As tai dukrytei pirma liemenele nupirkau gal kai jai buvo 11 metu o poto kazkaip ji vis pasakydavo kad nori kitos o dabar tai jau visa laika perkam etame ten labiausiai mano nuomone paauglisko apatinio trikotazo parduotuve tiktai kad kainos ner mazos uz dvi paprastas liemeneles sumokejau 280 litu bet svarbu kad jai gerai
QUOTE(Vyyte @ 2008 02 17, 21:05)
As tai dukrytei pirma liemenele nupirkau gal kai jai buvo 11 metu o poto kazkaip ji vis pasakydavo kad nori kitos o dabar tai jau visa laika perkam etame ten labiausiai mano nuomone paauglisko apatinio trikotazo parduotuve tiktai kad kainos ner mazos uz dvi paprastas liemeneles sumokejau 280 litu bet svarbu kad jai gerai
O kainos visų tokios panašios (virš šimto) ar yra ir pigesnių?
Konkrečiai Etam turiu omeny
Man pamenu mama pirmaji liemenuka nupirko neprasoma, nes pati kazkaip gedijausi prasyti, bet turbut suprato, kad noriu, nes nesutikdavau ant nuogo kuno detis maikutes, o po ja dedavausi taip vadinamaji "body" na toki kaip sportine liemenele. Mamai sakiau, kad nenoriu, kad papukai persisviestu nes po to bernai juoksis. na po to visvien nebuvo drasu sakyti, kad noriu naujo, tad puiki proga buvo kai vaiksciojom po apatiniu skiriu mama rinkosi liemenuka sau, tai tada ir pasakiau, kad ir as noriu naujo
Mano dukra pati paprase, kad nupirkciau. Nuejome ir isigijome. Kazkaip tokiu problemu dideliu lyg ir nebuvo. Nes jos mergaites klaseje jau seniai nesiojo. Ji tiesiog pribrendo ir manes paprase.
Sveikos,mamos,noriu paklausti jūsų patarimo.
Man yra 11 metų.Taigi,aš labai noriu liemenėlės,be to yra ir ką dėti
Niekada dar neturėjau (nei sportinės,nei su pakietinimais),o mokykloje kūno kultūrai,arba šokiuose persirenginėti labai nesmagu (esu penktokė).
Taigi,nežinau ką daryti.Mama yra nupirkusi keletą knygelių apie mergaitiškus reikaliukus,kartais ką nors priduria,bet niekada nebuvo užsiminusi apie liemenėlę.
Kažkaip ir prie klasiokių gėda,kad jos nešioja,ir persirenginėti nejauku.
Galbūt esu per maža galvoti apie liemenėles,nežinau,tiesiog perskaičiusi temą,pamačiau kad mamos perka ir vienuolikmetėms,o ir man reikėtų.
Taigi,ką daryti?
Ar vertėtų nueiti į kokią "maxę" ir pačiai nusipirkti?o ką tada sakytų mama.
Labai prašau,patarkite.
Ačiū.
Man yra 11 metų.Taigi,aš labai noriu liemenėlės,be to yra ir ką dėti
Niekada dar neturėjau (nei sportinės,nei su pakietinimais),o mokykloje kūno kultūrai,arba šokiuose persirenginėti labai nesmagu (esu penktokė).
Taigi,nežinau ką daryti.Mama yra nupirkusi keletą knygelių apie mergaitiškus reikaliukus,kartais ką nors priduria,bet niekada nebuvo užsiminusi apie liemenėlę.
Kažkaip ir prie klasiokių gėda,kad jos nešioja,ir persirenginėti nejauku.
Galbūt esu per maža galvoti apie liemenėles,nežinau,tiesiog perskaičiusi temą,pamačiau kad mamos perka ir vienuolikmetėms,o ir man reikėtų.
Taigi,ką daryti?
Ar vertėtų nueiti į kokią "maxę" ir pačiai nusipirkti?o ką tada sakytų mama.
Labai prašau,patarkite.
Ačiū.
Sakyčiau, tiesiog tiesiai šviesiai pasakyk mamai, kad jau reikėtų liemenėles, nes jautiesiai nejaukiai persirenginėdama mokykloj ir t.t. Manau, supras mama ir kartu išsirinksit tinkamiausią ir patogiausią pirmąją liemenėlę
Vieną kartą bandžiau,bet atrodžiau kaip išgėrusi burokėlių ekstrakto,tiesiog buvo laaaaabai gėda...Taigi pratylėjau
Be to apsipirkti dažniausiai einu su močiute,nes namuose pas mus mažiukas žmogiukas gyvena,taigi ir laiko apsipirkti kartu nelieka
Gal kaip nors ir pasakysiu.
Ačiū už padarąsinimą,o jeigu kitos mamytės turi kitų minčių,labai prašau,pasakykite.
Be to apsipirkti dažniausiai einu su močiute,nes namuose pas mus mažiukas žmogiukas gyvena,taigi ir laiko apsipirkti kartu nelieka
Gal kaip nors ir pasakysiu.
Ačiū už padarąsinimą,o jeigu kitos mamytės turi kitų minčių,labai prašau,pasakykite.
mano dukra jau nori liemenuko nors jai jau 14 metu bet jos krutine kaip lenta... turi keleta sportiniu liemenuku bet sako noretu su pakietinimu bet as manau kad jei jos dar nereikia ka manot?
na, tos su pakietinimu vistiek padeda taisyklingai krūtinei augt.. o be to, jau jai tiek metų..ir žinau, kad panelėm būna diskomfortas, kad kitos kažką turi (nors šiaip gal irgi tik liemenuko pagalba), o vat pati esi kaip lenta.. o be to ir šiaip gražiau atrodo prie suknelės ar bliuskutės ypač jei aptempta...
Na pati taip pat nesikalbu su mama, visiskai apie paauglyste. Man 13 su puse, pirmaja liemenele nusipirkau su drauge, vaziuodamos i turgu nusprendeme, kad man jau reikia (ji nesiojo), taip ir nusipirkau uz 1 ar 12lt atrodo, tokia balta, be pakietinimu, po kiek laiko vaziavome dar karta ir nusipirkau sportine balta, kadangi sportuoju labai ir dar rozine, su pakietinimais 70 dydzio. Mama apie tai nezinojo, bet manau, kad jau jas mate. O siandien nusipirkau dar dvi, 70A dydzio, viena balta, o kita geltona, taip pat turguje, po 6lt su drauge.
Net nedrystu mamai pasakyti, bet manau, kad butu laikas kaip nors uzsiminti, pastebejau, kad ji nenori apie tai kalbeti.
Net nedrystu mamai pasakyti, bet manau, kad butu laikas kaip nors uzsiminti, pastebejau, kad ji nenori apie tai kalbeti.
Man pirmąją liemenėlė mama pati nupirko, o aš žiauriai jos nešiot nenorėjau . Jei apsipirkinėji su močiute, tai gal pabandyk močiutei pasakyt..Man tai lengviausia tookius visokius dalykėlius būdavo pasakyti, kai eini kur nors, pvz.,pasivaikščiot, ar šiaip ką nors veiki, kai nereikia į akis žiūrėti