Ir kaip man elgtis??? Nenesioti vasara maikuciu ant sleikuciu ar vaiksciot su jom lyg niekur nieko??
QUOTE(Memoria @ 2008 05 18, 15:47)
Ir kaip man elgtis??? Nenesioti vasara maikuciu ant sleikuciu ar vaiksciot su jom lyg niekur nieko??
vaikščiot su jom lyg niekur nieko.(bent jau aš taip dariau, kai nusipirkai pirmąsias kelnaites su juostele )
o tu liemenėlę pati skalbiesi, jei manai, kad mama apie ją nieko nežino?
Taip,pati
Aciu uz patarimus
Aciu uz patarimus
[quote=Senoji Lakūdra,2008 05 18, 16:39]
[i]
visų pirma nereik dukros dienoraščio skaityt.
Hm... Net nežinau dėl tų dienorasčių. Aš paimu ir paskaitau karts nuo karto Tai ledžia pamatyti tikrą vaizdą, ne tą, kurį nori tau parodyti. Pamatai, kaip dukra mato ir vertina įvykius, kas kamuoja jos širdelę, kaip vertina pagaliau tėvų poelgius. Suprantu, kad tai nėra labai sąžininga. Bet...
[i]
visų pirma nereik dukros dienoraščio skaityt.
Hm... Net nežinau dėl tų dienorasčių. Aš paimu ir paskaitau karts nuo karto Tai ledžia pamatyti tikrą vaizdą, ne tą, kurį nori tau parodyti. Pamatai, kaip dukra mato ir vertina įvykius, kas kamuoja jos širdelę, kaip vertina pagaliau tėvų poelgius. Suprantu, kad tai nėra labai sąžininga. Bet...
QUOTE(kopustiene @ 2006 07 02, 18:21)
Nežinau ar pirkti dukrai liemenuką, jai prieš metus prasidėjo mėnesinės. JOs krūtinė nėra didelė, bet kiek pastebėjau per klasės susibūrimus, tai net gi visai krutinės neturinčios mergaitės juos nešioja. Su dukra nelabai gerai sutariu, bet atrodo, kad ji laukia kažkokio signalo dėl liemenuko. Negaliu tiesiog prieiti ir kalbėtis, ji kitokia. jai tiesiog reikėtų, kad kai būsime prekybos centre nusipirktume, bent jau man taip atrodo. pavarčiau jos dienoraštį, ten radau skaičius ir prieraša "mano apimtys 79/65 o iš jos nė ženklo. Ką daryti, man baisu vienai eiti. Parduotuvėje nejaukiai jaučiuosi".
Ką daryti, jai jau reikia liemenuko ar ne? kaip jūs darote? jai 13 metų
Ką daryti, jai jau reikia liemenuko ar ne? kaip jūs darote? jai 13 metų
Mamyte, nepykit, ką pasakysiu - bet ar gražu skaityti savo dukros dienoraštį... Nemanau, ar Jus pati norėtumėte, kad tarkim dienoraštį Jusų skaitytų... Juk čia svarbus asmeninis daiktas jame žmogus rašo savo mintis, dienos įvykius... o dėl liemenėlės - tai nusiveskite savo dukrelę i prekybos centrą apsipirkti ir užeikite į apatinio trikotažo parduotuvę
QUOTE(Smilga222 @ 2008 05 24, 00:03)
del to dienorascio skaitimo tai nzn gal geriau pakalbet?geriau sutart bandyt?nes jei dukra pamatytu,kad mama jos dienorasti skaito,ar skaite,tai manu lb blogai pasijaustu,ir santykiamsb nepadetu tai...
man del liemenuko nieks nieko nesake,nuejau ir nusipirkau atnesiau ir parodziau:)
man del liemenuko nieks nieko nesake,nuejau ir nusipirkau atnesiau ir parodziau:)
Jus tikrai teisi Kopustiene, sakote blogai sutariate su dukra - tai galvojat, kad perskaičius dienoraštį - santykiai pagerės... dukra sužinos, dar labiau supyks ir užsiradarys savyje... sakau, iš savo patirties
Galim pasistengti, kad nesužinotų.
QUOTE(dilidin @ 2008 05 24, 18:18)
Galim pasistengti, kad nesužinotų.
O kam stengtis, jei galiam neskaityti
as nesuprantu dienorasciu skaltymo ir toli grazu nepateisinu...reikia rysi su vaiku stiprint.. o ne dienorasati vartyt kad suprastum ka dukra galvoja..
Negaleciau, o bet o ir neisdrisciau skaityti dukros dienorasti
baikit mamos skaityt dienorascius vaiku juk tai labai ziauru, nesvarbu, kad jis/ji tik vaikas, bet taip pat turi asmenini gyvenima ir teise i privatuma. Vaika reikia pazinti su juo bendraujant, o ne skaitant jo dienorasti