Ten turėjo būt ne ammai o mamai
ačiū
Ai,nežinau,kažkaip neįpratus aš dar prie jos
Ai,nežinau,kažkaip neįpratus aš dar prie jos
O, aš ėmiau nešioti liemenėlę irgi anksti - 10 metų, mat krūtinė ėmė sparčiai kaltis oi, vargo buvo. Pirma liemenėlė taip pat buvo sportinė, motina kaži kada buvo atidavus kol "panorėčiau pabandyt". Kai tapo nebepatogu sportuoti - pabandžiau, patiko, iškart pareiškiau, jog noriu "tvirtesnės", mama atidavė savo jaunystės turtą, nėriniuotas, dailias. faina buvo
QUOTE(RitaT. @ 2008 04 17, 20:11)
O, aš ėmiau nešioti liemenėlę irgi anksti - 10 metų, mat krūtinė ėmė sparčiai kaltis oi, vargo buvo. Pirma liemenėlė taip pat buvo sportinė, motina kaži kada buvo atidavus kol "panorėčiau pabandyt". Kai tapo nebepatogu sportuoti - pabandžiau, patiko, iškart pareiškiau, jog noriu "tvirtesnės", mama atidavė savo jaunystės turtą, nėriniuotas, dailias. faina buvo
Man kažkodėl atrodo...na aišku,mamos miela,brangu,bet kaip pirmųjų norėtusi naujų...Mano tai naujos buvo.
QUOTE(paauglė @ 2008 04 20, 12:26)
Man kažkodėl atrodo...na aišku,mamos miela,brangu,bet kaip pirmųjų norėtusi naujų...Mano tai naujos buvo.
Aha... man irgi.
O as manau, kad kaip tik labai miela yra mamos. Jei ji daili, nenudeveta tai juk viskas puiku Juk yra visokiu budu pasakyti
QUOTE(paauglė @ 2008 04 20, 10:26)
Tai aišku, norėtųsi naujų.. Bet ir mano pirmosios liemenėlės buvo mamos, kaip ir Ritos
Ech, tai gūdžiais laikais, kai sovietinė Lietuva virto į nepriklausomą nebuvo iš ko rinktis. Gerai, kai mūsų taupiosios mamos turėjo kai ką gražaus "užspaudusios"
Galiu patart visom mamytem, kad jei jau subresta toks laikas tokie metai kai visos klasiokes jau lyg ir devi paimt ir nupirkt dukrai lemenele, padaryt kaip dovana ar tiesiog nusivest ir nupirkt. nes tai kaip pasididziavimas mergaitei, kad va jau turi liemenele. O jei ir nera tos krutines, juk yra su pakietinimais ir pan.
Sveikos
Arteja vasara,ir as ziema pati nusipirkau liemeneliu ir pradejau nesioti(geda buvo mamos prasyti) Mamai nieko nesakau Bet vasara juk vistiek vaiksciosiu su maikutem ant sleikuciu,o man geda,juk mamai nieko nesakiau,kad turiu liemeneliuir ji tas sleikutes pamatys Kazin nesupyks,kad nieko nesakiau??
Arteja vasara,ir as ziema pati nusipirkau liemeneliu ir pradejau nesioti(geda buvo mamos prasyti) Mamai nieko nesakau Bet vasara juk vistiek vaiksciosiu su maikutem ant sleikuciu,o man geda,juk mamai nieko nesakiau,kad turiu liemeneliuir ji tas sleikutes pamatys Kazin nesupyks,kad nieko nesakiau??
nereikia gedytis mamos. o kodel pati nepaprasei, kad eiti kartu su mama i parduotuve?
mano dukra manes nesigedija.
mano dukra manes nesigedija.
QUOTE(kopustiene @ 2006 07 02, 17:21)
Nežinau ar pirkti dukrai liemenuką, jai prieš metus prasidėjo mėnesinės. JOs krūtinė nėra didelė, bet kiek pastebėjau per klasės susibūrimus, tai net gi visai krutinės neturinčios mergaitės juos nešioja. Su dukra nelabai gerai sutariu, bet atrodo, kad ji laukia kažkokio signalo dėl liemenuko. Negaliu tiesiog prieiti ir kalbėtis, ji kitokia. jai tiesiog reikėtų, kad kai būsime prekybos centre nusipirktume, bent jau man taip atrodo. pavarčiau jos dienoraštį, ten radau skaičius ir prieraša "mano apimtys 79/65 o iš jos nė ženklo. Ką daryti, man baisu vienai eiti. Parduotuvėje nejaukiai jaučiuosi".
Ką daryti, jai jau reikia liemenuko ar ne? kaip jūs darote? jai 13 metų
Ką daryti, jai jau reikia liemenuko ar ne? kaip jūs darote? jai 13 metų
visų pirma nereik dukros dienoraščio skaityt.
o liemenėlės mergaitei reikia. dabar yra puikiausių ir mažom krūtinėm. gi ir vasarą ji maudosi su maudymuku normaliu,o ne vien su kelnaitėm
Papildyta:
QUOTE(Memoria @ 2008 05 18, 15:02)
Sveikos
nėra tos mamos tokios kvailos senai ko gero ji jau viską pastebėjo, tik nieko tau nesakė