Įkraunama...
Įkraunama...

Problemos tik tarp dukrų ir mamų

QUOTE(alma1224 @ 2009 04 14, 10:37)
Nesuprantu,kokia gali būti gėda mamos ko nors paprašyti. Turiu 15-metę, einam kartu ir liemenukų pirkti ir pan. dalykų, šnekamės apie mėnesines ir kitokius moteriškus reikaliukus.
Gal tiesiog pasiryžk, prieik ir paprašyk, nemanau, kad mama tave atstums, o gal kaip tik - tavo žengtas pirmas žingsnis mamos link privers mamą susimastyti, kad namie turi paauglę.
Kitas variantas - paprašyk mamos pinigų, o kai paklaus -  kam reikia, pasakyk viską tiesiai šviesiai.

Na nežinau, šeip vieną dieną jau buvau pasiryžus... Tačia vistiek neišdrisau... Šiap su mama atviraujam labai, bet vistiek nedristu.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Geroji_Meškutė @ 2009 04 14, 18:37)
Na nežinau, šeip vieną dieną jau buvau pasiryžus... Tačia vistiek neišdrisau... Šiap su mama atviraujam labai, bet vistiek nedristu.. blush2.gif

O tu išdrįsk, blogiau nuo to nebus, bent jau žinosi, kad viską išbandei, kas nuo tavęs priklauso. Ir, jei su mama tikrai atviraujat, kaip tu sakai, tai manau, kad problemų kilti neturėtų. O gal tai bus jūsų abiejų dialogo pradžia, juk kažkas turi žengti pirmą žingsnį. Sėkmės Tau...
Atsakyti
QUOTE(alma1224 @ 2009 04 15, 10:03)
O tu išdrįsk, blogiau nuo to nebus, bent jau žinosi, kad viską išbandei, kas nuo tavęs priklauso. Ir, jei su mama tikrai atviraujat, kaip tu sakai, tai manau, kad problemų kilti neturėtų. O gal tai bus jūsų abiejų dialogo pradžia, juk kažkas turi žengti pirmą žingsnį. Sėkmės Tau...

Na ačiū ax.gif
Atsakyti
aš pati perkuosi sau trikotažą, o su mama apie tokius dalykus nesigėdiju kalbėt blush2.gif
Atsakyti
Labas mamytės ir kitos panelytės, vakar buvo geras "bajeriukas" jau buvau įsidrąsinusi nueit pas mamą ir pasikalbėt, tačia mama lyg aiškeregė pirmesnė atėjo ir paklausė ar norėčiau liemenėlės. aš sutikau, sakė kad greitu laiku {kaip supratau šia savaitę} eisim nusipirkt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Geroji_Meškutė @ 2009 04 23, 13:50)
Labas mamytės ir kitos panelytės, vakar buvo geras "bajeriukas" jau buvau įsidrąsinusi nueit pas mamą ir pasikalbėt, tačia mama lyg aiškeregė pirmesnė atėjo ir paklausė ar norėčiau liemenėlės. aš sutikau, sakė kad greitu laiku {kaip supratau šia savaitę} eisim nusipirkt  bigsmile.gif

Matyt, tavo mamytė skaito mūsų forumą . Na matai, kaip viskas gerai klostosi. Ta proga sugalvok, ko dar tau reikia, bus vienu šūviu - du zuikiai.
Atsakyti
Ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ačiū: 04 gegužės 2009 - 12:16
Mamytes,kur galima nusipirkti tikrai gera liemenele mergaitei g.gif .Krutine jau pradejo matytis,bet dar nera didele.Sintetikai ji labai alergiska,reiketu naturalaus pluosto ax.gif
Atsakyti
Sveiki,

esu 12-metė krutinė yra nebemaža, o vis dar liemenėlės nenešioju. Mama yra ne kartą užsiminus 'ar nori nešiot?', ' gal reikia' ir pnš, bet man buvo gėda kalbėti tuo klausimu, tad sakydavau, kad nereikia ir pnš. kai man pradėjo reikėt, ji to nė nepastebėjo, kažkada paklausė manęs ' ar tavo klasiokės nešioja liemėnėles?', aš pasakiau, kad taip, na ir tuo viskas ir baigta. mano mama norvegijoje, tai gyvenu su močiute, mano krutinė tikrai nėra geros formos. mama iš norvegijos yra atsiuntus dvi liemėnles, na, bet nžn ar nešiot, dbr su liemenėle ir labai patinka, bet kai tik važiuosiu pas močiute paliksiu namie, ar nepalikt?
močiutė jau pati ėmėsi inciatyvos lotuliukas.gif sako, ar tau tik nereikia liemenėlės, mano atsakymas buvo tyla, na bet po kiek laiko prasižiojau, kad turiu namie dvi liemenėles, tj ji pasakė nešiot, tai turbūt tai aš ir padarysiu, o mama tikiuosi nieko nesakys, nes mano su ja santykiai nekokie. O apie mėnesines nžn, ji labai tokia neprilaiko liežuvio, tad man gėda jeigu sako draugėm sakys 'oi mano dukra pasakė, kad jai mėnesinės' ir pnš.
mano manymu, ji tikrai nejaukiai pasijustu jeigu aš taip pasakyčiau. Tad šeip iš mamos ir dukros asmeninio gyvenimo reiktų, jog būtų paslapčia, o dabar? .. unsure.gif
na, tiek ir norėjau.
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2009 05 23, 00:51)
Sveiki,

esu 12-metė krutinė yra nebemaža, o vis dar liemenėlės nenešioju. Mama yra ne kartą užsiminus 'ar nori nešiot?', ' gal reikia' ir pnš, bet man buvo gėda kalbėti tuo klausimu, tad sakydavau, kad nereikia ir pnš. kai man pradėjo reikėt, ji to nė nepastebėjo, kažkada paklausė manęs ' ar tavo klasiokės nešioja liemėnėles?', aš pasakiau, kad taip, na ir tuo viskas ir baigta. mano mama norvegijoje, tai gyvenu su močiute, mano krutinė tikrai nėra geros formos. mama iš norvegijos yra atsiuntus dvi liemėnles, na, bet nžn ar nešiot, dbr su liemenėle ir labai patinka, bet kai tik važiuosiu pas močiute paliksiu namie, ar nepalikt?
močiutė jau pati ėmėsi inciatyvos  lotuliukas.gif sako, ar tau tik nereikia liemenėlės, mano atsakymas buvo tyla, na bet po kiek laiko prasižiojau, kad turiu namie dvi liemenėles, tj ji pasakė nešiot, tai turbūt tai aš ir padarysiu, o mama tikiuosi nieko nesakys, nes mano su ja santykiai nekokie. O apie mėnesines nžn, ji labai tokia neprilaiko liežuvio, tad man gėda jeigu sako draugėm sakys 'oi mano dukra pasakė, kad jai mėnesinės' ir pnš.
mano manymu, ji tikrai nejaukiai pasijustu jeigu aš taip pasakyčiau. Tad šeip iš mamos ir dukros asmeninio gyvenimo reiktų, jog būtų paslapčia, o dabar? .. unsure.gif   
na, tiek ir norėjau.

Nesigėdink, čia visiškai normalus dalykas yra tiek močiutė, tiek Tavo mama kažkada buvo paauglės ir išgyveno tai, ką šiuo metu išgyveni Tu.
Liemenėlės aišku nepalik namie, veškis ir nešiok, nieko čia gėdingo 4u.gif
Atsakyti
Mama dirba, ir kaip sakant man nelabai turi laiko verysad.gif Mano tėvai išsiskyrė, tėtis siunčia pinigus, gaunu gimtadienio, kalėdų proga iš kitų žmogeliukų - ir pati perkuosi sau rūbus, taip pat apatinį trikotažą, tai kaip priblemų su tuo ir neturiu ax.gif
Atsakyti
As liemenuku jau turiu nuo kokiu 10 metu.
Mano tetis gyvena Airijoje ir siuncia alimentus bei nuperka rubu is tenais.
Pries 2 metus [man 10 m.] tetis jau buvo man nupirkes liemenuku ir 2 sportinius 'trumpu maikuciu' ir be pakietinimo tik formos visai nieko ir mazesnio dydzio uzsegama su pakietinimu.
Neseniai mama man norejo paglostyt nugara ir ranka nuslydo ten kur nereikejo. blush2.gif Buvo mamos sakinys toks- 'Jau nesioji ?' toks jausmas,kad ji galvojo 'aha prigavau lotuliukas.gif ' Po to israudonavau ir mama pasake ramiausiai,kad cia tas pats kaip ir maikute-rubas.
Dieve kaip staigiai viskas praejo,bet dabar reikes su mama vaziuoti pirkti maudimosi kostiumelio. doh.gif
Atsakyti