Įkraunama...
Įkraunama...

Problemos tik tarp dukrų ir mamų

O ko čia gėdytis?
Kaip tik, gėdytis turėtum to, kad nenešioji, nors Tau reikia, o ne gėdytis nusipirkti..
Kiekviena normali panele, paauglė, moteris nešioja liemenėlę ir čia nėra nieko gėdingo 4u.gif
Tai kas bus, kai tamponų etc Tau prireiks mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _eg0iste_: 23 birželio 2009 - 21:47
paketų hihihi.gif
žinai, puikiai tave suprantu.. Man irgi mažai nepatikdavo eiti į parduotuvę ir prašyt liemenėlės, kai aš jausdavauis kaip vaikas doh.gif Ir gėda būdavo smile.gif o tuo labiau, jei gyveni mažam miestely, kur visi viską mato ir žino... unsure.gif bet visgi manau turėtum išdrįst ir nueit su drauge nusipirkt 4u.gif

amm.. o gal tau atsiųst, aš turiu savo laaabai senų liemenėlių, kai kurių praktiškai net nenešiodavau unsure.gif rolleyes.gif jeigu reikia, kreipkis 4u.gif
Atsakyti
paskaiciau tema ir nesupratau kaip mergaitems iskyla tokiu problemu, o ju mamos nesidomi dukromis g.gif jei tureciau dukrele tai mudvi butume kaip drauges, as savo krikstadukrai esu pravedusi pamoka apie menstruacijas kaip man gera buvo jai pasakoti viska o ji tik klausesi... ech kaip gaila kad neturiu dukros ....mamos atsikvosekit - pasiziurekit i savo augancias dukras, joms gi taip reikia jusu pagalbos, patarimo smile.gif gaila kad mergaite kuriai cia taip sunku ne is Kauno, galeciau jai pagelbeti g.gif
Atsakyti
manau kad gera drauge turi tikrai, tad eik su ja bus drasiau mirksiukas.gif cia visikai normalus dalykas. o kai mama pamatys kad nesioji galesi pasakyti man ju dabar pati matai nesulaukiau is taves tad nusipirkau pati mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki,

Tiessiog nor4jau pasakyti,kad pati dabar nešioju liemenėle,ir tuo nesigėdiju.Papasakosiu pirkimo ir atsiradimo istorija:
Vieną kartą mes su mama nuvažiavome man pirkti kažkokios meikutės.Ten buvo ir vyrų skyrius ir apatinio trikotažo ir t.t.Nu,ir mes praėjome pro apatinį trikotažą,o aš pamačiau liemenukus.Pasakiau mamai:
-Mamyte,man jie labai patinka.Tokie gražūs,gražios formos ir spalvos.
-Gerai,šiandien tau nupirksiu tiktais vieną kol kas,bet jie tikrai gražūs...
Taip ir nupirko.
Aš iš tikrūjų,kai nešioju liemenėlę,aš jaučiuosi labai moteriška.Esu jau nebe vaikas,nes man jau 11 metų,būsių penktokė.Esu labai patenkinta,kad turiu tokią gerą mamytę... blush2.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
mano dukra pati issirenka liemenele ir pareikalauja kad nupirkciau, nera visai ko cia gedytis
Atsakyti
Bandysiu aš dar su mama kalbėti.
Jau buvau pasiryžus, bet pritrūko drąąsos.
Reik būt drąsiai.
Viskas.
Imsiu ir išrėšiu mamai.
Atsakyti
QUOTE(Agnuzee @ 2009 06 26, 22:29)
Bandysiu aš dar su mama kalbėti.
Jau buvau pasiryžus, bet pritrūko drąąsos.
Reik būt drąsiai.
Viskas.
Imsiu ir išrėšiu mamai.

Tikim tavim drinks_cheers.gif cool.gif
Atsakyti
na, mums del to problemu nekyla. ji man pasako kai jai reikia liemenuko, o jei nesulaukia manes, tai pati nueina ir nusiperka. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnuzee @ 2009 06 23, 21:32)
Tai kad gedijuosi. Gyvenu kaimely, parduotuviu yra, bet vvisos pardavejos pazysta, ir nesmagu, o be to kur tik nueini, ten vis kas nors pazystamo yra..

Nagi, kas čia dabar?

Sakai, kad gėdijiesi prieš drauges,persirengti ir panašiai,o dabar jau nusipirkti.

Jei ir baisu, kaip jau kažkas minėjo, gali eiti su drauge. Gal ir bus gėda, bet juk geriau vienas kartas, negu visas laikas mokykloje, būreliuose, stovykloje kol mama pati nupirks. Nėra čia ko gėdytis, juk tiek mama, tiek draugės, ties pardavėjos irgi moterys 4u.gif
Atsakyti
Man buvo ta pati bėda paauglystėje:) mama apie tai nekalbėjo, tai aš pati paemiau ir nusipirkau lotuliukas.gif
Atsakyti
mama nei su manim nei su sese nekalbejo tai as jai laiskus rasydavau ir visai gerai gaudavosi ji nupirkdavo man...man dabar 13,5 tuoj 14 bet nelabai krutines yra...Ka daryt kad ja padidint? g.gif ir kada aplamai liemenele reikia nesiot pradet ar kai begant jauti kad kilnojasi krutine? blush2.gif mamos patarkit ar as nrmali per krutine yra 75 po 70... blush2.gif
Atsakyti