QUOTE(Memoria @ 2008 06 09, 15:12)
As tai labai supykciau jei suzinociau,kad mano mama skaito dienorasti...Nu nezinau tikriausiai nesikalbeciau su ja ziauriai ilgai,pykciau ir pns.Juk tai kaip mano dokumentas,viskas ka as galvoju ir gera ir bloga...As nesuprantu kaip taip galima?Mamos tikrai neskaitykite,nes tikrai manau jei vaikai jusu suzinoti nelabai gerai bvaigtusi ir kaip nuo vaiko atitolsite...
gerai kad ten rasai savo mintis. taciau dauguma mergaiciu ten islieja savo nelaimingas pirmasias meiles ir net nori is gyvenimo pasitraukti. ar nemanai kad mama perskaiciusi gali padeti? as kalbu apie mamu ir dukru santykius, kur seimose nera taip atvirai kalbama, ir mama dukros elgesi nieko nepastebi.
mano dukros dienorastis uzrakintas su rakciuku. as net pati ji toki nupirkau. taciau man nekyla noras ji paskaityti, net nezinau kodel. jeigu pamatyciau kazka neiprasto savo dukros elgesyje, pati paprasyciau kad paaiskintu. taciau tik krastutiniu atveju prasyciau kad leistu paskaityti, jeigu situacija jau butu nevaldoma. nes dukros gyvybe yra svarbiau uz viska.