ooo...nu va per skubėjimą pridarė...aš tai ne iš Šilo gatvės bet gal kas ir pamatys čia kad taip nutiko...
Maximoj rozems -30
QUOTE(v.vileva @ 2015 04 30, 09:21)
Padėkite apsispręsti .
Praeitą savaitę pasodinau rožes. Jų šaknys buvo su žemėm, bet ne vazonėliuose, o celofanu aptrauktuose pailguose cilindruose. Tai čia tikriausia taip vadinamos "vamzdelinės" ir yra? Ir dabar tik supratau, kad jų šaknis turėjau išdraikyti prieš sodinimą , o aš sukišau taip kaip buvo, tik celofaną nuėmiau . Dalelė įkeltos nuotraukos palyginimui, kaip vystosi šaknys labai suneramino http://www.supermama...?...6668&st=396
Antra diena trypčioju aplink savo sodinukus ir nežinau, kas jiems būtų geriau: iškasti, pamirkyti ir išlaisvinti šaknis ar taip ir palikti (pas mane žemė lengva, priesmėlis, dar į duobes pagerinimui prikasiau komposto, perpuvusio arklio mėšlo), tikintis, kad lengvoje žemėje užteks jėgų išsikeroti ?
Praeitą savaitę pasodinau rožes. Jų šaknys buvo su žemėm, bet ne vazonėliuose, o celofanu aptrauktuose pailguose cilindruose. Tai čia tikriausia taip vadinamos "vamzdelinės" ir yra? Ir dabar tik supratau, kad jų šaknis turėjau išdraikyti prieš sodinimą , o aš sukišau taip kaip buvo, tik celofaną nuėmiau . Dalelė įkeltos nuotraukos palyginimui, kaip vystosi šaknys labai suneramino http://www.supermama...?...6668&st=396
Antra diena trypčioju aplink savo sodinukus ir nežinau, kas jiems būtų geriau: iškasti, pamirkyti ir išlaisvinti šaknis ar taip ir palikti (pas mane žemė lengva, priesmėlis, dar į duobes pagerinimui prikasiau komposto, perpuvusio arklio mėšlo), tikintis, kad lengvoje žemėje užteks jėgų išsikeroti ?
ka vistik padaret, persodinot ar palikot taip? as pasirodo irgi taip kaip Jus pasodinau jau pora savaiciu kaip pasodinta nezinau ka daryt? palikt ar iskast ir persodint? Gal kas daugiau ismananciu apie rozes patars kaip geriau pasielgt?
QUOTE(ir_mute227 @ 2015 05 02, 17:24)
sakykit merginos ar galima maisyti scora su deciu ir purksti iskart ir nuo ligu ir nuo kenkeju vienu purskimu?
Galima
QUOTE(ir_mute227 @ 2015 05 02, 18:31)
o po kiek ju pilti?decio 2 ml o scoro 4,kai po viena purskiu viskas aisku o db nei nezinau ant kiek vandens juos maisyt?
Žiūrėkite atskiedimo normas ant pakuotės: į 10 l vandens 4ml Decio ir 2ml Score.
Apie rožių purškimą nieko neišmanau Čia aš pradinukė. Bet skoras yra sisteminio veikimo fungicidas, jis į augalą patenka pro lapus, todėl puršti reikia, kai jau yra lapų, kuo daugiau ir didesni, tuo geriau. Manau, kad tai tinka ne tik medžiams, bet ir rožėms
Labas vakaras,
patarkit, prašau: gavau dovanų Da Vinči rožes. Ar galiu jas sodinti į vazoną, t.y. ne į dirvą? Ką turėčiau žinoti taip sodinant (žemės, atstumai). Dėkui patarusioms
patarkit, prašau: gavau dovanų Da Vinči rožes. Ar galiu jas sodinti į vazoną, t.y. ne į dirvą? Ką turėčiau žinoti taip sodinant (žemės, atstumai). Dėkui patarusioms
QUOTE(Vilhelmina @ 2015 04 27, 21:23)
kingcup, o koks kainu skirtumas? Vakar Daugpilyje hortenzija pirkau, tai tokia pati su identiskais duomenimis (augintojas ir aukstis) skyresi keturiais eurais
Domeikavos simpatija mugėje buvo 3 pigiau nei Vitafloroje ir didesnis, stipresnis krūmas...
Ar mulčiuojate rožes? Aš užbėriau dažytų medžio gabalėlių. Man gražu, bet nežinau, ar rožėms patiks?..