Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 14

rolleyes.gif ooo...nu va per skubėjimą pridarė...aš tai ne iš Šilo gatvės biggrin.gif bet gal kas ir pamatys čia kad taip nutiko...
Atsakyti
Maximoj rozems -30 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal pasiulytumet kokia baltos spalvos daugiamete. Noreciau ja iterpti prie svelniai oranzines spalvos krumines rozes ir levandu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(v.vileva @ 2015 04 30, 09:21)
Padėkite apsispręsti ax.gif .
Praeitą savaitę pasodinau rožes. Jų šaknys buvo su žemėm, bet ne vazonėliuose, o celofanu aptrauktuose pailguose cilindruose. Tai čia tikriausia taip vadinamos "vamzdelinės" ir yra? Ir dabar tik supratau, kad jų šaknis turėjau išdraikyti prieš sodinimą doh.gif , o aš sukišau taip kaip buvo, tik celofaną nuėmiau verysad.gif . Dalelė įkeltos nuotraukos palyginimui, kaip vystosi šaknys labai suneramino  http://www.supermama...?...6668&st=396
Antra diena trypčioju aplink savo sodinukus ir nežinau, kas jiems būtų geriau: iškasti, pamirkyti ir išlaisvinti šaknis ar taip ir palikti (pas mane žemė lengva, priesmėlis, dar į duobes pagerinimui prikasiau komposto, perpuvusio arklio mėšlo), tikintis, kad lengvoje žemėje užteks jėgų išsikeroti unsure.gif ?

ka vistik padaret, persodinot ar palikot taip? as pasirodo irgi taip kaip Jus pasodinau jau pora savaiciu kaip pasodinta nezinau ka daryt? palikt ar iskast ir persodint? g.gif Gal kas daugiau ismananciu apie rozes patars kaip geriau pasielgt? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linusikas77: 02 gegužės 2015 - 13:32
sakykit merginos ar galima maisyti scora su deciu ir purksti iskart ir nuo ligu ir nuo kenkeju vienu purskimu?
Atsakyti
QUOTE(ir_mute227 @ 2015 05 02, 17:24)
sakykit merginos ar galima maisyti scora su deciu ir purksti iskart ir nuo ligu ir nuo kenkeju vienu purskimu?

Galima

Atsakyti
QUOTE(Riolita. @ 2015 05 02, 18:53)

4u.gif o kada reikia purkšti
Atsakyti
o po kiek ju pilti?decio 2 ml o scoro 4,kai po viena purskiu viskas aisku o db nei nezinau ant kiek vandens juos maisyt? doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ir_mute227 @ 2015 05 02, 18:31)
o po kiek ju pilti?decio 2 ml o scoro 4,kai po viena purskiu viskas aisku o db nei nezinau ant kiek vandens juos maisyt? doh.gif  blush2.gif

Žiūrėkite atskiedimo normas ant pakuotės: į 10 l vandens 4ml Decio ir 2ml Score.
Apie rožių purškimą nieko neišmanau ax.gif Čia aš pradinukė. Bet skoras yra sisteminio veikimo fungicidas, jis į augalą patenka pro lapus, todėl puršti reikia, kai jau yra lapų, kuo daugiau ir didesni, tuo geriau. Manau, kad tai tinka ne tik medžiams, bet ir rožėms
4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

patarkit, prašau: gavau dovanų Da Vinči rožes. Ar galiu jas sodinti į vazoną, t.y. ne į dirvą? Ką turėčiau žinoti taip sodinant (žemės, atstumai). Dėkui patarusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilhelmina @ 2015 04 27, 21:23)
kingcup, o koks kainu skirtumas? Vakar Daugpilyje hortenzija pirkau, tai tokia pati su identiskais duomenimis (augintojas ir aukstis) skyresi keturiais eurais

Domeikavos simpatija mugėje buvo 3 € pigiau nei Vitafloroje ir didesnis, stipresnis krūmas...

Atsakyti
Ar mulčiuojate rožes? Aš užbėriau dažytų medžio gabalėlių. Man gražu, bet nežinau, ar rožėms patiks?.. ax.gif
Atsakyti