QUOTE(sinse:P @ 2009 08 03, 14:05)
labas
man 14 metu, o krutines ne su ziuronais neiziuresi. del to labai kompleksuoju, geda maudoma detis, ir isvis i gatve iseit. Mano apimtys tik 69 po krutine. 75 ant krutines. turiu siokia tokia liemenele, be pakietinimu, labai labai mazyte, tik kad reik jau didesnes, nes po krutine labai spaudzia... o mamai tai labai paprastai pasakiau kad reik, nes nemalonu kai svieciasi. su mama kraustem vasarinius rubus, ir radau savo suknele, sakau: prie jos reik liemeneles. sako gerai nupirksim. ir nupirko
bet man taip geda del krutines kurios pas mane nera... is namu niekur iseit nenoriu
Nepergyvenk, mano apimtys net ne 69/75, o 70/74, esu jau subrendusi moteris. Todėl dėl savo krūtinės tikrai nepergyvent - užaugs ir išgražės, garantuoju! Aš tau jau dabar pavydžiu
Pamenu aš su savo geriausia drauge augom, brendom... Ji metais jaunesnė, tačiau formos pastebimai keitėsi apvalėjo, o maniškės kaip stovėjo vietoj, taip stovėjo letargo miege. Kiek apmaudo ir nusivylimo turėjau.
Jai pirmąją liemenėlę teta per gimtadienį padovanojo (čia būtent šiai temai akcentas
) , o man dar toli gražu buvo...
Man pirmąją močiutė nupirko! (taip taip!) Tik, kad aš jos dar dabar neišaugau
apimtis po krūtine pasikeitė, modeliai, o dydis AA vargiai...