svieciasi. su mama kraustem vasarinius rubus, ir radau savo suknele, sakau: prie jos reik liemeneles. sako gerai nupirksim. ir nupirko smile.gif  bet man taip geda del krutines kurios pas mane nera... is namu niekur iseit nenoriu verysad.gif

Nepergyvenk, mano apimtys net ne 69/75, o 70/74, esu jau subrendusi moteris. Todėl dėl savo krūtinės tikrai nepergyvent - užaugs ir išgražės, garantuoju! Aš tau jau dabar pavydžiu 4u.gif blush2.gif

Pamenu aš su savo geriausia drauge augom, brendom... Ji metais jaunesnė, tačiau formos pastebimai keitėsi apvalėjo, o maniškės kaip stovėjo vietoj, taip stovėjo letargo miege. Kiek apmaudo ir nusivylimo turėjau. Jai pirmąją liemenėlę teta per gimtadienį padovanojo (čia būtent šiai temai akcentas smile.gif ) , o man dar toli gražu buvo... Man pirmąją močiutė nupirko! (taip taip!) Tik, kad aš jos dar dabar neišaugau verysad.gif apimtis po krūtine pasikeitė, modeliai, o dydis AA vargiai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ClearStory: 05 birželio 2010 - 15:57
QUOTE(Luzmirella @ 2010 02 07, 14:08)
Pirkti yra visur, nuo turgaus iki triumfų.
Paprastai. Tiesiog pasakyti, mamyt, aš noriu normalios liemenėlės. Ar galima?  mirksiukas.gif
Paprastai mamos supranta ir padeda. Nu, o jeigu ne, tai nežinau ką ir bepatarti g.gif ...

Nuėjom prie peiliukų skyriaus, galvojau, kad jis ten sau putas apsižiūrinėja, aš prie blizgių tūpinėju, ateina su moteriškais skutimosi peiliukais doh.gif ! Sakau tai ką aš mamai pasakysiu, o jis, tai nieko pasidėsi pas save ir nematys. Nu jau tokioj kvailoj padėty dabar sėdžiu blush2.gif ... Mamai kaip ir sakyt negaliu, nes bijau reakcijos, o tai ką daryt reiks kai baigsis tie 4 peiliukai? blink.gif . Taigi, jeigu jau vieną kartą pradėjai tai visam gyvenimui... Gal kas turi patarimų? O šiaip tai šitą visą nesąmonę papasakojau dėl to, kad mamos negalvotų, jog dukrytė dar neužaugo, per jauna skutimuisi...

Tavo tėtis tikrai šaunus, nesigėdyk, nes baisiausia, kas galėjo būti, jau praeity!
Aš tokią pat situaciją išgyvenau! Man draugė pasakė pamačiusi plaukus pažąstyse: "tu nesiskuti???" Nors tikrai reikėjo, kaip dabar pamenu, bet mama buvo prieš. Ir su kojų plaukiukais tas pats buvo. Gražiuoju nesuprato, tai tik su ašarom pamatė, kad tikrai jausiuosi geriau. Nors tokios taktikos tau tikrai nesiūlau. Žodžiu pati imk ir susitvarkyk!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ClearStory: 05 birželio 2010 - 16:13
73/79 čia jau reikia nešioti liemenėlę ar ne? Nieko neišmanau apie tokius dalykus, taigi klausiu. blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, truputi paskaitinejau,ir man kazkaip keista ,kad siuolkaikines merginos gedyjasi pasakyti mamai del liemeneles. As taip pat turiu dukra 13 metu .Kai jai buvo 10 ji pati pasiprase kad nupirkciau ta juosta prilaikymui . Nelabai ten ka buvo dar det, bet skaudedavo ,kai begdavo ar panasiai . O dabar abi pasileidziam i liemenuku paieskas . Mums kaip atrakcija . Prisiperkam ir namuose visas matuojames su tiokiu dziaugsmu... Dar paklausia nuomones pas broli ar teti . Jokiu komleksu , delto ,juk taip naturalu... Man atrodo kad ji dziaugiasi , kad auga moteriskeja , zodziu dziaugiasi ateinanciu graziu jaunystes periodu. Gal musu laikais mes ir vaiksciojom susikuprine kad tik neatsikistu,bet dabar tikrai merginos del to nekompleksuoja.
Ir dar nesuprantu tokiu mamu , kurios nepastebi augancios brestancios dukros g.gif
Atsakyti
QUOTE(kopustiene @ 2006 07 02, 19:21)
Nežinau ar pirkti dukrai liemenuką, jai prieš metus prasidėjo mėnesinės. JOs krūtinė nėra didelė, bet kiek pastebėjau per klasės susibūrimus, tai net gi visai krutinės neturinčios mergaitės juos nešioja. Su dukra nelabai gerai sutariu, bet atrodo, kad ji laukia kažkokio signalo dėl liemenuko. Negaliu tiesiog prieiti ir kalbėtis, ji kitokia. jai tiesiog reikėtų, kad kai būsime prekybos centre nusipirktume, bent jau man taip atrodo. pavarčiau jos dienoraštį, ten radau skaičius ir prieraša "mano apimtys 79/65 o iš jos nė ženklo. Ką daryti, man baisu vienai eiti. Parduotuvėje nejaukiai jaučiuosi".
Ką daryti, jai jau reikia liemenuko ar ne? kaip jūs darote? jai 13 metų

Užkliuvo, nepykit? g.gif
Tema seniai užvesta ir dukra jau didelė, tiesiog .... g.gif
Aš jau nepamenu kaip ten su mano panom buvo, bet tikriausiai kai nusprendė nešioti, tai ir nupirkau.
Atsakyti
Aš pati esu apkūni tad ir viršutinė dalis didelė biggrin.gif Tenka nešioti didelius dydžius, bet mamos liemenukai man dar per dideli.
Iš tikrūjų mes su mama nuėjome ir dar vis turiu pirmą liemenuką- nešioju, ir ne mažas. Tik vat tenka susitaikyt, kad "papinga" esu mergina
biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Aš tai visai neseniai nusipirkau liemenuką.
Dabar man dvylika,o pradėjau nešioti vienuolikos..
Atsimenu parduotuvėje buvom su mama ir sese.
Buvo akcija trys už dviejų kainą.Tai galvojam kokį rūbą čia dar suradus.
Aš juokaudama pasakiau: šitą liemenuką.
Nusijuokiau.Poto žvalgaus,matau mama su sese jau perkas.
Prieinu,pažiūriu ogi man tą liemenuką ėmė ir nupirko lotuliukas.gif
Atsakyti
O aš tai mamai atsimenu prieš du metus paprašiau, kad nupirktų. blush2.gif (Mama UK) tai kai atsiuntė, tai ėjau iškėlus galvą į paštą atsiimt lotuliukas.gif
Atsakyti
Kas tie strimai?as pradejau 4 klasej(10 metu)nesiot,o menesines prasidejo vienuolikos dabar atrodo jau dewintuju mms laukiu.man 12m. Paskutini karta kai matawaus,buvo 86/73 zadu neuzilgo vel pasimatuot,tai pamatysim,ar paaugo.as specialiai,kad mama pastebetu,kad man jau auga,apsimowiau trumpa sportine maikute ir ji buwo aptempta,tad mama iskart pastebejo ir paklause ar dar nereik nesiot,tai pasakiau,kad noreciau,pirmoji su paralonais,bet nedideliais ir kainawo 26LT ji buwo juoda.o apie menesines,tai pirma kart,kai patepimas buwo,nesimate beweik,o kai jau prasidejo,mama buwo kazko nerwota,tad nesakiau,nes dar piktai butu kalbejus,tai ji pati paseme kawos puodeli,atsisedo ant lowos krasto ir papasakojo kai ka.as kai bailiuke esu,i akis neziurejau,tad kambari wiesuliškai sutwarkiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DorotejaT: 01 liepos 2010 - 00:17
Sveikos. 4u.gif Man žiemą bus 14. Mano apimtys 78/70 , koks dydis liemenuko man tiktų (na, jeigu išviso tiktų) ? Ir šiaip, kur galima įsigyti mažų dydžių liemenukų, kokiose parduotuvėse, už gana pigią kainą ? ax.gif
Atsakyti
na gal dar kitos gali atsakyt? smile.gif
Atsakyti