Įkraunama...
Įkraunama...

Problemos tik tarp dukrų ir mamų

QUOTE(dilidin @ 2008 05 24, 18:18)
Galim pasistengti, kad nesužinotų.

kazin kaip pacios mamytes jaustusi, jeigu ju dukros po ju gyvenima pasiknaisiotu kokiuose nors popiereliuose? Manau pylos gautu ir nemazai.
Atsakyti
kadangi pati nesu dar visai pilnametystės sulaukus rolleyes.gif , tai galiu pakomentuot ;D nupirk liemenėlę, tą pačią mažiausią ar didesnę gal, nžn kokios jau ten reikia ir paduok kada nors. jokių pokalbių ir pan, nes tikrai labai suerzina. nebent tavo dukrai patiktų kalbėtis, bet nemanau tongue.gif
Atsakyti
Mano dukros dabar toks paauglystes metas, kad nezino jau kaip isidirbineti doh.gif labai megsta atsikalbenet g.gif , bet ir nemazai padeda lotuliukas.gif
Atsakyti
As tai labai supykciau jei suzinociau,kad mano mama skaito dienorasti...Nu nezinau tikriausiai nesikalbeciau su ja ziauriai ilgai,pykciau ir pns.Juk tai kaip mano dokumentas,viskas ka as galvoju ir gera ir bloga...As nesuprantu kaip taip galima?Mamos tikrai neskaitykite,nes tikrai manau jei vaikai jusu suzinoti nelabai gerai bvaigtusi ir kaip nuo vaiko atitolsite... verysad.gif
Atsakyti
Kur perkat liemeneles su pakietinimais?Va as ir sen ir ten ieskojau, bet kazkaip neaptikau...
Atsakyti
QUOTE(Memoria @ 2008 06 09, 15:12)
As tai labai supykciau jei suzinociau,kad mano mama skaito dienorasti...Nu nezinau tikriausiai nesikalbeciau su ja ziauriai ilgai,pykciau ir pns.Juk tai kaip mano dokumentas,viskas ka as galvoju ir gera ir bloga...As nesuprantu kaip taip galima?Mamos tikrai neskaitykite,nes tikrai manau jei vaikai jusu suzinoti nelabai gerai bvaigtusi ir kaip nuo vaiko atitolsite... verysad.gif

gerai kad ten rasai savo mintis. taciau dauguma mergaiciu ten islieja savo nelaimingas pirmasias meiles ir net nori is gyvenimo pasitraukti. ar nemanai kad mama perskaiciusi gali padeti? as kalbu apie mamu ir dukru santykius, kur seimose nera taip atvirai kalbama, ir mama dukros elgesi nieko nepastebi.
mano dukros dienorastis uzrakintas su rakciuku. as net pati ji toki nupirkau. taciau man nekyla noras ji paskaityti, net nezinau kodel. jeigu pamatyciau kazka neiprasto savo dukros elgesyje, pati paprasyciau kad paaiskintu. taciau tik krastutiniu atveju prasyciau kad leistu paskaityti, jeigu situacija jau butu nevaldoma. nes dukros gyvybe yra svarbiau uz viska.
Atsakyti
Gal zinote kur yra pirkti liemeneliu Be Pakietinimo (pacio maziausio dydzio)??? 4u.gif
Atsakyti
Tikrai tikrai yra turguje.Ir pati iš ten pirkau,ir mačiau. thumbup.gif
Atsakyti
Manau pastebetumete jei butu kazkas jau TOKIO ,kad noretu nusizudyti...Manau visai nebutina skaityti dienorascio...Nesvarbu,kiekvieno reikalas skaityti ar ne 4u.gif
Atsakyti
Mazu liemeneliu be pakietinimo sunkiau rasti, taciau siaip mazo dydzio liemeneliu yra turguje (beje ten buna latvirku apie 25lt sie tikrai labai geri thumbup.gif ), taip pat buna ir brangenese trikotazo parduotuvese ir sepaloj pvz smile.gif
Atsakyti

O aš norėčiau, jog man padėtumėt. ;/
Su mama sutariu gerai, bet kartais jaučiuosi nesuprasta, ir turbūt kaip pas dažną - atsikalbinėju ar užsidarau. Ypač tada, kai jaunesnė sesuo pradeda knaisiotis po mano daiktus... ax.gif
Man nežinant, mama yra nupirkusi kelias sportines liemenėles, tai buvo prieš kelis metus. Tiesą sakant, aš jau norėčiau su sagtelėmis, su pakietinimais. Geriausiai būtų kur pagalvėlės išsitraukia.. Bandžiau švelniai provokuoti mamą, parodyti jai savo norus, sakiau. Bet ji mane laiko maža. Ką man daryti?
Atsakyti
siulau pasitaupyt pinigu arba paprasyti "kinui" ir su drauge nueiti ir nusipirkti mirksiukas.gif mama pamatys, o tu jai pasakysi, kad tau reikia, parodysi, kad tau jau tinka tokios ir manau ji supras mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indrutia: 14 birželio 2008 - 18:30