QUOTE(Dora1970 @ 2008 06 24, 14:26)
kokios gali but problemos tarp mamu ir dukru del apatiniu.as pati auginu tris dukras ,na jos jau užaugo ir emigravo.prisiminiau kaip mano mama nieko man neaiskino ir nepirko,lyg žmogaus fiziologija butu didžiausias tabu.sunku mažai mergaitei pačiai viska suvokti,todėl mano dukros augo be jokiu tabu.prasidejus menėsinėms buvo nuvestos pas ginekologa,liemenėlės pirktos ta diena paverčiant dideliu šeimos apsipirkimu dideliam mieste apeinant ir išmatuojant tuzinus.pradėjus eiti ipasimatymus buvo nupirkta prezervatyvu ir ideta kiekvienai,išaiškinti visi mitai apie lytinius santykius.juk jeigu mergaite negales gauti tinkamos paramos šeimoje ,tai užsimanys savo šeima sukurti.todel reikia butinai pralaužti paaugliu tylejimo ir kuklumo siena jeigu jau iš kvailumo tokia pasistatėte
Labai tau pritariu As auginu paugle dukra ir tarp musu nera jokiu tabu. Tuo labiau,apatinio trikotazo,menesiniu, ar kitomis intimiomis temomis. Ir dukra tuo dziaugiasi, kad visada gali gauti patarima is manes ir man ramiau, kai viska zinau