Įkraunama...
Įkraunama...

Problemos tik tarp dukrų ir mamų

QUOTE(mot99 @ 2006 07 21, 09:38)
"pavarčiau jos dienoraštį,"

Kopustiene, vaje, kaip blogai svetimus dienorascius skaityti.... g.gif
Nzn, nzn, jei mano dienorasti mama vaikysteje butu paskaicius - visam gyvenimui musu santykiams butu atia........ Ar noretum, kad po tavo asmeninius daiktus kas narsytu? Tikrai nerekomenduoju to daryti, nes ir dabar mini, kad jusu santykiai nekokie, o po tokiu dalyku gali nesugrazinamai subyreti.........

Beja, as dukrai liemenuka pirkau kaune prekybos bazeje. Zinoma, jis nebuvo toks super super kaip is triumfo, bet tikrai grazus ir su pakietinimais ir visokiu ismatavimu galima issirinkti. O ir kaina nepamenu - bet iki 20 lt

dienoraščius skaityti labai negražu,bet labai naudinga,taip mano mama sužinojo,kad mano sesuo nesčia,o sesuo buvo labai uždara,jai buvo tik šešiolyka.
Atsakyti
bet manau galima suzinoti ir kitais budais, kad dukra nescia... Juk ji pasikeicia vis tiek kazkiek, o galu gale po to ir pilvas matyti, aisku galimas daikatas, kad mergaite sumastys pasidaryt aborta unsure.gif na is dalies sioj situacijoj gal ir atleistina, kad mama skaite. Bet kai skaito vien todel, kad idomu ka ju vaikas masto... tai absurdiska ir zema doh.gif
Atsakyti
mano dukra jai 11m nuejo i parduotuve su drauge ir nusipirko liemenele..

Atsakyti
QUOTE(undinele... @ 2008 06 19, 17:21)

Labai sveikintina.

Aš pamenu, dar nieko neturėjau, o su draugėm parduotuvėj sulindusios dar vienoj kabinoj matavomės. Dabar juokas abiem prisiminus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(undinele... @ 2008 06 19, 18:21)

Mano tai kuklinasi blush2.gif , sakau, užeinam, pasižiūrim, gal ką išsirinksi, maniau, kad jai bus įdomu, bet ne, sako einam greičiau iš čia. Nežinau kodėl. Tai pati nupirkau, tarp kita ko iš triumfo už 29 Lt, su natūraliu pluoštu, turėtų būti patogi biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
kokios gali but problemos tarp mamu ir dukru del apatiniu.as pati auginu tris dukras ,na jos jau užaugo ir emigravo.prisiminiau kaip mano mama nieko man neaiskino ir nepirko,lyg žmogaus fiziologija butu didžiausias tabu.sunku mažai mergaitei pačiai viska suvokti,todėl mano dukros augo be jokiu tabu.prasidejus menėsinėms buvo nuvestos pas ginekologa,liemenėlės pirktos ta diena paverčiant dideliu šeimos apsipirkimu dideliam mieste apeinant ir išmatuojant tuzinus.pradėjus eiti ipasimatymus buvo nupirkta prezervatyvu ir ideta kiekvienai,išaiškinti visi mitai apie lytinius santykius.juk jeigu mergaite negales gauti tinkamos paramos šeimoje ,tai užsimanys savo šeima sukurti.todel reikia butinai pralaužti paaugliu tylejimo ir kuklumo siena jeigu jau iš kvailumo tokia pasistatėte
Atsakyti
QUOTE(Dora1970 @ 2008 06 24, 16:26)
kokios gali but problemos tarp mamu ir dukru del apatiniu.as pati auginu tris dukras ,na jos jau užaugo ir emigravo.prisiminiau kaip mano mama nieko man neaiskino ir nepirko,lyg žmogaus fiziologija butu didžiausias tabu.sunku mažai mergaitei pačiai viska suvokti,todėl mano dukros augo be jokiu tabu.prasidejus menėsinėms buvo nuvestos pas ginekologa,liemenėlės pirktos ta diena paverčiant dideliu šeimos apsipirkimu dideliam mieste apeinant ir išmatuojant tuzinus.pradėjus eiti ipasimatymus buvo nupirkta prezervatyvu ir ideta kiekvienai,išaiškinti visi mitai apie lytinius santykius.juk jeigu mergaite negales gauti tinkamos paramos šeimoje  ,tai užsimanys savo šeima sukurti.todel reikia butinai pralaužti paaugliu tylejimo ir kuklumo siena jeigu jau iš kvailumo tokia pasistatėte

as perku dukrai, be to ji nesigedija manes paprasyti.
Atsakyti
QUOTE(Dora1970 @ 2008 06 24, 15:26)
kokios gali but problemos tarp mamu ir dukru del apatiniu.as pati auginu tris dukras ,na jos jau užaugo ir emigravo.prisiminiau kaip mano mama nieko man neaiskino ir nepirko,lyg žmogaus fiziologija butu didžiausias tabu.sunku mažai mergaitei pačiai viska suvokti,todėl mano dukros augo be jokiu tabu.prasidejus menėsinėms buvo nuvestos pas ginekologa,liemenėlės pirktos ta diena paverčiant dideliu šeimos apsipirkimu dideliam mieste apeinant ir išmatuojant tuzinus.pradėjus eiti ipasimatymus buvo nupirkta prezervatyvu ir ideta kiekvienai,išaiškinti visi mitai apie lytinius santykius.juk jeigu mergaite negales gauti tinkamos paramos šeimoje  ,tai užsimanys savo šeima sukurti.todel reikia butinai pralaužti paaugliu tylejimo ir kuklumo siena jeigu jau iš kvailumo tokia pasistatėte

Iš dalies pritarčiau. Bet tas pirkimas prezervatyvų manau nesąmonė.
Na man dabar mama nupirktų (nesu pilnametė), tai net nežinau, kaip reiktų reaguot doh.gif vaikai/paaugliai viską patys labai gerai susižino ir dar nusiperka esant laikui... unsure.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dora1970 @ 2008 06 24, 16:26)

Na su prezervatyvais gal ir perlenkta tongue.gif , bet jeigu iš dukrų pusės tai buvo priimta normaliai, tai gal ir nieko. Kiekviena mergaitė skirtinga, kas tinka vienai, netinka kitai. Mano dukra, pvz. visais mėnesinių klausimais su manimi konsultuojasi, todėl man net keista, kad kitos bijo mamų pasiklausti, lyg ką negero būtų padariusios, tuo tarpu liemenėlės klausimu "užsidaro" visiškai unsure.gif . Ir nesuprantu kodėl, bet jai tikrai nebūtų šventė su visa šeima eiti liemenėlės pirkti.
Atsakyti
Man tai liemenėlės pirkimas, šventė, nes smagu, kad mama prieina paklausia ar reikia ar ne. biggrin.gif nesuprantu kaip galima mamai bujot pasakyt juk ji tavo pati geriausia ir artimiausia drauge, labai svarbu yra gerai bendrayt su mama. O bijoti tikrai neverta. jei bijai tai pati pasitaupyk r nusipirk. thumbup.gif cool.gif rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
butent kad reikia konsultuotis su mama ,nes šiais laikais kai maistas prifarširuotas hormonu labai pasitaiko sutrikimu kuriuos reikia gydyti.
Atsakyti