Įkraunama...
Įkraunama...

Problemos tik tarp dukrų ir mamų

Man , tai mama nupirko(nors dar nereikėjo smile.gif ), bet sakė, reikia pradėti nešioti, kad krūtinė gražiai augtų. Kaip šiandien atsimenu, užsidėjau ir nesupratau jo funkcijos: nes dėt nebuvo ką ir įkvėpt sunkiau buvo smile.gif , tik žiemą pajaučiau privalumus-šilčiau buvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O mano mama žioploka tuo klausimu. Aš pati pasakiau, kad man reikia, tada liepė nusipirkti.
Aš manau, kad geriau jau su savo dukra kartu eisiu, juk kažkaip nedrąsu pirmą kartą man buvo, tad manau ir jai smagiau bus...
Atsakyti
Džiaugiuosi ,kad neturėjau problemos dėl šito thumbup.gif .Kai pastebėjau kad dukra jau vengia užsidėti plonesnę palaidinukę,tada ir nusprendžiau kad jau reikia
Atsakyti
As pati anksti labai norejau nesioti liemenuka. Tai "nukniaukiau" nuo seses ir vatos prisikimsau... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabeht @ 2006 07 06, 19:29)
As pati anksti labai norejau nesioti liemenuka. Tai "nukniaukiau" nuo seses ir vatos prisikimsau... biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nieko sau "išradimas".
Atsakyti
Mano istorija tai labai liudna tuo klausimu... Man jau reikejo liemenuko, o mama nieko neuzsimindavo, pati irgi nedrisau... ir manau, per ilgai tai uzsitese, o del to dabar turiu nedailia krutine, del kurios visalaik kompleksuoju... O jau kai pati maciau, kad nieko kitaip nebus, tai is mamos "pasivogiau" viena liemenuka blush2.gif Tad linkiu visoms mamoms nesidroveti savo dukru ir kuo anksciau tuo susirupinti 4u.gif Ir kaip cia kai kurios sake, tiesiog nueiti ir nupirkti ji, kaip bet kuri kita drabuzi ax.gif
Atsakyti
As ne tik liemenuko pirkima,bet aplomai visokius dukters pasikeitimus stenguosi paversti savotisku malonumu.Kad ji jau keiciasi ir darosi paugle.As labai nenoriu ,kad vaikas kompleksuotu del savo brendimo.Nes nemazai pazystamu mergaiciu labai del to isgyvena.
Atsakyti
QUOTE(svajoklis @ 2006 07 08, 00:32)
As ne tik liemenuko pirkima,bet aplomai visokius dukters pasikeitimus stenguosi paversti savotisku malonumu.

Kad visos mamos taip galvotų, tai nebūtų susikūprinusių ir persikreipusių augančių mergaičių...
Atsakyti
Mano dukrytei bus 12,o tą daikčiuką buvau nupirkus preiš du metus turbūt.Ėjau,pamačiau,patiko ir nupirkau.Juk vis tiek reiks,pagalvojau.O šiemet ištraukiau ir pasakiau,mirktelėjus,gal nori pasimatuot.Nušvito iki ausų biggrin.gif .Smagu, kai dukros auga thumbup.gif
Atsakyti
As tai kaifuoju ziuredama i savo brestancia dukra.
Ji tokia kaip maza moteryte.Pauglyste,man pats graziausias laikas aisku ir kudikyste.
Atsakyti

Mano dukra 11m. nesioja ne liemenuka, bet tokias trumpas maikutes, jos panasios i liemenukus bet uzdaresnes.
Mano panelyte, tai visada viskuo dziaugiasi, ka as jai benupirkciau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabeht @ 2006 07 10, 11:56)
Mano dukra 11m. nesioja ne liemenuka, bet tokias trumpas maikutes, jos panasios i liemenukus bet uzdaresnes.
Mano panelyte, tai visada viskuo dziaugiasi, ka as jai benupirkciau.  smile.gif

Tai čia sportinis. Aš irgi tokių turiu, bet manau jau reikėtų su pakietinimu. Turbūt yra mažesnių nei 70-A, net nežinau. Specializuotose apatinio trikotažo parduotuvėse, tokiose kaip "Triumph" nerealios kainos... doh.gif g.gif
Net nežinau, kur galėčiau įsigyti mažo dydžio liemenuką su pakietinimu...
Padėkit blush2.gif 4u.gif surrender.gif
Atsakyti