Įkraunama...
Įkraunama...

Problemos tik tarp dukrų ir mamų

Dar kartą sveikos,

oi pasiryžau. tongue.gif Užsidėjau liemenėlę ir nuvariau pas močiute. Sedėjau, kalbėjom apie viską, ir man taip mintyse skamba 'pasakyk jai, ka naujo turi, pasakyk', na ir sakau ' močiute, žinai turiu liemenukus iš namų atsivežus, parodyt?' viskas tuo ir baigėsi, antradienį grįžta mama, tj čia problema kaip pasakysiu, bet manau ji pati pastebės, o kai paklaus, viską pasakysiu. drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2009 06 06, 19:02)
Dar kartą sveikos,

oi pasiryžau. tongue.gif  Užsidėjau liemenėlę ir nuvariau pas močiute. Sedėjau, kalbėjom apie viską, ir man taip mintyse skamba 'pasakyk jai, ka naujo turi, pasakyk', na ir sakau ' močiute, žinai turiu liemenukus iš namų atsivežus, parodyt?' viskas tuo ir baigėsi, antradienį grįžta mama, tj čia problema kaip pasakysiu, bet manau ji pati pastebės, o kai paklaus, viską pasakysiu. drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif

smile.gif
Beje, NickaD, gražios tavo liniuotės biggrin.gif Ypač ta iki vestuvių liko 24 metai.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Geroji_Meškutė @ 2009 06 08, 08:42)
smile.gif
Beje, NickaD, gražios tavo liniuotės biggrin.gif Ypač ta iki vestuvių liko 24 metai.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

sori as cia neitema biski, o tai 3 linijuotes galima jau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(skaute @ 2009 06 08, 10:16)
sori as cia neitema biski, o tai 3 linijuotes galima jau?  g.gif

Tai kad ne unsure.gif
Atsakyti
man 10 metų. Mano pusseserei-14,todėl ji man atiduoda savo išauktas liemenėles. Aš jas turiu gal 7... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_eg0iste_ @ 2009 06 08, 21:39)
Tai kad ne  unsure.gif

Klausyk, tavo nikas anksciau buvo Rozyteaaa?
Atsakyti
QUOTE(Geroji_Meškutė @ 2009 06 09, 13:20)
Klausyk, tavo nikas anksciau buvo Rozyteaaa?

buvo, o kas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_eg0iste_ @ 2009 06 09, 13:25)
buvo, o kas? biggrin.gif

Nieko, šeip klausiu... Kažkur mačiau šioj temoj kad buvo tavo nikas Rozyteaaa ir tiek ;]]
Atsakyti
QUOTE(Geroji_Meškutė @ 2009 06 09, 13:30)
Nieko, šeip klausiu... Kažkur mačiau šioj temoj kad buvo tavo nikas Rozyteaaa ir tiek ;]]

oho, mane įsidėmėjo, miela biggrin.gif
gerai, nebenukrypkim nuo temos 4u.gif
p.s. buvau rozyteaa ;]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _eg0iste_: 09 birželio 2009 - 12:35
Mano apimtis jau 72 ir man 12 metu. O as labai varzausi mokykloje,negaliu maikuciu uzsidet normaliu, visada tik kad butu storos ir pridengtu. Visos klasiokes jau liemeneles nesioja. O as viena tik ne. Saiposi is manes kai kurios, sako chacha liemenelei pinigu neturi, arba sako tau jau liemeneles reikia, kvaisa, paziurek kaip atrodai..O mamos neisdrystu paprasyt, nes kazkada ji kazka kalbejo apie jas, sako dar tau nereikia, po keliu metu gal reikes.Tuo metu jau turejau siokia tokia krutine, O jau cia senei taip buvo Ir vis dar neturiu liemeneles... Nesmagu mokykloj persirenginet, negana to, kad daug kur koncertuoju, ir reikia persirenginet. taip pat ir soku. stovyklose Labai nesmagu.. Po savaites stovykla, o as vis dar neturiu liemeneless, man geda persirenginet bus. ka daryti per toky trumpa laika? sad.gif o ir maudymuka reiks pirkt sad.gif vasara gi sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnuzee @ 2009 06 23, 17:50)
Mano apimtis jau 72 ir man 12 metu. O as labai varzausi mokykloje,negaliu maikuciu uzsidet normaliu, visada tik kad butu storos ir pridengtu. Visos klasiokes jau liemeneles nesioja. O as viena tik ne. Saiposi is manes kai kurios, sako chacha liemenelei pinigu neturi, arba sako tau jau liemeneles reikia, kvaisa, paziurek kaip atrodai..O mamos neisdrystu paprasyt, nes kazkada ji kazka kalbejo apie jas, sako dar tau nereikia, po keliu metu gal reikes.Tuo metu jau turejau siokia tokia krutine, O jau cia senei taip buvo Ir vis dar neturiu liemeneles... Nesmagu mokykloj persirenginet, negana to, kad daug kur koncertuoju, ir reikia persirenginet. taip pat ir soku. stovyklose Labai nesmagu.. Po savaites stovykla, o as vis dar neturiu liemeneless, man geda persirenginet bus. ka daryti per toky trumpa laika? sad.gif o ir maudymuka reiks pirkt sad.gif vasara gi sad.gif

o kodėl Tu paprasčiausiai nenueini ir nenusiperki jos pati? 4u.gif
manau, kad kišenpinigių tikrai gauni ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_eg0iste_ @ 2009 06 23, 20:25)
o kodėl Tu paprasčiausiai nenueini ir nenusiperki jos pati?  4u.gif
manau, kad kišenpinigių tikrai gauni  ax.gif

Tai kad gedijuosi. Gyvenu kaimely, parduotuviu yra, bet vvisos pardavejos pazysta, ir nesmagu, o be to kur tik nueini, ten vis kas nors pazystamo yra..
Atsakyti