Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 14

QUOTE(Dalelė @ 2015 05 09, 10:21)
Gal būtų galima gauti nuorodą į tą puslapį  smile.gif . Atrodo, kad rožėms vietos jau nebeturiu, bet kaip sakoma į meniu pasižiūrėti juk įdomu  smile.gif
[

http://www.dailasrozes.lv/
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2015 05 09, 18:47)

Diuni, o kokias pirkote? Kaip suprantu jos vamzdelines, jei dabar siuncia, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Vilhelmina @ 2015 05 09, 23:22)
Diuni, o kokias pirkote? Kaip suprantu jos vamzdelines, jei dabar siuncia, ar ne?

Taip , vamzdelinės. Pirkau angliškas (aštuonias) ir Geishą , Aspiriną ir Atremis.
Geishą vietoj Belvederio paskui vėliau išsirinkau .Norėjau Belveder , bet padarius užsakymą , paaiškėjo , kad jau jo neturi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 10 gegužės 2015 - 05:56
QUOTE(diuni @ 2015 05 10, 07:55)
Taip , vamzdelinės. Pirkau angliškas (aštuonias) ir Geishą , Aspiriną ir Atremis.
Geishą vietoj Belvederio paskui vėliau išsirinkau .Norėjau Belveder , bet padarius užsakymą , paaiškėjo , kad jau jo neturi...

swoon.gif tongue.gif pažiūrėjau, apsalau.. priglausčiau ir aš angliškų grožių (nors visus, išskyrus burokinius.. ).
Kiek kainuoj siuntimas pas juos? Komunikuoja jie?
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2015 05 10, 10:51)
swoon.gif tongue.gif pažiūrėjau, apsalau.. priglausčiau ir aš angliškų grožių (nors visus, išskyrus burokinius.. ).
Kiek kainuoj siuntimas pas juos? Komunikuoja jie?

siuntimas kainavo 10 eurų. Padariau užsakymą ir parašė , kad gavo ir kad išsiųs.ir tiek. Vietoj belveder paprašiau geishos -parašė Da...bet gavau rožes laiku ir kokybiškas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2015 05 10, 17:50)
siuntimas kainavo 10 eurų. Padariau užsakymą ir parašė , kad gavo ir kad išsiųs.ir tiek. Vietoj belveder paprašiau geishos -parašė Da...bet gavau rožes laiku ir kokybiškas smile.gif

super. ir as kitamet atsisiust susigundysiu. wub.gif Labai patiko anglisku roziu pasirinkimas. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2015 05 09, 10:21)
Gal būtų galima gauti nuorodą į tą puslapį  smile.gif . Atrodo, kad rožėms vietos jau nebeturiu, bet kaip sakoma į meniu pasižiūrėti juk įdomu  smile.gif
BevardeX, paukščių mėšlu tręšti rožes galima. Tačiau jis turi būti perpuvęs (senas) ir paukščių mėšlo reikia daug mažiau, nei kokio kitokio, nes jis labai stiprus. Aš rožes tręšiu granuliuotu paukščių mėšlu.

Ačiū, Dalele 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už nuorodą diuni smile.gif
Atsakyti
Sveikos, rožių mylėtojos 4u.gif

Pernai lauke pasodinau dovanų gautą mažą rožytę (a la kambarinė). Puikiai išžiemojo, išsikerojo-dailiu kompaktišku kereliu patapo, bet jau radau pavienius amarus doh.gif Teks Deciu apsiginkluot ir stot į kovą.
Pas mane skruzdėlių kiekvienoj pėdoj, apie augalus takus išsiraususios. Spec. miltelius pernai naudojau (Pirkau Žaliojoje stotelėje). Visiškai jokio poveikio schmoll.gif Naudotais kavos tirščiais kartais žemę palaistau, bet tai daugiau nuo sraigių. Ir cinamoną, ir šeivamedžio lapelius išbandžiau-nieko. Šalia rožytės kelis levandos krūmelius pasodinau, bet skruzdėlės niekur nedingo.
Vakar atokesnius jų takus su Cobra išpūčiau-stebėsiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(P.Kristina @ 2015 05 11, 10:32)
Sveikos, rožių mylėtojos  4u.gif

Pernai lauke pasodinau dovanų gautą mažą rožytę (a la kambarinė). Puikiai išžiemojo, išsikerojo-dailiu kompaktišku kereliu patapo, bet jau radau pavienius amarus  doh.gif Teks Deciu apsiginkluot ir stot į kovą.
Pas mane skruzdėlių kiekvienoj pėdoj, apie augalus takus išsiraususios. Spec. miltelius pernai naudojau (Pirkau Žaliojoje stotelėje). Visiškai jokio poveikio  schmoll.gif  Naudotais kavos tirščiais kartais žemę palaistau, bet tai daugiau nuo sraigių. Ir cinamoną, ir šeivamedžio lapelius išbandžiau-nieko. Šalia rožytės kelis levandos krūmelius pasodinau, bet skruzdėlės niekur nedingo.
Vakar atokesnius jų takus su Cobra išpūčiau-stebėsiu  g.gif

o rožėms decį skeidžiat pagal aprašymą?
Atsakyti
Mano apskaičiavimu išeina 0,1 ml mano turimo Decio 300 ml vandens. Apytiksliai. Nes dekoratyviniams augalams siūlo 4 ml su 10 l vandens skiesti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo P.Kristina: 11 gegužės 2015 - 11:24
Kai nebegaliu atsiginti nuo skruzdziu, pakapstau skruzdelyna, kad kiausineliai butu pavirsiuje, ir per pati sujudima pabarstau sodos, o tada uzpilu acto. Ivyksta reakcija, per kuria suputoja soda pabarstytas zemes pavirsius. Toje zonoje buvuvusios skruzdes zuna. Paprastai ta vasara kartoti nebereikia. Stengiuosi reakcija vykdyti kiek iseina toliau nuo brangaus augalo saknu.
Atsakyti