Įkraunama...
Įkraunama...

Problemos tik tarp dukrų ir mamų

Tiesiog tai nerimas. unsure.gif
Atsakyti
Ausrele, neremk taip mergickos prie sienos. Jai nedrasu, ir tiek.

Mergickos, zinokit, mamos tikrai gali kartais pacios nesusiprasti. Jei lauksit, kol jos pacios prades kalbeti apie liemeneles, gali tekti palaukti ilgokai. Jus mamoms tikrai atrodot dar mazos mergaites. Siais laikais mergaites anksciau bresta, bet mamu akyse- jus gi dar vaikai.

Todel siulau sukaupti visa drasa ir pasakyti mamai tai tiesiai- mama, man reiketu liemeneles, nes per kuno kultura jauciuosi nesmagiai.

Mamos tikrai tik apsidziaugs, o gal ir pasijus siek tiek kaltos, kad laiku kazko nepadare, nepasake, kad priverte jus jaustis nejaukiai. Bet tikrai tikrai nepyks.

Zodziu, drasiau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2008 04 11, 16:09)
Ausrele, neremk taip mergickos prie sienos. Jai nedrasu, ir tiek. 

neremiu neremiu biggrin.gif tiesiog man pačiai kažkada taip pat reikėjo apie tai prabilti ir aš be jokių kompleksų pasakiau, kad mam, gal jau laikas ir man tokią turėti?

tiesiog, kad mergina guodžiasi savo nerimu, jai tai nepadės įgauti drąsos ir tai mamai pasakyti. g.gif

kažkodėl taip manau kad ji nueis su drauge, nusipirks tai ko jai reikia, o paskui dar ilgai tai slėps nuo mamos, nes bijos jos"neigiamos" reakcijos g.gif
Atsakyti
Na nežinau,bijau ir tiek...
blush2.gif
Ne visi tokie juk drąsūs...
blush2.gif schmoll.gif
Atsakyti
Na,taigi,pasakiau mirksiukas.gif Vakar vakare.
Mama pasakė kad jeigu yra šitaip,tai tikrai reikia tongue.gif
Sako,nueisim,nupirksim.
Šiandien važiavom apsipirkti,mama užėjo į parduotuvę,sakau,mam,gal paieškom liemenuko?
Sako gerai...
O paskui apžiūrėjo visus,pasakė,ateisim dar,ir pasimatuosi,dabar einu kitų drabužių matuotis...
O paskui ir pamiršo.
Kažkaip nedrąsu zyzti,mamyte,mamyte,einam,einam lotuliukas.gif
Tai gal nuvažiuot pačiai?
doh.gif
Atsakyti
rolleyes.gif
Atsakyti
Mnao nuomone, šiais laikais paaugliai, vaikai yra labai savarankiški, o ir pasirinkimas yra didelis (tai ne mano laikais laugh.gif jeigu esi drąsesnė ir turi pinigėlių, važiuok viena mirksiukas.gif man atrodo, kad patirsi tikrą apsipirkinėjimo džiaugsmą- kad kažką išsirinkai ir nusipirkai pati...pamenu pirmą liemenėlę ir aš viena pati nusipirkau...nors ir iš drąsiųjų esu, bet kažkaip nesmagu buvo, kai pardavėja priėjusi paklaus, gal gali padėti...o dar baisiau pasidarė, kai paklausė, koks dydis... blush2.gif šiaip buvo vasara su maikute buvau- galėjo ir neklaust, viskas matėsi...bet pasitaikė gera moterėlė, pasiūlė man tokią su ,,paduškytėmis", tai ir tos mano špygutės atrodė jau solidžiau blush2.gif thumbup.gif pamenu kaip dabar- juoda, siuvinėta raudonomis gėlytėmis wub.gif parsinešusi namo, paslėpiau spintoje ir vis prie progos išsitraukdavau paslapčia ir gėrėdavausi thumbup.gif geri tie prisiminimai...
nors mano mamai tai gėdą daro, nes ji vis pasakydavo, kam tau reikia, nėra pinigų arba tu dar išvis nieko ten neturi....o taip skaudžiai žeisdavo širdį verysad.gif

Knarkaliuk, važiuok viena, jei drąsu tau, pamatysi, bus smagu, nebijok ir pardavėjų, turėtų patarti mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū labai,rytoj išsiruošiu į kelionę smile.gif
Labai LABAI dėkoju už padrąsinimus.
Taigi,ačiū mamytės,kad esat tokios supratingos,tolerantiškos wub.gif
Atsakyti
Paskaitinėjau paskaitinėjau visus pasisakymus g.gif Matot, niekad nepagalvojau, kad tai gali būti kažkokia problema ax.gif Savo panelyčių jau prieš pora metelių klausdavau ar nenorėtų, ar klasėje mergaitės dar nenešioja? Jos papasakojo, kad keletas apkūnesnių mergaičių nešioja, bet joms dar nereikia smile.gif O prieš metus pamatėm turguje labai gražius komplektėlius liemenuką su kelnaitėm, tai viena išsirinko rausvą, kita žydrą ir buvo labai patenkintos mirksiukas.gif Kažkaip jokios gėdos, jokio varžymosi. Dabar paprasčiausiai pasako, kad jau reikia truputį didesnio ir perkam didesnį smile.gif
Atsakyti
o as pirma karta liemenele uzsidejau gal 15metu g.gif zinau, kad po 9 klasiu egzamenu per diplomo iteikima smile.gif nes nupirko mama toki kostiumeli grazu, o medziagyte tokia lengva ir siek tiek svietesi, tai aptarem su mama, kad reikia jau smile.gif tai ir nupirkom, nors tikrai spygutes tebuvo pas mane tada tongue.gif
Atsakyti
Na,aš mamai pasakiau,tik kad ji laiko nelabai turi tai...
Nuėjau šiandein ir nusipirkau. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Knarkaliūkas @ 2008 04 13, 15:29)
Na,aš mamai pasakiau,tik kad ji laiko nelabai turi tai...
Nuėjau šiandein ir nusipirkau.  mirksiukas.gif  4u.gif

Tai ar labai baisu buvo?
Aš šiandien taip pat dukroms pirkau. Vyresnėlė išsimatavo, o kitai dukrai paėmiau savo nuožiūra, bet labai thumbup.gif pataikiau.
Atsakyti