QUOTE(Svajoklee @ 2008 01 27, 20:34)
Sveikos. Man yra 14 metu. PAs mane jau yra krutine. Pradejo augti gal nuo 12 metu. Spintoje as turiu dvi liemeneles is utenos trikotazo sportinio stiliaus., bet ju nenesioju, nes man geda nuo mamos. Bijau ka ji pasakys. Ji pati tas liemeneles ir nupirko kartu su mama. Ir dar turiu savo geriausia klasioke ji taip pat nenesioja, ir man geda butu jei ji pamatytu kad as nesioju. Taigi prasau padekit ka man daryti.
ka tu nekvailiok.ateis laikas kai pati krutine isversi ir noresi kad visi ja matytu.nesigedyk.o jei kas ka ir pasakys.tai i mergas nekreipk demesio.o bernam taip ir pasakyk.jus tikri mazvaikiai.ateis laikas kai patys po ta liemenele noresit palist.o dabar kaip mazi taip ir kvaili.
o mama tai tik apsidziaugs kad jau pradedi savimi rupintis.nebijok zinok tai tikrai grazu.nors gal pradzioje bus ir nepatogu.o siaip gal sportines nera super grazios.nebijok mamos paprasyt ar pati nueik,pardaveja tau pades nusipirk tikrai grazia liemenele.su aptukais ir papuosimais.bus tikrai grazu ir paciai uzsidet.pamatysi ir patiks,kai pajusi kaip tie kvaili berniukai prades tavim dometis.o tu auk ir puoskis,augink savo moteriskuma ir kol uzaugsi visiems norintiems ten paziuret berniukams atkisk didele spyga.o jie pradeda dometis todel kad tai grazu.pagalvok ir butinai parasyk kaip pasielgei.buk drasi,drasiai eik i prieki.