Įkraunama...
Įkraunama...

Problemos tik tarp dukrų ir mamų

na kaip nors.
Nors mieliausia mintis pačiai nueiti.
Ačiūūūūū laaaaaaaaaabai už patarimus ir padarąsinimus 4u.gif ax.gif unsure.gif
Papildyta:
Bandžiau pasikalbėti apie tai su mama,bet nekaip sekėsi.Tiesiog per daug bijau.
Net nežinau,kaip jai pasakyti...
O gal laukti,kol pati pasiūlys?
Atsakyti
jei bijai pirma prabilt...gal parašyk laiškutį, maždaug "miela mamyte, labai norėčiau su tavimi pasikalbėti, bet man labai nedrąsu ................ " ar kažkaip taip.. ir tiesiog padėt jai jį kažkur.. ax.gif
Atsakyti
Galima parašyti ir raštelį, bet aš manau, kad čia nėra ko bijoti, juk mama supras. 4u.gif
Atsakyti
Ačiū laaaaabai labai 4u.gif blush2.gif ax.gif
wub.gif
Atsakyti
Šiandien bandžiau pasakyti,bet neužtenka man drąsos blush2.gif schmoll.gif unsure.gif
Atsakyti
nelabai suprantu,kas baisaus yra mamai pasakyt,kad tau reikia liemenuko? maniske pati atejo sako mam tu zinai viskas man reik lipciko varom vakare pirkt,nuir jokiu keblumu nebuvo nuvarem nupirkom,net pora ir vis kas kazkiek laiko papildom juos naujeis ir jokiu tabu cia nera net nesuprantu kas gali but thumbup.gif vat aspie menesines inai jau sunkiai labai sunkiai prabilo,bet vistiek prabilo
Atsakyti
Na nežinau,kažkaip bijau kad mama pasakys ką nors tokio kaip ką čia paistai.O man tiesiog laaaabai nemalonu persirengti,ir šiaip,nelabai patogu,kai šviečiasi viskas per bliuskutę...Būtų drąsiau jeigu mama pradėtų,bet ji turbūt net nenutuokia apie ką aš pasišnekėti noriu.Ir manau jūsų dukrai jau daugiau metų,tai tiesiog jai buvo drąsiau pasakyti,juk ji didesnė... 4u.gif O pas mus klasėj tai vienuolikmetės laaaaaabai skiriasi.Vienos atrodo kaip šeštokės,ar dar vyresnės,kitos visai mažiukės. g.gif schmoll.gif
Galvojau su drauge visą dieną [mūsų mamos draugės,ir mes draugės] kaip čia dabar pasakyti...Mat abidvi esam kaip sesės,tooookios panašios.
Galvojom abi nueiti ir nusipirkti,bet ką pasakytų mama,jeigu pamatytų?
O gal pokalbį reikėtų pradėti kokiu nors 'reikia triūsikų'?
doh.gif
Nežinau,o gal dar ne laikas?
Šokiusoe,kai reikėjo siūt kostiumus,matavo visur,tai pas mane 75.Nežinau,ar daug ar mažai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Knarkaliūkas @ 2008 04 09, 14:03)
Šokiusoe,kai reikėjo siūt kostiumus,matavo visur,tai pas mane 75.Nežinau,ar daug ar mažai g.gif

o cia per kuria vieta - po krutine ar per - ir ar didelis skirtumas per sias vietas?
ne nuo metu skaiciaus liemeneles reikalingumas priklauso mirksiukas.gif
pradzioj su pakietinimais gal ir nereiks - daugaiu tokais alia mini maikutes paziurek mirksiukas.gif

beje, kai buvau 13-os metu, jau nesiojau C dydzio liemenele doh.gif lotuliukas.gif o 11-os - B doh.gif
irgi buvo nedrasu su mama kalbet - liemeneles pirmas pirko teta, su kuria gerai sutariau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Knarkaliūkas @ 2008 04 09, 15:03)
Na nežinau,kažkaip bijau kad mama pasakys ką nors tokio kaip ką čia paistai.O man tiesiog laaaabai nemalonu persirengti,ir šiaip,nelabai patogu,kai šviečiasi viskas per bliuskutę...Būtų drąsiau jeigu mama pradėtų,bet ji turbūt net nenutuokia apie ką aš pasišnekėti noriu.Ir manau jūsų dukrai jau daugiau metų,tai tiesiog jai buvo drąsiau pasakyti,juk ji didesnė... 4u.gif  O pas mus klasėj tai vienuolikmetės laaaaaabai skiriasi.Vienos atrodo kaip šeštokės,ar dar vyresnės,kitos visai mažiukės. g.gif  schmoll.gif
Galvojau su drauge visą dieną [mūsų mamos draugės,ir mes draugės] kaip čia dabar pasakyti...Mat abidvi esam kaip sesės,tooookios panašios.
Galvojom abi nueiti ir nusipirkti,bet ką pasakytų mama,jeigu pamatytų?
O gal pokalbį reikėtų pradėti kokiu nors 'reikia triūsikų'?
doh.gif

Labas, manau mudvi esame panašaus amžiaus. Man ta pati bėda buvo.. bet jau užpraeitą vasarą priėjau prie mamos ir pradėjau pasakoti apie kiemo draugus ir panašiai. (O ji net nenutuokė link ko aš suku.) Dar pradėjau sukt linkt to, kad ten kokiai klasiokei matosi liemenuko šleikos ar kažkas panašaus. Tai mama jau suprato ir pasakė, kad man dar nereikia.. Na ką gi. bet kai buvome Utenos trikotaže aš pradėjau į "vaikų liemenukus" žiūrėti. Mama tikriausiai pagavo mano žvilgsnį ir liepė matuotis. thumbup.gif Na štai dabar jau jų visokiausių turiu reikėjo tik šiek tiek užsiminti. Nebijok, pati žiauriai bijojau ior suprantu tave. Taspats man buvo kai norėjau pasikalbėti apie dienas ( biggrin.gif ) Tai ten kažką irgi juoko forma leptelėjau.. ir.. drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paauglė.: 09 balandžio 2008 - 14:29
Paaugle ---> o tai kiek tau dabar?
Atsakyti
Paauglė->Apie tas dienas mama man jau pasakojo,kai buvau kokia antrokė. blush2.gif Kažkaip,žinau kad reikėtų pasakyti,bet taip nedrąsu,ypač,jeigu mama atsakytų ką tu čia sakai ;]~Tada tai gėėėėda būtų ir dar kokia 4u.gif biggrin.gif
Ooo->Per krūtinę blush2.gif
Papildyta:
Ir be to, man su pakietinimais tikriausiai ir nereikėtų,tas min maikutės žiūrėjau,jau norėjau pirkti,bet...
Jeigu mama pamatytų,tai nežinau ką sakytų...Nors neturėtų pykti, blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Knarkaliūkas @ 2008 04 09, 18:09)
Paauglė->Apie tas dienas mama man jau pasakojo,kai buvau kokia antrokė. blush2.gif  Kažkaip,žinau kad reikėtų pasakyti,bet taip nedrąsu,ypač,jeigu mama atsakytų ką tu čia sakai ;]~Tada tai gėėėėda būtų ir dar kokia  4u.gif  biggrin.gif
Ooo->Per krūtinę  blush2.gif
Papildyta:
Ir be to, man su pakietinimais tikriausiai ir nereikėtų,tas min maikutės žiūrėjau,jau norėjau pirkti,bet...
Jeigu mama pamatytų,tai nežinau ką sakytų...Nors neturėtų pykti, blush2.gif  g.gif

min maikute gali pirkti drasiai.
siaip parduotuvese jau buna liemeneliu 65A - krutinei apie 77 cm mirksiukas.gif gali pasizvalgyti jei noro yra rolleyes.gif
Atsakyti