QUOTE(Dzesika:) @ 2008 11 17, 18:04)
Is savo giliu memuaru irgi atsimenu kad liemenukas buvo ,,velnio pramanytas daiktas'' verze dusino jis mane, bet nepermazas buvo, seip matyt nepratusi buvau savo dukrytei manau pastebejus nepatoguma, jeigu nekalbetu pati pasiulyciau kartu nuvaziuoti pasimatuoti, nusipirkti
buvo ir man kažkada taip linksma prisiminus
QUOTE(ash;* @ 2009 01 02, 00:23)
sveikutes ,
man 12m., turiu nedidele krutine, bet jau tikrai yra i ka det... su mama santykiai nekokie, kai paprasiau, kad nupirktu liemenele tai jinai tik nusijuoke ir pasake, jog as dar permaza. ji mane laiko mazvaike! turiu kelias liemeneles, kurias nusipirkau is savo sutaupytu pinigeliu... kai viena parsinesiau ir mama pamate tai sako: kam tu ja pirkai, tau dar jos tikrai nereikia. neseniai vel paprasiau, tai sako kam tau kita, kad ana kur pirkai turi... isivaizduoju kas bus kai menesines prasides
man 12m., turiu nedidele krutine, bet jau tikrai yra i ka det... su mama santykiai nekokie, kai paprasiau, kad nupirktu liemenele tai jinai tik nusijuoke ir pasake, jog as dar permaza. ji mane laiko mazvaike! turiu kelias liemeneles, kurias nusipirkau is savo sutaupytu pinigeliu... kai viena parsinesiau ir mama pamate tai sako: kam tu ja pirkai, tau dar jos tikrai nereikia. neseniai vel paprasiau, tai sako kam tau kita, kad ana kur pirkai turi... isivaizduoju kas bus kai menesines prasides
o gal padėtų rimtas pokalbis su mama?pasakytum jai kad nekaip jautiesi be jos,ir mamytė suprastų?juk ji irgi moteris.
o jei ne,tiesiog nekreip į tai dėmesio.bent jau kol kas,gal vėliau viskas pasikeis