Įkraunama...
Įkraunama...

Problemos tik tarp dukrų ir mamų

sveikos mergaites ,

Paskaiciau jusu nusiskundimus ir vis galvojau apie savo dukra,juk jai taip pat 12 metu , manau tokiu problemu neturim , nors visa apatini perku as jai ,nors liemeneliu dar ir nereikia ,bet jau esu nupirkusi kokius 5 ,padeta pas ja spintoje kai jau jai prireiks tikrai pati pasiims, kelnaites taip pat perku jau ne is vaiku skyrelio ,juk norisi graziu mirksiukas.gif
Atsakyti
Is savo giliu memuaru irgi atsimenu kad liemenukas buvo ,,velnio pramanytas daiktas'' biggrin.gif verze dusino jis mane, bet nepermazas buvo, seip matyt nepratusi buvau ax.gif savo dukrytei manau pastebejus nepatoguma, jeigu nekalbetu pati pasiulyciau kartu nuvaziuoti pasimatuoti, nusipirkti drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
Kiek skaiciau sia tema tai nemaciau, kad butu tokios problemos kaip pas mane buvo. Ka cia buvo. Dar ir dabar yra. Kadangi nesu is kudziausiu niekada negaledavau rasti sau tinkancio ir patinkancio liemenuko. Nuejus i parduotuve visada jauciau diskomforta,kad negaliu nieko nusipirkti kas man patiktu. Nei vienoj parduotuvej niekada nepirkau, nes nerasdavau. Teko turguje ieskotis. O ten jei ir rasdavau tai tik pacius baisiausius. Visada jausdavausi ir jauciuosi nemaloniai juos nesiodama, nes groziu nesulyginsi su parduotuvese parduodamais. verysad.gif
Atsakyti
kaip suprasti jeigu apkuni tai nerandi tinkamo? juk apimciu buna visokiu ir tu kauseliu ivairiausiu dydziu, formu... g.gif
Atsakyti
Jeigu koks grazesnis tik nedideles apimties buna. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasakecia: 01 gruodžio 2008 - 14:11
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuga: 01 gruodžio 2008 - 14:18
kazkaip nesitiki man biggrin.gif blush2.gif nu gal todel, kad paciai nera teke su tuo susidruti, tai galbut nezinau... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kopustiene @ 2006 07 02, 19:21)
Nežinau ar pirkti dukrai liemenuką, jai prieš metus prasidėjo mėnesinės. JOs krūtinė nėra didelė, bet kiek pastebėjau per klasės susibūrimus, tai net gi visai krutinės neturinčios mergaitės juos nešioja. Su dukra nelabai gerai sutariu, bet atrodo, kad ji laukia kažkokio signalo dėl liemenuko. Negaliu tiesiog prieiti ir kalbėtis, ji kitokia. jai tiesiog reikėtų, kad kai būsime prekybos centre nusipirktume, bent jau man taip atrodo. pavarčiau jos dienoraštį, ten radau skaičius ir prieraša "mano apimtys 79/65 o iš jos nė ženklo. Ką daryti, man baisu vienai eiti. Parduotuvėje nejaukiai jaučiuosi".
Ką daryti, jai jau reikia liemenuko ar ne? kaip jūs darote? jai 13 metų

Vaikų dienoraščio tikrai skaityti nederėtų,kaip ji reaguotų,tikrai nebebūtų tokie geri sanykiai. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasakecia @ 2008 12 01, 15:11)
Jeigu koks grazesnis tik nedideles apimties buna. g.gif

įdomu, koks dydis, nes aš su savo D visada gražių randu. Nueinu į parduotuvę ir specialiai prašau sunešti pardavėjos man visas tokio dydžio tokių ir tokių spalvų liemenėles. Ir tada išsimatuoju kokią 10 ir išsirenku. Ir prieš 10 metų lygiai taip pat gražių rasdavau, kai dar paauglė buvau. Tai dabar juo labiau būtų.

man paauglėms labai gražios Etam lingerie liemenėlės. Ten jos mažesnių dydžių ir yra visokių spalvotų, su aplikacijom, fainų tokių.
Atsakyti
QUOTE(Pupsiukė @ 2008 12 26, 21:46)
Vaikų dienoraščio tikrai skaityti nederėtų,kaip ji reaguotų,tikrai nebebūtų tokie geri sanykiai. schmoll.gif

neikit ir nupirkit, padekit y jos stalciu, juk jai tikrai jau reikia, nesvarbu, kad krutine nedidele, mergaite jau paaugle, jai 13 metu, krutine turi formuotis.pakalbinkit nueit kartu nusipirkt jai reikiamu dalyku, gal ji nedrysta jusu prasyt, nes jus apie tai su ja nekalbat, gal bijo, kad nesuprasit. vaikai dabar kitokie, bet budu yra daug juos paveikt, o ypac mergaites, juk jom patinka but pasipuosusiom. jei ji nenori eiti su jum, duokit pinigeliu, paaiskinkit, kad ji jau didele ir gali eiti su draugem nusipirkti.
Atsakyti
sveikutes 4u.gif ,
man 12m., turiu nedidele krutine, bet jau tikrai yra i ka det... su mama santykiai nekokie, kai paprasiau, kad nupirktu liemenele tai jinai tik nusijuoke ir pasake, jog as dar permaza. ji mane laiko mazvaike! turiu kelias liemeneles, kurias nusipirkau is savo sutaupytu pinigeliu... verysad.gif kai viena parsinesiau ir mama pamate tai sako: kam tu ja pirkai, tau dar jos tikrai nereikia. verysad.gif neseniai vel paprasiau, tai sako kam tau kita, kad ana kur pirkai turi... verysad.gif isivaizduoju kas bus kai menesines prasides verysad.gif
Atsakyti
na nezinau keistas mamos poziuris g.gif reiktu bandyt jai aiskinti, kad tu jau nebemaza ir jei tos liemeneles tau tinka vadinasi jau yra ka deti. NA ir galu gale jai ji burba nekreipk demesio cool.gif pasitaupyk ir pirkis kiek tau reikia, nebeprasyk jos doh.gif
Atsakyti