Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 14

QUOTE(Dalelė @ 2015 02 08, 19:03)
Kaip ir nėra tokios rožės  g.gif Na, nebent įkeltumėte ryškią rožės nuotrauką, kad ir lapai matytusi, gal būtų galima bandyti kažką spėti.
kingcup, bandykite rinktis rožę pagal charakteristikas:
My Webpage
O 9 m. tai tikrai užteks net kelioms rožėms  smile.gif

tai vat kad nepadariau foto vasara verysad.gif pirkau is sodo roze jei neklystu.sodo rozei radau labai panasia o gal ir tokia pat kodas parko rozse PEDR
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ir_mute227: 08 vasario 2015 - 20:28
QUOTE(ir_mute227 @ 2015 02 08, 21:25)
tai vat kad nepadariau foto vasara verysad.gif pirkau is sodo roze jei neklystu.sodo rozei radau labai panasia o gal ir tokia pat kodas parko rozse PEDR

Na, jei iš Sodo rožės, tai pavadinimą surasiu lotuliukas.gif , kažkur užkoduotus jų pavadinimus turėjau g.gif Man atrodo, kad tai Red Eden g.gif PEDR: P- parko rožė, ED- Eden rose, R- red smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalelė: 08 vasario 2015 - 21:36
[quote=Dalelė,2015 02 08, 22:33]
Na, jei iš Sodo rožės, tai pavadinimą surasiu lotuliukas.gif , kažkur užkoduotus jų pavadinimus turėjau g.gif Man atrodo, kad tai Red Eden g.gif PEDR: P- parko rožė, ED- Eden rose, R- red smile.gif

na tai tada reiskia ne ta ,bet labai panasi. Zemaicio geliu uki taip pat buvo sita roze,man atsiunte el pastu parduodamu roziu sarasa ir irgi buvo piotr roze.
Atsakyti
Na, tuomet gal tik pagal žiedus galima bus surasti pavadinimą. Ir tai dar neaišku g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2015 02 08, 18:03)

kingcup, bandykite rinktis rožę pagal charakteristikas:
My Webpage
O 9 m. tai tikrai užteks net kelioms rožėms  smile.gif

4u.gif pastudijuoti yra ką smile.gif kuo daugiau į mišką, tuo daugiau medžių lotuliukas.gif

Ką manote apie šią rožę, jei aš ją kaip krūmą be atramos auginčiau?
http://vitaflora.lt/...salita-s-detail
Atsakyti
o dar vienas nematytas augalų įsigijimo puslapiukas
Atsakyti
Oho, kiek jie rožių turi bigsmile.gif , reikės turint laiko pastudijuoti g.gif .
kingcup, man tuomet gražesnė Baroc (ji kvepianti ir ją turi parduoti Elijošiai ) arba Elfe (lengvai kvepianti). Na ir Antike 89 graži smile.gif
Atsakyti
Antikė labai graži wub.gif http://vitaflora.lt/...antike-s-detail
jau turiu pirkinių krepšelyje wub.gif

Norėčiau ir Barock, tik nežinau, kurią rekomenduojat: yra Rosa Barock P24/C6 ir kita Rosa Barock (Tanbak) skiepyta GR?
Atsakyti
Laba diena,

Merginos gal padėsit ax.gif Šiemet norim apsodinti pavėsinę rožėmis wink.gif Projektuotojas siūlo arba Alchemist arba Pierre de Ronsard tačiau niekur nerandu tokių pirkt sad.gif
Atsakyti
Turiu Salitą ir Antik, abiem reikia atramų. Gal todėl, kad pas mane labai šiltoje vietoje auga g.gif Barokas irgi išlinksta, tiesiog nuo žiedų sunkumo.
Jei patinka geltonos, tai nusipirkus kažkada Maximoje Golden Parfum. Šita labai storais stiebais, palyginus aukšta, apie 1,5 m.
Atsakyti
QUOTE(Di72 @ 2015 02 11, 12:27)
Laba diena,

Merginos gal padėsit  ax.gif  Šiemet norim apsodinti pavėsinę rožėmis wink.gif  Projektuotojas siūlo arba Alchemist arba Pierre de Ronsard tačiau niekur nerandu tokių pirkt sad.gif

Alchemist'as labai graži rožė, tačiau vieną kartą žydinti, tad geriau į ją panaši Barock. O Pierre de Ronsard arba 'Eden Rose 85' (tai ta pati rožė, tik tam tikrose šalyse rožės kartais parduodamos kitais pavadinimais) nuostabi bigsmile.gif Ji kaip ir Baroc atspari ligoms ir žydi visą laiką. Tačiau nėra aukšta. Bent jau man niekaip nepavyko jos aukštos išauginti. Max 140 cm.
"Eden Rose 88"
user posted imageHosted on Fotki]My Webpage[/URL]

kingcup, Rosa Barock (Tanbak) išvesta 1999m.
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2015 02 11, 20:28)
Alchemist'as labai graži rožė, tačiau vieną kartą žydinti, tad geriau į ją panaši Barock. O Pierre de Ronsard  arba 'Eden Rose 85' (tai ta pati rožė, tik tam tikrose šalyse rožės kartais parduodamos kitais pavadinimais) nuostabi  bigsmile.gif Ji kaip ir Baroc atspari ligoms ir žydi visą laiką. Tačiau nėra aukšta. Bent jau man niekaip nepavyko jos aukštos išauginti. Max 140 cm.
"Eden Rose 88"

kingcup, Rosa Barock (Tanbak) išvesta 1999m.

Oi kaip ačiū 4u.gif Tada būtinai ieškosiu Barock. Dar bandysiu pagal tą Eden Rose 85 ieškoti thumbup.gif
Atsakyti