QUOTE(naca @ 2015 04 25, 17:11)
O man pardavejas sake, kad reikia patresti trasomis
. Ir jau patresiau-kas dabar bus?
manau , kad nieko...yra visokių patarimų apie duobės užpildymą- aš pagal vieną iš jų dėjau saują superfosfato ir saują paukščių mėšlo trąšų , tuomet dar durpių ir pelenų. ir tai sumaišiau su savo žeme , kur jas sodinau. Dar pačią pirmą kai sodinau , maximinę , dėjau perpuvusio šieno į dugną duobės...paskui po kokios savaitės paliejau silpnu kalio humato tirpalu...GR rožės tos jau dabar išsprogusios visos išskyrus dvi vijoklines , ir dar White morsdag kažko yra neišsprogus dar pilnai...
Papildyta:
QUOTE(ire123 @ 2015 04 25, 08:27)
Vilhelmina, ar Jūs dar negavote sodinukų plikomis šaknimis ar tų kur 8- 25, augintų Lietuvoje? Man plikašaknes atsiuntė(nors teko priminti), o tų tikriausiai laukti nuo gegužės? Aš tai supratau taip, o gal kažką painioju? Na, bent taip rašo grafike.
aš tai irgi laukiu tų vamzdeliuose tikrai neankščiau gegužio...kad tik iš viso nebūtų birželį
Papildyta:
dar , mielos rožininkės , galvoju apie sodinimą tų vamzdeliuose. Rusų video žiūrėjau , tai ji visas rožes rekomenduoja prieš sodinimą merkti į vandenį , paskui sutvarkyti šaknis , ir sodinti. ir tas vazdeliuose ir iš vazonų...tai , aišku , baltos šaknelės aptrupėtų...net nežinau kaip geriau...niekad tokių nesu dar sodinus
Papildyta:
o dar galit kas nors papasakot -koks Lt užauga Leonardo da Vinči...vienur rašo , kad 2 metrai ir galingas krūmas , kitur , kad visai nedidelė ji...įdomu , o kaip pas mus .