Įkraunama...
Įkraunama...

Problemos tik tarp dukrų ir mamų

QUOTE(kopustiene @ 2006 07 02, 18:21)
Nežinau ar pirkti dukrai liemenuką, jai prieš metus prasidėjo mėnesinės. JOs krūtinė nėra didelė, bet kiek pastebėjau per klasės susibūrimus, tai net gi visai krutinės neturinčios mergaitės juos nešioja. Su dukra nelabai gerai sutariu, bet atrodo, kad ji laukia kažkokio signalo dėl liemenuko. Negaliu tiesiog prieiti ir kalbėtis, ji kitokia. jai tiesiog reikėtų, kad kai būsime prekybos centre nusipirktume, bent jau man taip atrodo. pavarčiau jos dienoraštį, ten radau skaičius ir prieraša "mano apimtys 79/65 o iš jos nė ženklo. Ką daryti, man baisu vienai eiti. Parduotuvėje nejaukiai jaučiuosi".
Ką daryti, jai jau reikia liemenuko ar ne? kaip jūs darote? jai 13 metų

Na, ar nupirkot liemenuką? blush2.gif lotuliukas.gif 4u.gif

P.S. vajei negalima gi kitų dienoraščių skaityti unsure.gif
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergužėlė: 10 liepos 2006 - 21:46
kad ir nera krutines.. bet nelabai jaukiai jauciasi mergaites.. kai per maike persiscviecia speneliai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabeht @ 2006 07 10, 11:56)
Mano dukra 11m. nesioja ne liemenuka, bet tokias trumpas maikutes, jos panasios i liemenukus bet uzdaresnes.
Mano panelyte, tai visada viskuo dziaugiasi, ka as jai benupirkciau.  smile.gif

Tai čia sportinis. Aš irgi tokių turiu, bet manau jau reikėtų su pakietinimu. Turbūt yra mažesnių nei 70-A, net nežinau. Specializuotose apatinio trikotažo parduotuvėse, tokiose kaip "Triumph" nerealios kainos...
Net nežinau, kur galėčiau įsigyti mažo dydžio liemenuką su pakietinimu...
Padėkit
Atsakyti
Maziausia ismera 65 A.
Atsakyti
QUOTE(svajoklis @ 2006 07 12, 18:20)
Maziausia ismera 65 A.

Dekuj.Bet kiek žiūrėjau-niekur nemačiau tokio dydžio... g.gif Gal retokas dydis-ir bus tik kokiose specializuotose parduotuvėse? Ten tai labai jau kainos didžiulės.. verysad.gif
Atsakyti
Hm, na, mano su mama santykiai labai geri, tai kai nuvažiavom į Akropolį, "Hyper Maximoje" nusipirkome blush2.gif .Nors šiaip nepasakyčiau, kad turiu didelė krūtinę, o tuo metu apskritai dar visai neturėjau blush2.gif . Bet norėjosi, nes klasiokės jau nešiojo. Tai taip ir pasakiau mamai blush2.gif tongue.gif .
Pasistenkite kažką panašaus paskayt: "Klausyk, kaip manai, gal tau jeu reiktų liemenuko? Ar gerai jautiesi, kai sportuoji?"

blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuodingos_ašaros @ 2006 07 14, 19:05)
Pasistenkite kažką panašaus paskayt: "Klausyk, kaip manai, gal tau jeu reiktų liemenuko? Ar gerai jautiesi, kai sportuoji?"

Iš patirties žino, ką nori išgirsti tokio amžiaus mergaitės biggrin.gif Taigi, mamos, imkite dukras už parankės ir į parduotuvę bigsmile.gif
Atsakyti
Čia man blush2.gif ?Dėkui, bet patirties pas mane nulis ax.gif blush2.gif . Man tik trylika blush2.gif .
Tiesiog žinau, ką pati norėčiau išgirst tos mergaitės vietoje blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuodingos_ašaros @ 2006 07 16, 19:18)
Čia man blush2.gif ?Dėkui, bet patirties pas mane nulis ax.gif  blush2.gif . Man tik trylika blush2.gif .Tiesiog žinau, ką pati norėčiau išgirst tos mergaitės vietoje blush2.gif

Nors ir trylika, bet tikrai žinai, ko nori būtent tokiu atveju. Vienoms šis atvejis- malonumas: dukra auga, mama džiaugiasi ir padeda eiti moteriškumo keliu;kitoms- didžiausia problema. Kažkas kažko bijo, nesusišnekėjimai ir t.t.
Atsakyti
Gal tako būtų? g.gif Nu aš dar paklausiu mamos, kur galima būtų rasti, gal žinos... g.gif O šiaip tai aš pati mamai pasakiau, kad jau reikia liemenėlės (visai nesigėdijau, gal dėl to, kad mūsų šeimoje TIE visi dalykai yra normalūs). Pirkome labdarikėj kažkokioj, visai naują, su etiketėm thumbup.gif Po to dar iš Anglijos parsivežėm ir nesenai tako nusipirkom : ) Bet ten jau prie didesnių dydžių... blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergužėlė @ 2006 07 12, 18:24)
Tai čia sportinis. Aš irgi tokių turiu, bet manau jau reikėtų su pakietinimu. Turbūt yra mažesnių nei 70-A, net nežinau. Specializuotose apatinio trikotažo parduotuvėse, tokiose kaip "Triumph" nerealios kainos... 
Net nežinau, kur galėčiau įsigyti mažo dydžio liemenuką su pakietinimu...
Padėkit

Zinau jog yra Flagmane, parduotuveje Seppala. Maziausias dydis - 70AA. O kainos apie 40lt. Galbut dabar pigiau, nes juk prasidejo vasaros ispardavimai bigsmile.gif
Atsakyti
"pavarčiau jos dienoraštį,"

Kopustiene, vaje, kaip blogai svetimus dienorascius skaityti.... g.gif
Nzn, nzn, jei mano dienorasti mama vaikysteje butu paskaicius - visam gyvenimui musu santykiams butu atia........ Ar noretum, kad po tavo asmeninius daiktus kas narsytu? Tikrai nerekomenduoju to daryti, nes ir dabar mini, kad jusu santykiai nekokie, o po tokiu dalyku gali nesugrazinamai subyreti.........

Beja, as dukrai liemenuka pirkau kaune prekybos bazeje. Zinoma, jis nebuvo toks super super kaip is triumfo, bet tikrai grazus ir su pakietinimais ir visokiu ismatavimu galima issirinkti. O ir kaina nepamenu - bet iki 20 lt
Atsakyti