Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 14

4u.gif a...o tai , nelabai supratau , siuntimo kaina nuo 100 eurų g.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2015 04 22, 12:51)
wub.gif Gražu...o jos vazonuose...tai dėl to ir brangiai išeina siuntimas...
O plikomis šaknimis jau gal vėloka siųstis , bus labai jau stresas joms , ten jau jos gal žaliuoja pilnai...

Taip taip, jau kaip ir vėloka plikoms šaknims. Bent prancūzai nebesiųstų. Užsakymai rudeniui priimami mirksiukas.gif
Čia ateičiai labiau.. Ir informacijai aną katalogą įmečiau.

Bet vat nerimstu hihihi.gif
Štai dar ką radau: http://www.roseraie-...arie-Dermar.htm Grožis wub.gif
Prancūzai: http://www.roseraie-...om/index_en.htm
Kordes rožės: http://www.kordes-ro...se-sweet-knirps
Siuntimo kainas iš kordes Lelijava paaiškino 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli upė: 22 balandžio 2015 - 11:12
Plikom šaknim siųs dar iki gegužės galo, o geriausiai tai Plant-o-fix induose (tokiuose kaip durpiniuose puodeliuose ( va kaip jie atrodo>  http://www.kordes-ro...sen/plant-o-fix  ), siuntimas nuo 100 eurų bendro užsakymo tik 22 eurai, ne nuo svorio priklauso. Tik jei užsisakyt kas nori ant koto rožes, tada jau gaunasi daug brangiau, nes dėl saugumo jas kitaip pakuoja.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelijava: 22 balandžio 2015 - 11:10
o tai jau Lt parduodamas turit visas...taip supratau biggrin.gif O aš dar ne visas...bet dar iš Dailos irgi gausiu kažkiek...Gal užteks tuo tarpu , reik vaizdelį pamatyt , tuomet gal dar kas įsikomponuos vėliau rolleyes.gif
Šiaip pačios rožės tai nėr brangios pas juos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 22 balandžio 2015 - 11:14
QUOTE(diuni @ 2015 04 22, 12:09)
o tai jau Lt parduodamas turit visas...taip supratau biggrin.gif O aš dar ne visas...bet dar iš Dailos irgi gausiu kažkiek...Gal užteks tuo tarpu , reik vaizdelį pamatyt , tuomet gal dar kas įsikomponuos vėliau rolleyes.gif

Noriu labai konkrečių veislių, kurių LT neradau...
Atsakyti
QUOTE(lelijava @ 2015 04 22, 12:12)
Noriu labai konkrečių veislių, kurių LT neradau...

wub.gif suprantu...o kuo sunkiau pasiekt , tuo labiau norisi...
Papildyta:
QUOTE(diuni @ 2015 04 22, 12:03)
4u.gif a...o tai , nelabai supratau , siuntimo kaina nuo 100 eurų g.gif

biggrin.gif a , radau-supratau 22 eurai kaionuoja siuntimas , perkant prekių daugiau nei už 100 eurų , o iki 100 eurų kainuoja 26 eurai , čia siuntimas konkrečiai į LT.

Gal kada nors pirksiu biggrin.gif Vokiečių rožės skaitomos gal bene sveikiausiomis. Čia mano grynai teorinės žinios blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 22 balandžio 2015 - 11:28
QUOTE(diuni @ 2015 04 22, 12:26)
Vokiečių rožės skaitomos gal bene sveikiausiomis. Čia mano grynai teorinės žinios blush2.gif

Ir tai taip pat man bene svarbiausia. Žiūrėsiu, ką gausiu ir kaip augs, tikiuosi ir čia pasitvirtins "vokiška kokybė" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lelijava @ 2015 04 22, 12:36)
Ir tai taip pat man bene svarbiausia. Žiūrėsiu, ką gausiu ir kaip augs, tikiuosi ir čia pasitvirtins "vokiška kokybė"  biggrin.gif

4u.gif pasitvirtins...o kokias pirksit , jei nepaslaptis , ...gal skoniai sutaps netyčia , tai bus įdomu , kaip pas mus augs tos veislės...
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2015 04 22, 12:41)
4u.gif pasitvirtins...o kokias pirksit , jei nepaslaptis , ...gal skoniai sutaps netyčia , tai bus įdomu , kaip pas mus augs tos veislės...

Sodo projektui spalviškai įgyvendint noriu kvepiančių vijoklinių (virš 250cm ir daugiau augančių) baltų/gelsvų/geltonų bei tokių pat atspalvių krūminių. Dėl konkrečių veislių dar nesu 100 proc. tikra, bet kad daugumos norimų veislių aprašymai Vitafloroj ir Kordes puslapy skiriasi kardinaliai doh.gif tai verčia ieškotis ir siųstis iš toliau...
Atsakyti
tai va... ax.gif įdomu bus palyginti , kai jau augs, ...jeigu , aišku , bus tokių pačių pas ką nors...
Atsakyti
paskaitinejau, kad perkat rozes is vitafloros, kazkas minejo, kad kokybe prasta. Man idomu, o kaip pas juos su atsiuntimu laiku? Pradejau jau panikuoti--pagal uzakymo numeri ir ju siuntimo grafika augalus turejau gaut jau pries beveik savaite. Parasiau jiems--sake, kad siandien atsius. Zinoma, siandien rozes ir kiti augalai nepasirode, emailo, kad perdave kurjeriui--irgi ner....hmmm kiek pirkau augalus kitur, niekada taip nebuvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilhelmina @ 2015 04 22, 20:33)
paskaitinejau, kad perkat rozes is vitafloros, kazkas minejo, kad kokybe prasta. Man idomu, o kaip pas juos su atsiuntimu laiku? Pradejau jau panikuoti--pagal uzakymo numeri ir ju siuntimo grafika augalus turejau gaut jau pries beveik savaite. Parasiau jiems--sake, kad siandien atsius. Zinoma, siandien rozes ir kiti augalai nepasirode, emailo, kad perdave kurjeriui--irgi ner....hmmm kiek pirkau augalus kitur, niekada taip nebuvo  g.gif

Man GR rožes atvežė laiku. Iš vakaro parašė , o anksti ryte dar iš lovos išvertė kurjerio skambutis. bet tai buvo jau prieš kokias 3 savaites...
O va gegužės mėn. dar turi vamzdeliuose pristatyti. Tai apie tas kolkas tyla. Kažkaip įsivaizduoju , kad ten tiesiog šiuo metu nespėja vykdyti užsakymų. Ir int.puslapyje paskelbta , kad šiuo metui užsakymų pikas...
Atsakyti