Tik nepykite bet man keista skaityti kad mamos bijo kalbieti apie naturalius dalykus.
Perku ir pirksiu tik geros kokybes liemenukus. Bandau kalbieti apie moteriskus dalykus, pvz.pazastu skutima, menesines ir kaip susitvarkyti... Is pradziu supyksta, bet veliau daro kaip sakiau.. Dabar vargstame su prakaitavimu eina du kartus per diena maudytis ir vistiek uzzauciu kvapa. Tiesiog bijau kad ja nepradietu erzinti del to mokykloje
QUOTE(fillipa @ 2009 11 12, 01:54)
Tik nepykite bet man keista skaityti kad mamos bijo kalbieti apie naturalius dalykus.
Perku ir pirksiu tik geros kokybes liemenukus. Bandau kalbieti apie moteriskus dalykus, pvz.pazastu skutima, menesines ir kaip susitvarkyti... Is pradziu supyksta, bet veliau daro kaip sakiau.. Dabar vargstame su prakaitavimu eina du kartus per diena maudytis ir vistiek uzzauciu kvapa. Tiesiog bijau kad ja nepradietu erzinti del to mokykloje
Naudojat dezodorantą?
QUOTE(fillipa @ 2009 11 12, 00:54)
MANO DUKRAI LYGIAI TOKIA PAT BĖDA. LABAI PRAKAITUOJA. MANOJI IR PRAUSIASI JAU 2 KARTUS PER DIENĄ, KARTAIS IR 3, NAUDOJA DEZODORANTĄ, BET VISTIEK LABAI PRAKAITUOJA IR MAN UŽSIUODŽIA. DRABUŽIUS DAŽNAI KEIČIA, NES SUSIPRAKAITUOJA, BET KAS ČIA YRA ... NEŽINAU ...
QUOTE(sinse:P @ 2009 08 03, 13:05)
labas
bet man taip geda del krutines kurios pas mane nera... is namu niekur iseit nenoriu
bet man taip geda del krutines kurios pas mane nera... is namu niekur iseit nenoriu
Sveika.
Visiškai neturi ko gėdytis, tokia tavo kūno struktūra, krūtinė padidės, tikrai. O daugelis mano draugių skundžiasi, kad turi špygutes , kitos , kad turi E-F dydį ir nuolatines problemas, taigis nei tas nei tas negerai.
NESUREIKŠMINK , juk tu pati pačiauisia
QUOTE(Bratziuke @ 2009 08 03, 16:37)
Nu nu, nieko žiauraus nematau visiškai nieko.
QUOTE(Skaiste.Bartaseviciene @ 2009 11 21, 21:28)
MANO DUKRAI LYGIAI TOKIA PAT BĖDA. LABAI PRAKAITUOJA. MANOJI IR PRAUSIASI JAU 2 KARTUS PER DIENĄ, KARTAIS IR 3, NAUDOJA DEZODORANTĄ, BET VISTIEK LABAI PRAKAITUOJA IR MAN UŽSIUODŽIA. DRABUŽIUS DAŽNAI KEIČIA, NES SUSIPRAKAITUOJA, BET KAS ČIA YRA ... NEŽINAU ...
Naudokit pieštukinį dezodorantą, jis tikrai turėtų padėt Nesustabdys prakaitavimo, bet kvapo neturėtų būti. O tie purškiami nėra geri
O dėl liemenėlės.. man visad kažkaip mama nupirkdavo. Pačią pirmą man nupirko su pluoštu kitų sau ir mano sesei, jos kažkaip išsidalino jas ir žiūriu, kad viena maža liko, supratau, kad čia man ir pasiėmiau O paskui mama tiesiog jei rasdavo kokioj parduotuvėj gražių, tai nupirkdavo ir parnešdavo kaip bet kokį kitą rūbą Nemanau, kad tų apatinių drabužių pirkimą reikia taip sureikšminti.. aš šiaip anksti pradėjau bręsti, prieš 5-tą klasę pradėjo augti krūtinė, o 5-toj klasėj prasidėjo mėnesinės, kas tais laikais buvo pakankamai anksti, buvau gal antroji mergaitė klasėje, kuriai jos prasidėjo. Bet aš kažkaip visiškai to nesureikšminau ir priėmiau kaip natūralų dalyką Beje, man mama niekada nieko nepasakojo, kažkada paprašiau, kad nupirktų kažkokią knygą mergaitėms, kur ir perskaičiau viską, kas man aktualu buvo
Visų pirma, noriu pasakyti, kad visos motinos, skaitančios savo dukrų dienoraščius yra siaubingai nekorektiškos. Kadangi pati esu trylikametė, noriu ir kalbėti su savo mama, tačiau yra dalykų, kuriuos norėčiau pasilikti sau. Turbūt Jūs nelabai džiaugtumėtes, jei dukra knaisiotųsi po Jūsų stalčius ir daiktus. Galit sakyt, kad Jūs esat mama ir turit tokią teisę, tačiau, tiesiog rodote savo striuką privatumo sąvoką, nes net trylikametė mergaitė turi teisę į privatumą :} Jei dukra norės pasakyti ką nors, ji pasakys pati, o jei norės, kad skaitytumėte jos dienoraštį, padės jį akivaizdžioje vietoje.
Atsiprašau, kad nuklydau nuo temos, negalėjau susilaikyti :}
Aišku, yra nejauku šnekėti apie TOKĮ apatinį trikotažą. Pačiai buvo nesmagu mamai pasakyti, tačiau išdrįsau ir nenusivyliau ja. Buvo akivaizdus jos sutrikimas, tačiau ir pati buvau gerokai sumišusi :}
Manau, svarbiausia, kad tarp dukros ir mamos užsimegztų ryšys. Ne toks kaip draugių, mama niekada nebus draugė, nes ji labai jautriai reaguoja į bet kokią dukros nelaimę, ar nusivylimą, todėl ilgainiui, supratinga dukra nebenorės skaudinti mamos.
Mano, nuomonė gali nesutapti su Jūsų, neskubėkit manęs smerkti, tiesiog sakau viską nuoširdžiai, galbūt tai padės Jums suprasti kai kuriuos dukrų poelgius ;]
Atsiprašau, kad nuklydau nuo temos, negalėjau susilaikyti :}
Aišku, yra nejauku šnekėti apie TOKĮ apatinį trikotažą. Pačiai buvo nesmagu mamai pasakyti, tačiau išdrįsau ir nenusivyliau ja. Buvo akivaizdus jos sutrikimas, tačiau ir pati buvau gerokai sumišusi :}
Manau, svarbiausia, kad tarp dukros ir mamos užsimegztų ryšys. Ne toks kaip draugių, mama niekada nebus draugė, nes ji labai jautriai reaguoja į bet kokią dukros nelaimę, ar nusivylimą, todėl ilgainiui, supratinga dukra nebenorės skaudinti mamos.
Mano, nuomonė gali nesutapti su Jūsų, neskubėkit manęs smerkti, tiesiog sakau viską nuoširdžiai, galbūt tai padės Jums suprasti kai kuriuos dukrų poelgius ;]
As galvojau,kad dukra gedinsis,su manim kalbetis,o ziuriu visai normaliai sako man reikia liemenuko,jau reik skustis pazastis,reik paketu.man lengviau pasidare,galvojau,kad bus sunku viska isaiskinti.o apatiniu perkam is H&M LINDEX AR NEXT
Del dienorasciu skaitymo tai tikrai nekas..O del liemenuku tai su mama niekada nekalbejom apie tai .... Isvis pirma liemenuka nupirko mociute.
Noriu paklausti. man 15m. (kokios spalvos buna isskyro priies menesine)bet man dar nera menesiniu, nors isskyru buna nemazai. Plaukai zelia kaip ir priklauso(ant gaktos,pazastyse) nezinau kas daryti. Krutine mazoka (75,o po ja 65) taip pat ar jei reikia nesioti liemenuka??? jei taip kokio dydzio..
Labai prasau atsakyti.
Labai prasau atsakyti.