Taip, tikrai kiek suku galva, tai vis prieinu prie tu roziniu atspalviu
Floribundines daznai kiek zemokos arba platus krumas. bent jau as tokias terandu
QUOTE(naca @ 2015 04 09, 23:21)
Taip, tikrai kiek suku galva, tai vis prieinu prie tu roziniu atspalviu
Floribundines daznai kiek zemokos arba platus krumas. bent jau as tokias terandu
O tai kokio aukščio reikia?
Sibirkoje yra visai neblogų floribundinių rožių. Man asmeniškai labai gražus baltos ir mėlsvos spalvos derinys.
My Webpage
My Webpage
Iš AH neutrali My Webpage
Beje, kam patinka rėkianti geltona, tai Sterntaler (Sibirkoje yra) žydi ištisai be jokios pertraukos. Žiedai dideli ir jų labai daug.
Hosted on Fotki]My Webpage[/URL]
Sibirkoje labai aiskiai viskas aprasyta, tik ji nebesiuncia roziu, vaziuoti man per toli...
Vitafloroje truksta detalaus aprasymo- auksciu , plociu. Prie vienu yra, o kitas belieka spelioti arba internete narsyti
Ieskau apie 90-120 aukscio
Vitafloroje truksta detalaus aprasymo- auksciu , plociu. Prie vienu yra, o kitas belieka spelioti arba internete narsyti
Ieskau apie 90-120 aukscio
Nu ką, vakar pasodinau poliantinę Nina Weibull pirktą iš maximos. Vyras išraušė duobę, maišiau kompostinę žemę su perpuvusiu mėšlu ir šiek tiek smėlio, jokių trąšų nepyliau, dabar svarbu, kad prigytų Nakčiai uždengiau agro plėvele, baisu kad nenušaltų, neužsigrūdinus juk Savaitgalį pirksiu dar vieną, sodinsiu šalia, gal baltą, arba tokią pačią
Net naktim sapnuoju, kad perku rožės Ai dar šiandien eisiu persodint kažkokią senovinę baltą rožę smulkiais žiedeliais, vargšiukė gyvatvorėje auga
Net naktim sapnuoju, kad perku rožės Ai dar šiandien eisiu persodint kažkokią senovinę baltą rožę smulkiais žiedeliais, vargšiukė gyvatvorėje auga
QUOTE(laurutexxxx @ 2015 04 10, 17:01)
Nu ką, vakar pasodinau poliantinę Nina Weibull pirktą iš maximos. Vyras išraušė duobę, maišiau kompostinę žemę su perpuvusiu mėšlu ir šiek tiek smėlio, jokių trąšų nepyliau, dabar svarbu, kad prigytų Nakčiai uždengiau agro plėvele, baisu kad nenušaltų, neužsigrūdinus juk Savaitgalį pirksiu dar vieną, sodinsiu šalia, gal baltą, arba tokią pačią
Sodinate labai gerai, mėšlas, kopostas. Tai pačios geriausios naturalios trąšos . Tarp kitko, pasodintų rožių pirmus metus tręšti nereikia.
Pirkite antrą ir trečią Nina Weibull, tuomet pats tas grožis bus Vienas rožės krūmas niekuomet neatrodys gerai, kaip šalia pasodinti du ar trys vienodi. Tuomet tik grožis ir pasimato
Beje, iš Vitafloros užsakytos rožės gan prastos kokybės Gal kitoms geriau pasisekė
Dalele, parasykit išsamiau, kokia ta prasta kokybė. Taip pat užsisakiau, bet dar vis nekantriai(jau su nerimu dideliu) laukiu, lyg ir laikas būtų pagal siuntimo grafiką, o vis nėra. Nesinori skambinėti ir trukdyti. Labai laukiu Giardinos, Jasminos ir Guirlande d Amour, čia ne vietinių augintojų.
Gal kai nevietinių augintojų, tai bus geresnės Rožės labai mažos, plonomis menkomis šaknimis ir šakelėmis. Viena iš vis pajuodusi buvo. Aš pati iš jų neužsisakinėjau, čia mano kolegė tokias gavo. Gal mes atpratę nuo tokių nekokybiškų rožių "Sibirka" ir kiti užsienio augintojai išlepino
Įdomu bus išgirsti ir kitų nuomonę
Įdomu bus išgirsti ir kitų nuomonę
Sveikos merginos, gal galit ideti nugenetu roziu nuotraukas. Pirmi metai genejau, visai pasimetus kaip jas taisiklingai genet
Mano mazyte siandien man zieda padovanojo
Mano patirtis tai tokia, kad maximines ir pan. rozes prasciau prigyja, nei pirktos is turgaus augintoju. Nors siemet maximoje tokios net labai neblogos atrodo.
QUOTE(naca @ 2015 04 11, 20:24)
Mano patirtis tai tokia, kad maximines ir pan. rozes prasciau prigyja, nei pirktos is turgaus augintoju. Nors siemet maximoje tokios net labai neblogos atrodo.
Na, Maximoje tai jos kaip kokie makaronai ilgokai stovi, kol jas kas nuperka. O dar pagalvoji, koks ilgas kelias, kol jos atsiduria tam tikroje Maximoje . Tai nenuostabu, kad keliavusi kelias savaites rožė sunkiau prigyja. Nežinau, aš rožės sunčiausi iš Vokietijos, Olandijos, Lietuvoje iš "Sibirkos", jokių problemų dėl prigijimo nebuvo Iš vokiečių tai iš vis gavau rožes jau kaip rekiant prasprogusias , ūgliai šviesos dėžėje nematę, balti, ištysę, bet prigijo.
O turguje esu pirkusi tik iš latvio. Prigijo taip pat, bet man nepatinka pirmametės rožės. Ir pasakysiu kodėl. Jos parduodamos susuktos į vamzdelį. Jį atvyniojus dažnai būna jau išaugusios baltos šaknytės. Jos labai trapios, tad sodinant stengiuosi jų nejudinti. Rožė būna pasisodina "vamzdeliu". Iš tikro reikėtų rudenį tą rožę iškasti ir naujai persodinti išskleidžiant šaknis. Dabar kaip tik iškasinėju jau daug metų augančias kai kurias AH rožes ir matau savo senas klaidas. Tų mano rožių šaknys neauga plačiai, jos siauros. Dėl to krūmai nėra labai galingi. O perkant antrametes, jų šaknys stipresnės, jų daugiau, tad sodinant jau jas duobėje galima gražiai ištiesti. Taip pasodinta rožė visai kitai auga.