Ausrele, neremk taip mergickos prie sienos. Jai nedrasu, ir tiek.
Mergickos, zinokit, mamos tikrai gali kartais pacios nesusiprasti. Jei lauksit, kol jos pacios prades kalbeti apie liemeneles, gali tekti palaukti ilgokai. Jus mamoms tikrai atrodot dar mazos mergaites. Siais laikais mergaites anksciau bresta, bet mamu akyse- jus gi dar vaikai.
Todel siulau sukaupti visa drasa ir pasakyti mamai tai tiesiai- mama, man reiketu liemeneles, nes per kuno kultura jauciuosi nesmagiai.
Mamos tikrai tik apsidziaugs, o gal ir pasijus siek tiek kaltos, kad laiku kazko nepadare, nepasake, kad priverte jus jaustis nejaukiai. Bet tikrai tikrai nepyks.
Zodziu, drasiau.
Mergickos, zinokit, mamos tikrai gali kartais pacios nesusiprasti. Jei lauksit, kol jos pacios prades kalbeti apie liemeneles, gali tekti palaukti ilgokai. Jus mamoms tikrai atrodot dar mazos mergaites. Siais laikais mergaites anksciau bresta, bet mamu akyse- jus gi dar vaikai.
Todel siulau sukaupti visa drasa ir pasakyti mamai tai tiesiai- mama, man reiketu liemeneles, nes per kuno kultura jauciuosi nesmagiai.
Mamos tikrai tik apsidziaugs, o gal ir pasijus siek tiek kaltos, kad laiku kazko nepadare, nepasake, kad priverte jus jaustis nejaukiai. Bet tikrai tikrai nepyks.
Zodziu, drasiau.
QUOTE(alfa159 @ 2008 04 11, 16:09)
Ausrele, neremk taip mergickos prie sienos. Jai nedrasu, ir tiek.
neremiu neremiu tiesiog man pačiai kažkada taip pat reikėjo apie tai prabilti ir aš be jokių kompleksų pasakiau, kad mam, gal jau laikas ir man tokią turėti?
tiesiog, kad mergina guodžiasi savo nerimu, jai tai nepadės įgauti drąsos ir tai mamai pasakyti.
kažkodėl taip manau kad ji nueis su drauge, nusipirks tai ko jai reikia, o paskui dar ilgai tai slėps nuo mamos, nes bijos jos"neigiamos" reakcijos
Na nežinau,bijau ir tiek...
Ne visi tokie juk drąsūs...
Ne visi tokie juk drąsūs...
Na,taigi,pasakiau Vakar vakare.
Mama pasakė kad jeigu yra šitaip,tai tikrai reikia
Sako,nueisim,nupirksim.
Šiandien važiavom apsipirkti,mama užėjo į parduotuvę,sakau,mam,gal paieškom liemenuko?
Sako gerai...
O paskui apžiūrėjo visus,pasakė,ateisim dar,ir pasimatuosi,dabar einu kitų drabužių matuotis...
O paskui ir pamiršo.
Kažkaip nedrąsu zyzti,mamyte,mamyte,einam,einam
Tai gal nuvažiuot pačiai?
Mama pasakė kad jeigu yra šitaip,tai tikrai reikia
Sako,nueisim,nupirksim.
Šiandien važiavom apsipirkti,mama užėjo į parduotuvę,sakau,mam,gal paieškom liemenuko?
Sako gerai...
O paskui apžiūrėjo visus,pasakė,ateisim dar,ir pasimatuosi,dabar einu kitų drabužių matuotis...
O paskui ir pamiršo.
Kažkaip nedrąsu zyzti,mamyte,mamyte,einam,einam
Tai gal nuvažiuot pačiai?
Mnao nuomone, šiais laikais paaugliai, vaikai yra labai savarankiški, o ir pasirinkimas yra didelis (tai ne mano laikais jeigu esi drąsesnė ir turi pinigėlių, važiuok viena man atrodo, kad patirsi tikrą apsipirkinėjimo džiaugsmą- kad kažką išsirinkai ir nusipirkai pati...pamenu pirmą liemenėlę ir aš viena pati nusipirkau...nors ir iš drąsiųjų esu, bet kažkaip nesmagu buvo, kai pardavėja priėjusi paklaus, gal gali padėti...o dar baisiau pasidarė, kai paklausė, koks dydis... šiaip buvo vasara su maikute buvau- galėjo ir neklaust, viskas matėsi...bet pasitaikė gera moterėlė, pasiūlė man tokią su ,,paduškytėmis", tai ir tos mano špygutės atrodė jau solidžiau pamenu kaip dabar- juoda, siuvinėta raudonomis gėlytėmis parsinešusi namo, paslėpiau spintoje ir vis prie progos išsitraukdavau paslapčia ir gėrėdavausi geri tie prisiminimai...
nors mano mamai tai gėdą daro, nes ji vis pasakydavo, kam tau reikia, nėra pinigų arba tu dar išvis nieko ten neturi....o taip skaudžiai žeisdavo širdį
Knarkaliuk, važiuok viena, jei drąsu tau, pamatysi, bus smagu, nebijok ir pardavėjų, turėtų patarti
nors mano mamai tai gėdą daro, nes ji vis pasakydavo, kam tau reikia, nėra pinigų arba tu dar išvis nieko ten neturi....o taip skaudžiai žeisdavo širdį
Knarkaliuk, važiuok viena, jei drąsu tau, pamatysi, bus smagu, nebijok ir pardavėjų, turėtų patarti
Ačiū labai,rytoj išsiruošiu į kelionę
Labai LABAI dėkoju už padrąsinimus.
Taigi,ačiū mamytės,kad esat tokios supratingos,tolerantiškos
Labai LABAI dėkoju už padrąsinimus.
Taigi,ačiū mamytės,kad esat tokios supratingos,tolerantiškos
Paskaitinėjau paskaitinėjau visus pasisakymus Matot, niekad nepagalvojau, kad tai gali būti kažkokia problema Savo panelyčių jau prieš pora metelių klausdavau ar nenorėtų, ar klasėje mergaitės dar nenešioja? Jos papasakojo, kad keletas apkūnesnių mergaičių nešioja, bet joms dar nereikia O prieš metus pamatėm turguje labai gražius komplektėlius liemenuką su kelnaitėm, tai viena išsirinko rausvą, kita žydrą ir buvo labai patenkintos Kažkaip jokios gėdos, jokio varžymosi. Dabar paprasčiausiai pasako, kad jau reikia truputį didesnio ir perkam didesnį
Na,aš mamai pasakiau,tik kad ji laiko nelabai turi tai...
Nuėjau šiandein ir nusipirkau.
QUOTE(Knarkaliūkas @ 2008 04 13, 15:29)
Na,aš mamai pasakiau,tik kad ji laiko nelabai turi tai...
Tai ar labai baisu buvo?
Aš šiandien taip pat dukroms pirkau. Vyresnėlė išsimatavo, o kitai dukrai paėmiau savo nuožiūra, bet labai pataikiau.