Įkraunama...
Įkraunama...

Problemos tik tarp dukrų ir mamų

QUOTE(Dzesika:) @ 2008 11 17, 18:04)
Is savo giliu memuaru irgi atsimenu kad liemenukas buvo ,,velnio pramanytas daiktas''  biggrin.gif verze dusino jis mane, bet nepermazas buvo, seip matyt nepratusi buvau  ax.gif  savo dukrytei manau pastebejus nepatoguma, jeigu nekalbetu pati pasiulyciau kartu nuvaziuoti pasimatuoti, nusipirkti  drinks_cheers.gif  wub.gif

buvo ir man kažkada taip biggrin.gif linksma prisiminus

QUOTE(ash;* @ 2009 01 02, 00:23)
sveikutes 4u.gif ,
man 12m., turiu nedidele krutine, bet jau tikrai yra i ka det... su mama santykiai nekokie, kai paprasiau, kad nupirktu liemenele tai jinai tik nusijuoke ir pasake, jog as dar permaza. ji mane laiko mazvaike! turiu kelias liemeneles, kurias nusipirkau is savo sutaupytu pinigeliu... verysad.gif kai viena parsinesiau ir mama pamate tai sako: kam tu ja pirkai, tau dar jos tikrai nereikia. verysad.gif neseniai vel paprasiau, tai sako kam tau kita, kad ana kur pirkai turi... verysad.gif isivaizduoju kas bus kai menesines prasides verysad.gif

o gal padėtų rimtas pokalbis su mama?pasakytum jai kad nekaip jautiesi be jos,ir mamytė suprastų?juk ji irgi moteris.
o jei ne,tiesiog nekreip į tai dėmesio.bent jau kol kas,gal vėliau viskas pasikeis smile.gif
Atsakyti
aciu uz patarimus ax.gif
Atsakyti
ydomiu yra mamu. nesvarbu, kad krutine maza, juk liemenele ir yra tam, kad joje krutine vystytusi, formuotusi. auganti krutine yra kartais skausminga, o jei dar be liemeneles+ mergaite daro kuno kultura, jai gal geda be liemeneles. bukit mamos supratingesnes savo dukrom, kokia cia geda gali but ar nesupratimas, cia dziaugsmas, jei dukra nori su mama pasidalint savo isgyvenimais, reikalais. juk ne visoms tai tenka, o kitos mamos tik verkia, kad dukros su jom nebendrauja, bet ar ne pacios kaltos?
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2009 01 06, 16:45)
ydomiu yra mamu. nesvarbu, kad krutine maza, juk liemenele ir yra tam, kad joje krutine vystytusi, formuotusi. auganti krutine yra kartais skausminga, o jei dar be liemeneles+ mergaite daro kuno kultura, jai gal geda be liemeneles. bukit mamos supratingesnes savo dukrom, kokia cia geda gali but ar nesupratimas, cia dziaugsmas, jei dukra nori su mama pasidalint savo isgyvenimais, reikalais. juk ne visoms tai tenka, o kitos mamos tik verkia, kad dukros su jom nebendrauja, bet ar ne pacios kaltos?

drinks_cheers.gif .As su savo dukra visada nueinu apsipirkti trikotazo ax.gif .Ji matuojasi,demonstruoja,as patariu.Nesuprantu,kaip galima mamai geditis verysad.gif .
Atsakyti
musu tai tik viriausioji (17 m) nesioja
kitos dar per jaunos doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
niu žinokit other man teisingai sakė. 4u.gif
paprašiau mamos (lb nedrąsu buvo ojojoj ax.gif ) ir leido. nusipirkau. o tada sako: koks tavo dydis..? 70AA... gerai. tai ir tau visada pažiūrėsiu mirksiukas.gif
galvojau mirsiuuu kaaaaip fainai! thumbup.gif
nebijokit pirkt mergužės pačios,paskui mama supras ir pati nupirks tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytės_dukrelė @ 2009 01 13, 11:58)
niu žinokit other man teisingai sakė.  4u.gif
paprašiau mamos (lb nedrąsu buvo ojojoj  ax.gif ) ir leido. nusipirkau. o tada sako: koks tavo dydis..? 70AA... gerai. tai ir tau visada pažiūrėsiu  mirksiukas.gif
galvojau mirsiuuu kaaaaip fainai!  thumbup.gif
nebijokit pirkt mergužės pačios,paskui mama supras ir pati nupirks tongue.gif

Manau reik visada matuotis ax.gif .Geriau paciai pirktis. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mamos!
Labai bijojau jums rasyti, bet vos prisiverciau...
Man yra 11 metu, siuo metu esu penktoke.
Ka gi.. pas mane nuo 10 metu eme pas pacia pirma is klases augti krutine doh.gif
Ir dar negana to pas mane dabar ta.. hehe.. kaip cia pasakius... persimato ir kai bunu uzsidejusi virsuje: maikute ir dzemperi... blush2.gif
Mano mamos ir santykiai - labai labai geri. Net klasiokes buvo isvadinusios mane "mamyciuku".
Ka gi, o as mamos vos isdrisau kazka paprasyti Maximoje neseniai liemeneles, sako tegu dar paauga. O cia neseniai pries menesi, mama norejo pries kaledas man pirkti liemenele. Bet vis pamirsta, o as jai ir nedristu priminti. Tiesiog labai geda... blush2.gif
Bet ir geda pries bernus taip atrodyti.

p.s. labai viliuosi, kad supratote sia mano problema :/
Atsakyti
Sveika, 4u.gif

manau geriausiai pasiūlyti mamai eiti drauge apsipirkti, tuomet drauge ir išrinksit, pasimatavus lengviau atitaikyti dydį. Arba galima pasakyti mamai, kad nenori sulaukti pašaipų iš berniukų. Mama gal užsiėmus ir pamiršo pažadą dėl liemenėlės. Manau nereikia bijoti mamai priminti.

ax.gif
Atsakyti
Aš nešioju nuo 9 metų liemenėlę blush2.gif .Krūtinę tikrai "neblogą" turiu doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Bry-chan @ 2009 01 24, 03:45)
Sveikos, mamos!
Labai bijojau jums rasyti, bet vos prisiverciau...
Man yra 11 metu, siuo metu esu penktoke.
Ka gi.. pas mane nuo 10 metu eme pas pacia pirma is klases augti krutine  doh.gif
Ir dar negana to pas mane dabar ta.. hehe.. kaip cia pasakius... persimato ir kai bunu uzsidejusi virsuje: maikute ir dzemperi...  blush2.gif
Mano mamos ir santykiai - labai labai geri. Net klasiokes buvo isvadinusios mane "mamyciuku".
Ka gi, o as mamos vos isdrisau kazka paprasyti Maximoje neseniai liemeneles, sako tegu dar paauga. O cia neseniai pries menesi, mama norejo pries kaledas man pirkti liemenele. Bet vis pamirsta, o as jai ir nedristu priminti. Tiesiog labai geda...  blush2.gif
Bet ir geda pries bernus taip atrodyti.

p.s. labai viliuosi, kad supratote sia mano problema :/

oi, jus mergytes! pati turiu dvi paaugliukes. pas mus taip pat tarp dukru labai geri santykiai, kartais mergaiciu daruges taip pat pasijuokia ,kad jos su manim taip artimai bendrauja. ir tikrai viska pasako, kada joms ko reikia, aisku pastebiu ir pati. niekada nereikia mamai gedytis nieko pasakyti,uk kas gali buti artimiau uz mama... mano mergytes net pasitaria kuri leimenele joms labaiu tinka ir kuria geraiu detis kai yra kuno kultura... labai grazu,kad jos tokios atviros su manim , man nuo to tik dziugesi sirdele ir as esu pati laimingaiusia....
mes visos mamos tave puikiai suprantame... o dar geraiu supras tave tavo mama smile.gif
Atsakyti
Mamytės jūs labiau patyrę-prieš mėnesines mano krūtys pabrinksta ir pasidaro skausmingos. Knygoje skaičiau, kad kažką padeda spec. pastandinta liemenėlė. Gal žinot kur tokią būtų galima rasti? (Alytuje, Londone arba Vilniuje) Ačiū... ax.gif
Atsakyti