Įkraunama...
Įkraunama...

Problemos tik tarp dukrų ir mamų

QUOTE(kopustiene @ 2006 07 02, 18:21)
Nežinau ar pirkti dukrai liemenuką, jai prieš metus prasidėjo mėnesinės. JOs krūtinė nėra didelė, bet kiek pastebėjau per klasės susibūrimus, tai net gi visai krutinės neturinčios mergaitės juos nešioja. Su dukra nelabai gerai sutariu, bet atrodo, kad ji laukia kažkokio signalo dėl liemenuko. Negaliu tiesiog prieiti ir kalbėtis, ji kitokia. jai tiesiog reikėtų, kad kai būsime prekybos centre nusipirktume, bent jau man taip atrodo. pavarčiau jos dienoraštį, ten radau skaičius ir prieraša "mano apimtys 79/65 o iš jos nė ženklo. Ką daryti, man baisu vienai eiti. Parduotuvėje nejaukiai jaučiuosi".
Ką daryti, jai jau reikia liemenuko ar ne? kaip jūs darote? jai 13 metų

Tai žinoma, kad reikia, čia jau ir 2-3 dydis gaunasi ax.gif Ir nėr ko bijot mamom šnekėtis su dukra. Mergaitėm šimtą kartų baisiau, tam ir yra mamos, kad padrasintų ir išaiškintų.

Ir šiaip, svetimus dienoraščius skaityti labai negražu nono.gif
Atsakyti
tai kaip,ar jei per krutine 75 po 70 ci ajau daug? blush2.gif doh.gif
Atsakyti
O jetau kaip nefaina buvo doh.gif Man jau reikėjo...tai kažkaip nefaina buvo kai mama nepirko man jos ir nieko neužsimindavo.Bet vieną dieną grįžtu iš kaimo žiūriu spintoj liemenukas...be pakietinimų.Tas mane tik privertė susiraukt ir nukišt jį į giliausią spintos kampą biggrin.gif Kai pradėdavo klausinėti, tai aš susiraukus ir piktai burbėdama išeidavau iš kambario, mat gėda būdavo biggrin.gif Ai po to iš sesės pasiėmiau, o dabar viskas normaliai.Bet...manau kad čia jau mama turi stebėti savo dukrą ir pati imtis iniciatyvos, nes mergaitei yra daug sunkiau. (Na bent jau daugumai)
Atsakyti
Ar gausiu atsakyma?! blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 07 11, 02:35)

Ir šiaip, svetimus dienoraščius skaityti labai negražu nono.gif

Visiskai sutinku! Fu, net pasibjaurejau!
Atsakyti
Dumb,
man lygiai taip pat buvo. biggrin.gif

Tik tiek, kad mama man atsiuntė vieną iš Norvegijos, klausė ar nešioju, aš atsakiau, kad ne. lotuliukas.gif Poto atsiuntė dar vieną, bet ir to nenešiojau. lotuliukas.gif Mama buvo Norvegijoje, aš įsidrasinau, užsidėjau ir nuvariau pas močiute, jai viską tiesiai šviesiai pasakiau. lotuliukas.gif Ji dar paprašė parodyt ant mano kūno liemenuką. unsure.gif O man buvo gėda, bet parodžiau. biggrin.gif Grįžo mama, po kelių dienų ji man ir sako : ' Jau nešioji liemunuką, močiutė sakė ' lotuliukas.gif Gėda biški buvo. O dabar ji į mano krūtinę vis žiūri ir žiūri. g.gif Gėda paklausti kodėl ji taip žiūri, bet jeigu tai kartosis vis dažniau tai tikrai pasakysiu, nes ir man nemalonu, o dar tuo labaiu, jog aš ėmiausi inciatyvos dėl liemenuko SAU. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2009 07 17, 17:04)
Dumb,
man lygiai taip pat buvo. biggrin.gif

Tik tiek, kad mama man atsiuntė vieną iš Norvegijos, klausė ar nešioju, aš atsakiau, kad ne.  lotuliukas.gif  Poto atsiuntė dar vieną, bet ir to nenešiojau.  lotuliukas.gif  Mama buvo Norvegijoje, aš įsidrasinau, užsidėjau ir nuvariau pas močiute, jai viską tiesiai šviesiai pasakiau.  lotuliukas.gif Ji dar paprašė parodyt ant mano kūno liemenuką. unsure.gif  O man buvo gėda, bet parodžiau. biggrin.gif  Grįžo mama, po kelių dienų ji man ir sako : ' Jau nešioji liemunuką, močiutė sakė '  lotuliukas.gif  Gėda biški buvo. O dabar ji į mano krūtinę vis žiūri ir žiūri.  g.gif  Gėda paklausti kodėl ji taip žiūri, bet jeigu tai kartosis vis dažniau tai tikrai pasakysiu, nes ir man nemalonu, o dar tuo labaiu, jog aš ėmiausi inciatyvos dėl liemenuko SAU.  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na čia jau temos autorė pavėluotai reaguoja ... Būna mažų A dydžio liemenukų su pakietinimais, po kuriais gali nieko neturėti, o kompleksuoti jai tektų mažiau ... Galite normaliai kartu nusipikrti. Jūs patartumėte dėl dydžio, o ji jau išsirinktų gražų modelį ... Jaunai panelei tai dar ir kaip svarbu.
Atsakyti
QUOTE(Liuse ;D @ 2009 07 10, 12:47)
mama nei su manim nei su sese nekalbejo tai as jai laiskus rasydavau ir visai gerai gaudavosi ji nupirkdavo man...man dabar 13,5 tuoj 14 bet nelabai krutines yra...Ka daryt kad ja padidint? g.gif ir kada aplamai liemenele reikia nesiot  pradet ar kai begant jauti kad kilnojasi krutine? blush2.gif mamos patarkit ar as nrmali per krutine yra 75 po 70... blush2.gif

Tau tik 14 (na tarkim kad 14 jau) metų...
Kad krutinė augtų nieko tu daryti nereikia, su laiku ji pati užaugs
Atsakyti
sveikos 4u.gif
na man isejo kazkaip kitaip...
vaiksciojau mieste. uzsukau i parduotuve. ziuriu__graziu, su pakietinimais.. pasiemiau 70A, pasimatavau, tiko tai ir nusipirkau. blush2.gif mamai nieko nesakiau, bet ji jau seniausiai tikriausiai pamate.. blush2.gif tai dabar ir nesioju. biggrin.gif
jei jau taip bijot mamyciu prasyt, nueikit i miesta ir nusipirkit! victory.gif
Atsakyti
Mano dukra nešioja liemenėles jau senai. Iš pradžių pirkau liemenėles be pakietinimų-trikotažines(jų pirkti anksčiau būdavo Utenos trikotaže), po to kai paaugo pradėjome pirkti ir su pakietinimu. Tiesog vieną dieną nupirkau ir parnešusi prašiau pasimatuoti. Vėliau sakau dabar jau eisime kartu apsipirkinėti(nes mano silpnybė apatiniam trikotažui) tada suprasi kodėl aš ten dažnai lankausi. Dabar jai jau 15m ir pati jau nusiperka be mano pagalbos. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liuse ;D @ 2009 07 11, 17:36)
tai kaip,ar jei per krutine 75 po 70 ci ajau daug? blush2.gif  doh.gif

žiūrint koks tavo ūgis smile.gif
Atsakyti