Įkraunama...
Įkraunama...

Problemos tik tarp dukrų ir mamų

QUOTE(Knarkaliūkas @ 2008 04 13, 14:29)
Na,aš mamai pasakiau,tik kad ji laiko nelabai turi tai...
Nuėjau šiandein ir nusipirkau.  mirksiukas.gif  4u.gif

na ir kaip jautiesi?palengvėjo? mirksiukas.gif bet sorry, man kažkaip keistai pasirodė, kai tu parašei, kad mamai pasakei, jog nori, o ji nubėgo rūbų matuotis unsure.gif tai dabar turiu klausimėlį- ar tavo mamai svarbiau rūbelius sau pasimatuoti ar dukrai pagelbėti? mastau.gif ar tiesiog nebuvo jau taip akivaizdžiai, kad pabėgo? g.gif o kai nusipirkai, tai namie mamai parodei?ką sakė? bigsmile.gif
Atsakyti
Nu man irgi keistai atrodė,bet žodžiu,nebesuku sau dėl to galvos dabar smile.gif tongue.gif
O baisu tai visai nebuvo ax.gif
Grįžau namo,užsidėjau,galvojau kad nepamatys,o mama atėjo už ngaros ir tik timp už užsegima (nu aišku kad neskaudžiai) lotuliukas.gif
Tai viską papasakojau,sako tai šaunuolė kad tokia savarankiškaa. 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikos! man 14 metu ir turiu as viena sportinio tipo liemenele, bet noretusi su pakietinimu, taciau kad neturiu dar ant ko ja deti blush2.gif tai norejau paklausti, ka man patartumet ir gal zinot kokiu pratimu del krutines? rolleyes.gif 4u.gif dekuj
Atsakyti
QUOTE(merrild @ 2008 04 14, 16:02)
sveikos! man 14 metu ir turiu as viena sportinio tipo liemenele, bet noretusi su pakietinimu, taciau kad neturiu dar ant ko ja deti  blush2.gif tai norejau paklausti, ka man patartumet ir gal zinot kokiu pratimu del krutines?  rolleyes.gif  4u.gif dekuj

krūtinė auga berods iki 21 metų, o kartais ir net ilgiau, tad turi pakankamai laiko mirksiukas.gif na, visokio plauko atsispaudimai, pratimai su svoreliais yra skirti krūtinei, jie skirti tam, kad krūtinė būtų dailesnė ax.gif
o su pakietinimu būna ir mažo dydžio krūtinėm, jei labai norisi 4u.gif
Atsakyti
Jo,mačiau su pakietinimus A65 parduotuvėje,kai pati klaidžiojau bet nepirkau,man dar gal nereikia smile.gif
Pas mane užsegama tokia,bet be pakietinimų.
[tiesa,A65 maždaug ant 80 cm krūtinei,tai tikrai manau kad Tau tiks]
mirksiukas.gif
Atsakyti
labai labai dekuj. smile.gif patarimai pravers biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,mamytės.
Man reikėtų jūsų pagalbos.
Kam?Štai kam:
Vieną kartą mamai pasakiau:žinai,visos klasiokės,kurios netgi neturi krūtinės nešioja liemenėles,ar man gali tokią nupirkti?
Mama tik nusijuokė ir nieko neatsakė...
Mano krūtinės apimtis per vidurį [dabar]
- aštuom penki,tai nuėjau į parduotuvę ir nusipirkau liemenėlę,tik namie pasimatavau,žiūriu,per didelė,tai nukišau į spintos kampą.
Dabar ją jau priaugau,tik nežinau ką daryt.Ar nešiot?O ka mamytei sakyti?
Mamytės,gal galite patarti? ax.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(DegintaSiena @ 2008 04 14, 19:54)
Sveikos,mamytės.
Man reikėtų jūsų pagalbos.
Kam?Štai kam:
Vieną kartą mamai pasakiau:žinai,visos klasiokės,kurios netgi neturi krūtinės nešioja liemenėles,ar man gali tokią nupirkti?
Mama tik nusijuokė ir nieko neatsakė...
Mano krūtinės apimtis per vidurį [dabar]
- aštuom penki,tai nuėjau į parduotuvę ir nusipirkau liemenėlę,tik namie pasimatavau,žiūriu,per didelė,tai nukišau į spintos kampą.
Dabar ją jau priaugau,tik nežinau ką daryt.Ar nešiot?O ka mamytei sakyti?
Mamytės,gal galite patarti? ax.gif  unsure.gif

Na aš ne mamytė, bet.. blush2.gif
Visų pirma ar ji tau dabar tinka? tongue.gif Jei nežinai bėk pasimatuoti. drinks_cheers.gif
Parašyk kaip. wub.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif man 14 smile.gif ir man idomu, ar as galiu deveti tik sportinius lemenelius ar ir kitokius. p.s. (mano virsutine apimtis tik 75 ax.gif 4u.gif )
Atsakyti
QUOTE(fruittea @ 2008 04 14, 20:44)
sveikutes smile.gif  man 14 smile.gif  ir man idomu, ar as galiu deveti tik sportinius lemenelius ar ir kitokius. p.s. (mano virsutine apimtis tik 75  ax.gif  4u.gif )

Sveika. 4u.gif Žinoma gali. Nubėk į kokią parduotuvę apsižiūrėk gal išsirinksi kokių. bigsmile.gif
Atsakyti
gal kas nors is jusu zinot, (net neabejoju kad zinot) smile.gif kaip apskaiciuoti liemenuko dydi koks tau tiktu dydi? tongue.gif ax.gif
Atsakyti
Dabar man kaip tik 4u.gif
Tik nežinau ar nešioti,nes ammai nesakiau kad pirkau blush2.gif
Atsakyti