nesuprantu gedos dar, kad sakytum geda prasyt nu[irkti, o dabar jau viska turi! o negeda vaikscioti su atkisusiai? tikrai jei turi ka det tai ir dek
QUOTE(kibuke @ 2008 08 30, 09:42)
Sveiki man jau galima sakyt yra 12metu, rugsejo menesi bus mano dvyliktas gimtadienis. tai vat manau man jau reikia nesiot liemenele, ir namuose turiu 2 juosteles, tai jas kartais deduosi per kuno kultura, ir seip jau ir mama nupirkus tris tokias grazias liemeneles, o as kaskaip nenesioju. nu man kaskaip geda ir t.t.
Baik tu, klasiokė bent viena irgi nešioja, net neabejoju. Nėra ko bijoti
Aš gal nuo 13 kokių pradėjau, mama tokį gražų žalsva ištraukė iš kažkur ilgai jis man tiko
Sveikutės, man jau yra 12 metų ir man atrodo, kad man jau tikrai reikia liemenėlės. Jau visos klasiokės nešioja, mamai aš sakiau, tai sakė nupirks. Kai buvome turguje matėme nemažai visokių liemenėlių, tokiš kokių man reikia. Ir mama po to sako: Gal dar tu paaugink. Tai taip norėjosi užvošt, kad neatsigautu.
Niekaip negaliu jai pasakyt, mes labai nesutariam.
Ką man daryt ?
Aš turiu labai gerą draugę, mes apie viską pašnekam, net apie savo visokius reikalus, tiesiog esam kaip sesės, bet ji tolokai gyvena. Jei susitiktumėm man ji padėtų išsirinkti ir nusipirkti, bet vat sakau toli gyvena ir nieko neišeis.
Ką daryt ?
Ką man daryt ?
Aš turiu labai gerą draugę, mes apie viską pašnekam, net apie savo visokius reikalus, tiesiog esam kaip sesės, bet ji tolokai gyvena. Jei susitiktumėm man ji padėtų išsirinkti ir nusipirkti, bet vat sakau toli gyvena ir nieko neišeis.
Ką daryt ?
QUOTE(mazu_cute @ 2008 09 03, 17:34)
Sveikutės, man jau yra 12 metų ir man atrodo, kad man jau tikrai reikia liemenėlės. Jau visos klasiokės nešioja, mamai aš sakiau, tai sakė nupirks. Kai buvome turguje matėme nemažai visokių liemenėlių, tokiš kokių man reikia. Ir mama po to sako: Gal dar tu paaugink. Tai taip norėjosi užvošt, kad neatsigautu.
Ką man daryt ?
Ką daryt ?
Ką man daryt ?
Ką daryt ?
O neturi arčiau gyvenančių draugių? O gal bus proga susitikti su tolima drauge?
Dar kartą pasakyk mamai, kad tau tikrai reikia liemenėlės.
Tai jus niekad nesusitinkat tai kaip galit but labai geros drauges? tai tiesiog suplanuok susitikima kur mieste na kur yra pirkti liemeneliu ir uzeikit lyg tarp kitko, nsipirksi jei jau geros labai drauges tikrai susiorganizuosit susitikima. Bet ir mamai dar kart pabandyk pasakyti, kad tau tikrai reikia.
QUOTE(mylimuke @ 2008 09 04, 00:25)
O neturi arčiau gyvenančių draugių? O gal bus proga susitikti su tolima drauge?
Turiu žinoma ir daug, bet su jomis nešneku tokiomis temomis, o su geriausia drauge taip. ir šiaip planuojam susitikimą kaikada tai vat taip ir padarysiu kaip čia man kažkas sakė, susitiksiu mieste ir nueisim prie tų visokių liemenukų.
O su mama, tai su mama... Nieko ji nesupranta, tai negaliu...
Nieko aš jai nesakysiu, nebent jei kada eisim pro šalį tada sakysiu, kad reik.
Ir vat jau pradėjau taupytis pinigėlius ,kažkaip niekad netaupiau, bet dabar reikia ir taupau .
Ir dar norėjau paklausti: gal yra čia kokių mamyčių iš tokio miesto - Kupiškio ?
Gal žinote kur ten yra pirkti liemenėlių ?
QUOTE(kopustiene @ 2006 07 02, 18:21)
Nežinau ar pirkti dukrai liemenuką, jai prieš metus prasidėjo mėnesinės. JOs krūtinė nėra didelė, bet kiek pastebėjau per klasės susibūrimus, tai net gi visai krutinės neturinčios mergaitės juos nešioja. Su dukra nelabai gerai sutariu, bet atrodo, kad ji laukia kažkokio signalo dėl liemenuko. Negaliu tiesiog prieiti ir kalbėtis, ji kitokia. jai tiesiog reikėtų, kad kai būsime prekybos centre nusipirktume, bent jau man taip atrodo. pavarčiau jos dienoraštį, ten radau skaičius ir prieraša "mano apimtys 79/65 o iš jos nė ženklo. Ką daryti, man baisu vienai eiti. Parduotuvėje nejaukiai jaučiuosi".
Ką daryti, jai jau reikia liemenuko ar ne? kaip jūs darote? jai 13 metų
Ką daryti, jai jau reikia liemenuko ar ne? kaip jūs darote? jai 13 metų
Na as nedariau jokiu svenciu nors kaip cia pasakius buvo mano dukros 12 gimtadienis as jei atnesiau dovanu pasveikinti ant virsaus buvo ziemine kepuryte, po to toks megztinukas o ant dugno 3 liemeneles as maciau kaip suzibo jos akys ji visuomet kazkaip bandydavo uzsiminti kad as pasakyciau tokius zodzius :tai gal tau liemeneles reikia ir kai ji matuodavosi koki plonesni medvelnini ruba persimatydavo jos speneliai ir kad ir koks butu grazus jos rubelis ji vistiek negaledavo pasakyti mama nupirk nes ji jo nebutu galejusi nesioti bet vat dabar matau kad ji tuo didziuojasi...
Sveikos.
Aš dar tik dukra,man dvylika metų.
Man su mama tikrai dėl tokių dalykų sunku.
Ji gera,vieną kart aptiko straipsnį apie mėnesines,paskaitė man viską (sako,kad jau nebemokės pati paaiškint,neprisimena. aš jos dėl to nekaltinu..)
bet liemenėlės su pakietinimais ji man neperka.
Seppaloj aptiko vieną kartą liemenuką,bet jis be pakietinimų. vaikų skyriuje.
ir nupirko.
nesmagus jis man. visos klasiokės su pakietinimais nešioja,o vienai mano draugėi mama nupirko liemenuką,su pakietinimais. ir ji dabar jų pilna turi,nešioja. nors jai ir dideli.
o aš mamai bijau pasakyti...
bijau,kad sakys,kad per maža dar...
bet krūtinė tikrai auga,galvoju kokią dieną tik su drauge nubažiuot nusipirkt į kokią bazę (aš kaunietė) nes ten yra mažų dydžių labai fainų ir pakankamai kokybiškų liemėnelių su pakietinimais.
bet nežinau ką pasakys...
ach. padėkit.
Aš dar tik dukra,man dvylika metų.
Man su mama tikrai dėl tokių dalykų sunku.
Ji gera,vieną kart aptiko straipsnį apie mėnesines,paskaitė man viską (sako,kad jau nebemokės pati paaiškint,neprisimena. aš jos dėl to nekaltinu..)
ir nupirko.
nesmagus jis man. visos klasiokės su pakietinimais nešioja,o vienai mano draugėi mama nupirko liemenuką,su pakietinimais. ir ji dabar jų pilna turi,nešioja. nors jai ir dideli.
o aš mamai bijau pasakyti...
bijau,kad sakys,kad per maža dar...
bet krūtinė tikrai auga,galvoju kokią dieną tik su drauge nubažiuot nusipirkt į kokią bazę (aš kaunietė) nes ten yra mažų dydžių labai fainų ir pakankamai kokybiškų liemėnelių su pakietinimais.
bet nežinau ką pasakys...
ach. padėkit.
QUOTE(mamytės_dukrelė @ 2008 11 13, 12:05)
ir nupirko.
ir nupirko.
Gal taip tiesiai ir pasakyk kad nepatogus?
Liemenuką sunku nusipirkti nesimatuojant kad tikrai patogus būtų. Geriausia yra susirasti liemenėlių parduotuvę ir pasimatuoti prieš perkant - būna matavimosi kabinos viduj, taip ir išsiaiškinsi kokia forma ar dydis tau labiausiai tinka.
Sveika, man taip pat dvylika ;]]
man mama perka tuos liemenukus, aš net neprašau. O jeigu tau nenupirks dar, tai pasitaupyk pinigėlių ir nuvažiuok į bazę (aš pati kaunietė), ten aš dažnai perku, yra visokių spalvų ir dydžių.. Ir tikrai nebrangiai kainuoja, paskui mama pamatys tą liemenuką pamatys ir kitą gal pati nupirks..
man mama perka tuos liemenukus, aš net neprašau. O jeigu tau nenupirks dar, tai pasitaupyk pinigėlių ir nuvažiuok į bazę (aš pati kaunietė), ten aš dažnai perku, yra visokių spalvų ir dydžių.. Ir tikrai nebrangiai kainuoja, paskui mama pamatys tą liemenuką pamatys ir kitą gal pati nupirks..