Įkraunama...
Įkraunama...

Problemos tik tarp dukrų ir mamų

QUOTE(Dora1970 @ 2008 06 24, 14:26)
kokios gali but problemos tarp mamu ir dukru del apatiniu.as pati auginu tris dukras ,na jos jau užaugo ir emigravo.prisiminiau kaip mano mama nieko man neaiskino ir nepirko,lyg žmogaus fiziologija butu didžiausias tabu.sunku mažai mergaitei pačiai viska suvokti,todėl mano dukros augo be jokiu tabu.prasidejus menėsinėms buvo nuvestos pas ginekologa,liemenėlės pirktos ta diena paverčiant dideliu šeimos apsipirkimu dideliam mieste apeinant ir išmatuojant tuzinus.pradėjus eiti ipasimatymus buvo nupirkta prezervatyvu ir ideta kiekvienai,išaiškinti visi mitai apie lytinius santykius.juk jeigu mergaite negales gauti tinkamos paramos šeimoje  ,tai užsimanys savo šeima sukurti.todel reikia butinai pralaužti paaugliu tylejimo ir kuklumo siena jeigu jau iš kvailumo tokia pasistatėte

Labai tau pritariu thumbup.gif As auginu paugle dukra ir tarp musu nera jokiu tabu. Tuo labiau,apatinio trikotazo,menesiniu, ar kitomis intimiomis temomis. Ir dukra tuo dziaugiasi, kad visada gali gauti patarima is manes ir man ramiau, kai viska zinau smile.gif
Atsakyti
Man yra 11 metu,ir gal pries kokius 2 menesius pradejo augti blush2.gif ir per kaj kurias bliuskeles persimato blush2.gif ir mama manau pastebejo,kad man pradejo augti,bet nieko nesako.. o kaip manot,ar man jau reikia liemeneles? dar jienera labai dideli,bet nezinau..manu kad jau reikia....o as mamaj nedrystu taj pasakyti... o dar turiu 2 brolius...
Atsakyti
nezinau,kiek pastebejau,maziausia dydi sepalose visokiose turi 70a,dar kartais buna 65a.

bet jei norisi-vadinasi reikia. g.gif
Atsakyti
QUOTE(buda @ 2008 08 06, 10:28)
nezinau,kiek pastebejau,maziausia dydi sepalose visokiose turi 70a,dar kartais buna 65a.

bet jei norisi-vadinasi reikia. g.gif

as nezinau kaip pasakyti mamai...nedrystu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnuzee @ 2008 08 06, 11:57)
as nezinau kaip pasakyti mamai...nedrystu... blush2.gif

Jei nedrįsti, paimk popieriaus lapą ir parašyk savo norus. Tuomet padėk jai matomoje vietoje ar įduok tiesei į rankas, sakydama, kad tai kas čia parašyta yra tau svarbu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašura: 06 rugpjūčio 2008 - 12:09
tau turėtu tikti toks gaminys netai maikute ,bet ir liemenėle nelabai panašus gal net lietuviško pavadinimo nėra.buna sporto prekėse ,kaip sportine liemenėlė.dar buna maikutės su dviguba medžiaga ties krutine.
Atsakyti
QUOTE(Dora1970 @ 2008 08 06, 14:39)
tau turėtu tikti toks gaminys netai maikute ,bet ir liemenėle nelabai panašus gal net lietuviško pavadinimo nėra.buna sporto prekėse ,kaip sportine liemenėlė.dar buna maikutės su dviguba medžiaga ties krutine.

Jo, buna tokios sportinio tipo, kaip maikutes trumputes. maniske 11-mete ju bent kelias turi ir nesioja,nes normalaus liemenuko dar nereikia, o toks pats tas.
Atsakyti
Man beveik 12 metų..
Krūtinę turiu, na nėra didelė, bet..
Per kūno klultūros pamokas, žiauriai nepatogu..
Laabai bijau amaos paprašyt, kad nupirktų liemenėlę..
Patarkit..
Atsakyti
Perskaičiau visą temą ir nesuprantu, ko gi tos mergaitės taip savo mamų bijo? Nejaugi ir mano dukrelė manęs taip bijos ir gėdysis paklausti ar paprašyti? Reikia daryti išvadas ax.gif ...
Atsakyti
QUOTE(VUL @ 2008 08 09, 16:36)
Perskaičiau visą temą ir nesuprantu, ko gi tos mergaitės taip savo mamų bijo? Nejaugi ir mano dukrelė manęs taip bijos ir gėdysis paklausti ar paprašyti? Reikia daryti išvadas ax.gif ...

Vat taip pačiai pagalvojau ir aš - kodėl yra bijomasi mamos paprašyti tokio dalyko,kaip pvz. nupirkt liemenėlę blink.gif ?Verčiau jau klausia svetimų tetų patarimų ir konsultacijų, bet ne savo mamos....Keista.
Atsakyti
[I]Aš bent jau todėl, kad savo mama nelabai pasitikiu..
pasakai ką nors, tai ji iškart savo draugėms
"skaiste tą aną"...
verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(marytexxx @ 2008 06 14, 19:47)
dienoraščius skaityti labai negražu,bet labai naudinga,taip mano mama sužinojo,kad mano sesuo nesčia,o sesuo buvo labai uždara,jai buvo tik šešiolyka.

Ir kas is to? Anksciau ar veliau butu suzinojus,o tai fakto niekaip nekeicia...
Papildyta:
QUOTE(Dora1970 @ 2008 06 24, 16:26)
kokios gali but problemos tarp mamu ir dukru del apatiniu.as pati auginu tris dukras ,na jos jau užaugo ir emigravo.prisiminiau kaip mano mama nieko man neaiskino ir nepirko,lyg žmogaus fiziologija butu didžiausias tabu.sunku mažai mergaitei pačiai viska suvokti,todėl mano dukros augo be jokiu tabu.prasidejus menėsinėms buvo nuvestos pas ginekologa,liemenėlės pirktos ta diena paverčiant dideliu šeimos apsipirkimu dideliam mieste apeinant ir išmatuojant tuzinus.pradėjus eiti ipasimatymus buvo nupirkta prezervatyvu ir ideta kiekvienai,išaiškinti visi mitai apie lytinius santykius.juk jeigu mergaite negales gauti tinkamos paramos šeimoje  ,tai užsimanys savo šeima sukurti.todel reikia butinai pralaužti paaugliu tylejimo ir kuklumo siena jeigu jau iš kvailumo tokia pasistatėte

Fantastika thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Gegytė @ 2008 06 25, 00:05)
Iš dalies pritarčiau. Bet tas pirkimas prezervatyvų manau nesąmonė.
Na man dabar mama nupirktų (nesu pilnametė), tai net nežinau, kaip reiktų reaguot  doh.gif  vaikai/paaugliai viską patys labai gerai susižino ir dar nusiperka esant laikui...  unsure.gif  drinks_cheers.gif

Gerai susizino,sakai? g.gif O kaip ten su 13metem mamytem,mitais,kad per pirma karta nepastojama,kad sperma ant slaunies apvaisinti gali,o kur dar ''zinojau,bet nesisaugojau'' ir daugybe kitu fintu doh.gif
Papildyta:
Jei jus tai paguos,tai liemenuka pradejau nesiot 10metu,nes anksti pradejau brest. Nepamenu,kaip tai pasakiau mamai,bet liemeneles rinkdavomes kartu ax.gif
Atsakyti