Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 14

QUOTE(diuni @ 2015 04 23, 08:52)
Man GR rožes atvežė laiku. Iš vakaro parašė , o anksti ryte dar iš lovos išvertė kurjerio skambutis. bet tai buvo jau prieš kokias 3 savaites...
O va gegužės mėn. dar turi vamzdeliuose pristatyti. Tai apie tas kolkas tyla. Kažkaip įsivaizduoju , kad ten tiesiog šiuo metu nespėja vykdyti užsakymų. Ir int.puslapyje paskelbta , kad šiuo metui užsakymų pikas...

oba, net pries tris savaites atsiunte blink.gif Aciu, kad pasakei. O kada uzsakymas darytas buvo? As tai savo uzsakytas GR tik sapnuose regiu dar doh.gif, o uzsakiau kazkur vasario gale...tikejausi, kazkoks pirmumas bus, kai pavasary sius. Sibirkos rozes jau seniausiai atsiustos ir susodintos--lapukus jau varo (nerealiai tvirtos siemet buvo bigsmile.gif uj zydesim). Reikes pirmadienio sulaukus vitaflorai skambint. Ech
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilhelmina: 23 balandžio 2015 - 08:23
Sibirkos rožės visada labai tvirtos. Jie turi ir Kordes išvestų rožių.
O Kordes rožės iš tiesų labai geros smile.gif . Aš turiu galvoje jų išvestas rožes. Jos praeina labai daug bandymų, kad gauti tą ARD sertifikatą. Iš tikro, tai jau vėlu siūstis iš jų rožes, kad ir vazonuose. Per šilta. Rožės jau sulapojusios, supakuotos dėžėse kol keliaus dar ūgtelės, tad tamsoje gerai ūgliai patys. Geriau jau rudeniui atidėti savo norus smile.gif
Beje, labai daug Kordes rožių turi Olisevičius. Tad, reikia tik truputį palaukti, kada jis pradės vežti tas rožes į savo prekybos aikšteles.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalelė: 23 balandžio 2015 - 08:31
QUOTE(Vilhelmina @ 2015 04 23, 09:21)
oba, net pries tris savaites atsiunte  blink.gif Aciu, kad pasakei. O kada uzsakymas darytas buvo? As tai savo uzsakytas GR tik sapnuose regiu dar  doh.gif, o uzsakiau kazkur vasario gale...tikejausi, kazkoks pirmumas bus, kai pavasary sius. Sibirkos rozes jau seniausiai atsiustos ir susodintos--lapukus jau varo (nerealiai tvirtos siemet buvo  bigsmile.gif uj zydesim). Reikes pirmadienio sulaukus vitaflorai skambint. Ech

g.gif mano irgi vasarį buvo darytas , tiksliau pradžioj mėnesio. Tai dar tilpo tikrai į terminus pristatymo. O gali dar būti , kad gal jums kokios rožės neturėjo , laukė kol gaus...sunku pasakyti...
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2015 04 23, 10:40)
g.gif mano irgi vasarį buvo darytas , tiksliau pradžioj mėnesio. Tai dar tilpo tikrai į terminus pristatymo. O gali dar būti , kad gal jums kokios rožės neturėjo , laukė kol gaus...sunku pasakyti...

g.gif idomu, kas pas juos ten susimakalavo. Roziu turejima tai patvirtino man jie jau seniausiai g.gif baisiai nesinori i akis zmonem lyst, nes pats darbymetis, bet muset teks vel apie save primint blush2.gif Kordes jubilee roze pas juos radau, tai labai nekantru ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilhelmina @ 2015 04 23, 10:35)
g.gif idomu, kas pas juos ten susimakalavo. Roziu turejima tai patvirtino man jie jau seniausiai  g.gif baisiai nesinori i akis zmonem lyst, nes pats darbymetis, bet muset teks vel apie save primint blush2.gif Kordes jubilee roze pas juos radau, tai labai nekantru  ax.gif

g.gif o ta Jubilee GR pas juos g.gif nepamenu

A , jo GR , radau...Nu reik tikėtis greitai atkeliaus ir jums g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 23 balandžio 2015 - 09:49
QUOTE(Iš Kaimo @ 2015 02 28, 11:44)
Jau pradėjo padai spirgėti, laukiu nesulaukiu, kas bus pardavime naujo. Ech, būtų ežerai pinigų, lėkčiau pas tą latvį  www.dailasrozes.lv ir imčiau viską iš eilės. O grožių pas jį, o pasirinkimas  bigsmile.gif Gydytis reikėtų Priklausomybių centre  doh.gif

bigsmile.gif Čia dar vieni latviai vaiduokliai? biggrin.gif Jie reaguoja ar nelabai, nes puslapis kaip ir neveiklus g.gif .

Skaitinėjau temą, radau jūsų aprašymą apie savašaknių dauginimą thumbup.gif Ačiū labai labai. Nežinojau to "skersinio įpjovimo" ir kitų fintų. Paprastai šaknydinant, rezultatai buvo itin kuklūs blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2015 04 24, 14:51)
bigsmile.gif  Čia dar vieni latviai  vaiduokliai?  biggrin.gif  Jie reaguoja ar nelabai, nes puslapis kaip ir neveiklus g.gif .

Skaitinėjau temą, radau jūsų aprašymą apie savašaknių dauginimą  thumbup.gif  Ačiū labai labai. Nežinojau to "skersinio įpjovimo" ir kitų fintų. Paprastai šaknydinant, rezultatai buvo itin kuklūs blush2.gif

g.gif veiklūs...aš padarius esu užsakymą.Tiesa , nediduką-9 rožytes. Kai padariau puslapyje užsakymą , parašė , kad užsakymas gautas , išsiųstas bus gegužės pradžioj. Ir viskas.Toliau tylu buvo.Tai laukiu kantriai dabar. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2015 04 24, 16:07)
g.gif veiklūs...aš padarius esu užsakymą.Tiesa , nediduką-9 rožytes. Kai padariau puslapyje užsakymą , parašė , kad užsakymas gautas , išsiųstas bus gegužės pradžioj. Ir viskas.Toliau tylu buvo.Tai laukiu kantriai dabar. biggrin.gif

Aaaa, tada gal veiklūs rolleyes.gif . Man net į krepšelį neleidžia įdėti g.gif Kalbos nesikeičia - viskas tik suprantama braliukų kalba, tai padariau prielaidą, kad dar vieni vaiduokliai.. biggrin.gif Aš anąmet kažkokiems latviams rašiau e-mailą, tai nieko nesulaukiau, bet ne šiems mirksiukas.gif Sėkmės.

O aš netyčia vakar paslydau maximoje.. biggrin.gif Nu niekad nebuvau dar pirkus tų kefyro pokiukuose, bet labai dailūs, pumpuruoti, gyvi pasirodė augaliukai ir net su pavadinimais (ne tik, "rožė raudona" biggrin.gif), tai priglaudžiau dvi poliantines, Nina Weibull ir Golden Princess blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2015 04 24, 16:42)

O aš netyčia vakar paslydau maximoje.. biggrin.gif tai priglaudžiau dvi poliantines, Nina Weibull ir Golden Princess blush2.gif

thumbup.gif nieko baisaus, būna ir slidžiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2015 04 24, 15:42)
Aaaa, tada gal veiklūs rolleyes.gif . Man net į krepšelį neleidžia įdėti g.gif  Kalbos nesikeičia - viskas tik suprantama braliukų kalba, tai padariau prielaidą, kad dar vieni vaiduokliai..  biggrin.gif  Aš anąmet kažkokiems latviams rašiau e-mailą, tai nieko nesulaukiau, bet ne šiems  mirksiukas.gif  Sėkmės.

O aš netyčia vakar paslydau maximoje.. biggrin.gif  Nu niekad nebuvau dar pirkus tų kefyro pokiukuose, bet labai dailūs, pumpuruoti, gyvi pasirodė augaliukai ir net su pavadinimais (ne tik, "rožė raudona" biggrin.gif), tai priglaudžiau dvi poliantines, Nina Weibull ir Golden Princess blush2.gif

g.gif dabar , paskaičius , ką rašot , pabandžiau ir aš- dabar jau neleidžia ir man nieko dėt į krepšelį- tiksliau , nieko į jį nepapuola...gal tai tiesiog reiškia , kad užsakymai jau nebepriimami daugiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilhelmina @ 2015 04 22, 19:33)
paskaitinejau, kad perkat rozes is vitafloros, kazkas minejo, kad kokybe prasta. Man idomu, o kaip pas juos su atsiuntimu laiku? Pradejau jau panikuoti--pagal uzakymo numeri ir ju siuntimo grafika augalus turejau gaut jau pries beveik savaite. Parasiau jiems--sake, kad siandien atsius. Zinoma, siandien rozes ir kiti augalai nepasirode, emailo, kad perdave kurjeriui--irgi ner....hmmm kiek pirkau augalus kitur, niekada taip nebuvo  g.gif

sveiki, man taip pat neramu, kazkur balandzio 6 uzsakyma padariau, tylu unsure.gif , jau nervas nelaiko, noriu sodint, o net nezinau,gal jau ir nebus ju. Ieskociau kitur,o dabar nei pakartas nei paleistas g.gif Laiske rase balandzio viduryje bus cool.gif
Atsakyti
O sakykit-sodinant rozes berti i duobe ilgalaikiu trasu? O gal pasodinus pabarstyti, nes lengviau kieki paskaiciuoti butu?

Ar sodinant is vazonu dar reikia saknis pakedenti ar tiesiog deti su zemem ju nelietus?
Atsakyti