Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 14

QUOTE(kingcup @ 2015 04 27, 11:20)
Pasidžiaugiau, kad iš Vitafloros gavau puikias rožės. Po šio savaitgalio, kai pamačiau už kokią kainą ir kokio didumo rožės pardavinėjamos mugėje, supratau, kad klydau. SUSIMOVIAU užsakinėdama iš Vitafloros. Ryškiai permokėjau... ir vis per tą nekantrumą...  Iš Vitafloros rožės brangesnės ir menkesnės ... doh.gif

oi, as tai net neturiu kuom dziaugtis... visa diena pralaukiau, kada ateis is ju emailas su patvirtinimu, kad mano rozes ir kiti augalai perduoti kurjeriui...tyluma... lieka tiket tik Ritos is Vitafloros savaitgaliniu patikinimu, kad si karta augalus jau tikrai gausiu blink.gif . kazkaip sirdis sako, kad as ju vel nematysiu... . blink.gif nezinau ka ir begalvot

kingcup, o koks kainu skirtumas? Vakar Daugpilyje hortenzija pirkau, tai tokia pati su identiskais duomenimis (augintojas ir aukstis) skyresi keturiais eurais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilhelmina: 27 balandžio 2015 - 21:25
unsure.gif nu bet siaubiakas tikrai...
Atsakyti
vistik tureciau rozes gaut. Siandien septyniu ryto issiunte patvirtinima, kad vakar issiunte rozes. Pagal lpexpress linka paziurejau pagal siuntos numeri, tai kurjeriui perduota ir jis veza. bigsmile.gif jetus jetus einu dar karta aukscius sutikrinu augalu, kad nesumakaliot sodinant ax.gif
Atsakyti
smile.gif jau tikriausiai pasodinot...ką dovanų įdėjo ax.gif smile.gif kaip kokybė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2015 04 28, 20:20)
smile.gif jau tikriausiai pasodinot...ką dovanų įdėjo ax.gif  smile.gif kaip kokybė ax.gif

pasodinau rozes, spygliuocius palikau savaitgaliui.
Vaizdelis toks:
pirkau dvi vamzdelines rozes. Double delight bevaziuodama apluzinejo, plius jos labai itartina skiepo vieta--tarsi pries pora menesiu butu skiepyta, saknis silpna. Bijau, kad neisgyvens.
Da Vinci - sakneles super, skiepo vieta grazi mano supratimu biggrin.gif
plikom saknim buvo tokios (tiesa, jos vazonikuose su zemem atvaziavo g.gif ir pripiltos trasu granuliu g.gif ):
Kordes Jubilee - priekaistu neturiu, saknynas grazus, pasodinau nesutrupindama baltu sakneliu. Punpurai mazi (gal uzsaldyta laike? kitaip nesuprantu kodel toks dydis hmmm )
Morden Blush--lapukai prasiskleide, saknys ir visa kita tvarkoj
William Baffin vaizdelis toks tokios vingiuotos saknies nesu macius, tai nufotkinau. Klausimelis: man tas augalas augs? Cia nieko tokio? unsure.gif unsure.gif tikiuosi...
Dovanu idejo daugiameti gvazdika.
Apibendrinant: vamzdeliniu daugiau nepirksiu, kitka--gal dar sugundys. Beja, spygliuocius uzsakinejau, tai labai patiko vaizdelis: tvirti krumai, atvaziavo sveiki gyvi. Uzsakinejau maziukus pigiausius. Manau, kad su spygliuociais man labiau pasiseke , nei su rozem g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilhelmina @ 2015 04 28, 21:05)
pasodinau rozes, spygliuocius palikau savaitgaliui.
Vaizdelis toks:

Tai bent gavot smile.gif , man atrase,kad labai veluoja, tai as gausiu kita savaite ir rozes jau bus sukistos I vazonus, tai dabar as lauksiu unsure.gif
Atsakyti
Vilhelmina4u.gif Ir man net palengvėjo , kad gavot rožes biggrin.gif Manau , bus viskas su jomis gerai. O mirkėt iš vamzdelių.

Įdomu tuomet kada aš gausiu vamzdelines savo iš jų , jeigu dar ne visi gavo plikašaknes...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 29 balandžio 2015 - 08:25
QUOTE(diuni @ 2015 04 29, 08:08)

Luju , o tai jie tas plikašaknes jau sukiš į vazonus ax.gif
Įdomu tuomet kada aš gausiu vamzdelines savo iš jų , jeigu dar ne visi gavo plikašaknes...

taip iseina ,kad jos sukistos bus
Atsakyti
QUOTE(luju @ 2015 04 29, 09:21)
taip iseina ,kad jos sukistos bus

ax.gif tai jo , nes kitaip jie neišlaikytų jų taip ilgai plikomis šaknimis. Nes dabar jau ir prikasus negalima laikyti , nes karšta lauke palyginus. O vazonuose tai rūsiuose gal šaltuose galima ilgiau miegančias išlaikyti...
Atsakyti
QUOTE(Vilhelmina @ 2015 04 27, 22:23)
oi, as tai net neturiu kuom dziaugtis... visa diena pralaukiau, kada ateis is ju emailas su patvirtinimu, kad mano rozes ir kiti augalai perduoti kurjeriui...tyluma... lieka tiket tik Ritos is Vitafloros savaitgaliniu patikinimu, kad si karta augalus jau tikrai gausiu blink.gif . kazkaip sirdis sako, kad as ju vel  nematysiu... . blink.gif nezinau ka ir begalvot

kingcup, o koks kainu skirtumas? Vakar Daugpilyje hortenzija pirkau, tai tokia pati su identiskais duomenimis (augintojas ir aukstis) skyresi keturiais eurais

Okur brangiau tie 4 eurai Daugpilyje ar Vitafloroj?
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2015 04 29, 10:59)
Okur brangiau tie 4 eurai Daugpilyje ar Vitafloroj?

Daugpilyje pigiau (perku depo parduotuvej). Ten ir siaip geles pigesnes. Pvz. uz 10verbenų daigų, kurie jau su ziedais ir gana nemazi mokėjau vos 2,50 euro smile.gif. Tiek pat kainuoja naslaites ir ledinukai. O ir spygliuociu pasirinkimas nemenkas. Gaila, kad roziu mazokai: The fairy tik i akis krito visokiu spalvu. Bet atsilaikiau ax.gif
Atsakyti
Sveikutės,skaitau Jūsų išsakytus vargelius ir nebežinau:verkt ar ką daryt, su tuo Vitafloros medelynu ir tais visais užsakymais.Na tokio nesiskaitymo su žmonėm neteko dar sutikt savo gyvenime.Užsakymą dariau per du kartus,sumoje apie pusantro šimto eurų.Maniau ,kad esu naudinga klijentė,deje..............
Parašė,kad pirmas siuntimo etapas bus balandio 20 -24 d. Suprantama,kad apgavo! Paskambinau p. Eugenijui,pasiteirauti,kadangi širdį skaudėjo dėl šeimyninės obels,kuri parduodama plikom šaknim,tai pažadėjo,kad ketvirtadienį suruoš siuyntinį,o penktadienį gausiu - negavau.Parašiau,kad esu pasipiktinus ir t.t. Atsaktymo nėra,parašiau antrą laišką,atsakymo nėra.Esu užsisakius 20 rožių,ir galvoju,ar verta iš viso belaukt,gal geriau ieškotis kitur.Ar nebus per vėlu gegužės mėnesį sodinti rožes?
Atsakyti