nuotraukoje Ingrid Bergman?
man svarbu raudona
tikrai noreciau tvirtu graziu krumu su ispudingais kvepianciais ziedais
kazi ar viskas viename gali buti..
Athena pernai sodinau, vieną žieduką parodė. Nepasakyčiau, kad pasakiškai gražus. Yra dailesnių. O ta Hercogienė tai pagal formą įtartina. Mūsų klimatui nelabai tinka. Jei tik lietūs, kamuolio formos rožės neprasiskleidžia. Puvo ir Biedermajer, ir Red Eden, ir net išgirtasis Edenas toks apipelijęs liko.
QUOTE(b.kite @ 2015 02 01, 21:44)
nuotraukoje Ingrid Bergman?
man svarbu raudona
man svarbu raudona
Ne, nuotraukoje "Liebeszauber". Ji kvepia, nebijo lietaus, nos žiedų žiedlapiuose labai daug.
"Ingrid Bergman" nekvepia, tačiau žiedai labai ilgai išsilaiko.
O iš šviesių ružavų, žydinčių senovinio tipo žiedais ir nebijančių lietaus- MariaTeresa.
QUOTE(Dalelė @ 2015 02 01, 19:51)
Dėkui, Ši graži labai
Skaitau, skaitau, bet dar nezinau ko reik
QUOTE(Iš Kaimo @ 2015 02 01, 22:26)
Athena pernai sodinau, vieną žieduką parodė. Nepasakyčiau, kad pasakiškai gražus. Yra dailesnių. O ta Hercogienė tai pagal formą įtartina. Mūsų klimatui nelabai tinka. Jei tik lietūs, kamuolio formos rožės neprasiskleidžia. Puvo ir Biedermajer, ir Red Eden, ir net išgirtasis Edenas toks apipelijęs liko.
jo tos bumbulines grazios, bet tikrai gal nemusu lietingoms vasaroms.. turiu jau 2 tokias bumbulines, kai lietus nesiskleidzi ir nupuva.. bet kai issiskleidzia tai neatsilaikau ir liaupsinu.
Skaitau žinutes ir smagu, kad ne aš viena noriu visko viename "all in one" :
reikia didelių pilnavidurių žiedų;
didelio krūmo - iki 2 metrų
kvepiančių...
maksimaliai atsparių ligoms ir šalnoms...
pasiakambinėjau telefonu tai vieniems, tai kitiems pardavėjams, kur internete skelbiasi, tai su mano pageidavimų koncertu pasiūlė rinktis Domeikavos simpatiją... Ką manot, ar yra alternatyvų?
reikia didelių pilnavidurių žiedų;
didelio krūmo - iki 2 metrų
kvepiančių...
maksimaliai atsparių ligoms ir šalnoms...
pasiakambinėjau telefonu tai vieniems, tai kitiems pardavėjams, kur internete skelbiasi, tai su mano pageidavimų koncertu pasiūlė rinktis Domeikavos simpatiją... Ką manot, ar yra alternatyvų?
Žinoma, kad yra Tik su atspariomis šalnomis pasirinkimas stipriai susiaurėja, nes kurios dideliais žiedais, tai dažnai nėra atsparios šalčiams. O rožes kur ruošiatės sodinti? Sodyba, kaimo ar kita gyvenvietė su dideliu sklypu ar miesto sklypas?
Tikroji Symphatie irgi tiktų
Gal kokia Ritausma Labai atspari visokioms negandoms Flamentanz, bet žydi vieną kartą. Užtat įspūdingai. Ar ne ji toje nuotraukoje?
Gal kokia Ritausma Labai atspari visokioms negandoms Flamentanz, bet žydi vieną kartą. Užtat įspūdingai. Ar ne ji toje nuotraukoje?
Auginu du krūmus Ingrid Bergmann ir vieną Schwarze Madonna. Labai jos panašios, bet Ingrid nuostabesnė, krūmai dideli, žiedai irgi, laikosi gana ilgai. Tikrai nesakyčiau, kad ji nekvepia, kvepia, tik gal švelniau nei kitos.
QUOTE(Dalelė @ 2015 02 03, 18:22)
Žinoma, kad yra Tik su atspariomis šalnomis pasirinkimas stipriai susiaurėja, nes kurios dideliais žiedais, tai dažnai nėra atsparios šalčiams. O rožes kur ruošiatės sodinti? Sodyba, kaimo ar kita gyvenvietė su dideliu sklypu ar miesto sklypas?
Planuoju sodinti mieste (vidurio Lietuva), parinktą vietą visą dieną pasiekia saulė . Plotas rožės krūmui paliktas 9 kv. metrai, manau, turėtų užtekti
Papildyta:
QUOTE(Iš Kaimo @ 2015 02 03, 22:30)
Tikroji Symphatie irgi tiktų
Nuotrauką iš vitafloros psl. pasiskolinau Domeikavos simpatijos rožės foto
Tikroji Symphatie labai panaši į Domeikavos ir Flamentanz taip pat. Nestskirčiau kuri yra kuri.
Man taip norisi, kad žiedas turėtų kuo daugiau žiedlapių, o šios veislės tokios "skystos"
QUOTE(ir_mute227 @ 2015 02 08, 15:56)
Merginos gal kuri auginate roze piotr ,pirkau pernai pavasari mugej,bet niekur nerandu jokios info apie ja ir isvis tokiu pavadinimu rozs nerandu
Kaip ir nėra tokios rožės Na, nebent įkeltumėte ryškią rožės nuotrauką, kad ir lapai matytusi, gal būtų galima bandyti kažką spėti.
kingcup, bandykite rinktis rožę pagal charakteristikas:
My Webpage
O 9 m. tai tikrai užteks net kelioms rožėms