Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 14

QUOTE(luju @ 2015 03 27, 13:20)
Mergaites, o jau tresiat rozes  g.gif

As vakar su amonio salietra patresiau.

Kur jus radot pirkti Maria Theresa? As jau pora metu ieskau ir nerandu verysad.gif
Dar ieskau- Lavander Ice, Ebb Tide,Bule for You, Sommer Song, gal kas nors mate, kur ir sitas galima nusipirkti?
Atsakyti
QUOTE(ginaja @ 2015 03 27, 12:55)
As vakar su amonio salietra patresiau.

Kur jus radot pirkti Maria Theresa? As jau pora metu ieskau ir nerandu verysad.gif
Dar ieskau- Lavander Ice, Ebb Tide,Bule for You, Sommer Song, gal kas nors mate, kur ir sitas galima nusipirkti?

As Sibirkoj pirkau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(luju @ 2015 03 27, 12:20)
Mergaites, o jau tresiat rozes  g.gif

drinks_cheers.gif ir as galvoju, gal jau laikas tresti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(luju @ 2015 03 27, 14:01)
As Sibirkoj pirkau  rolleyes.gif

Aciu! Kazkaip praleidau, einu ziureti.
Atsakyti
Sveikos. Kuria is siu dvieju Rosarium Uetersen ar John Davis rekomenduotumet sodint prie arkos kaip vijokline? Kokiu atstumo nuo arkos? Ir kokiu atstumu nuo tuju sodint Hansa's?
Atsakyti
QUOTE(ginaja @ 2015 03 27, 16:56)
Aciu! Kazkaip praleidau, einu ziureti.

Na va,nera ten tos MariaTheresos verysad.gif
Atsakyti
Man rodos dar per anknti rozes trest. suspurtuos, prades leisti uglius...ir apsals. tresiu balandzio antroj pusej , kol prades jas isisavint ir geguzio salnos bus pasibaige. be to kazkur skaiciau, kad per anksti patresus rozes prasciau auga, nes uzdruskinama dirva g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2015 03 27, 18:23)
Man rodos dar per anknti rozes trest. suspurtuos, prades leisti uglius...ir apsals. tresiu balandzio antroj pusej , kol prades jas isisavint ir geguzio salnos bus pasibaige. be to kazkur skaiciau, kad per anksti patresus rozes prasciau auga, nes uzdruskinama  dirva g.gif

As pernai tresiau-kai lapukai dar tik padirode ir taip nudeginau visas rozes... dabar tresiu, kai bus paauge lapukai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DarkSecrets: 27 kovo 2015 - 19:40
QUOTE(vilze @ 2015 03 27, 16:58)
Sveikos. Kuria is siu dvieju Rosarium Uetersen ar John Davis rekomenduotumet sodint prie arkos kaip vijokline? Kokiu atstumo nuo arkos? Ir kokiu atstumu nuo tuju sodint Hansa's?

Aš tai sodinčiau Rosarium Uetersen, John Davis šakos pas mane kietokos. Prie tujų, aišku, geriau rožių nesodinti. bet pas mane auga per pusmetrį pasodintos. Vienos gerai, kitos blogai bet Hansa dvimetrinė rožė, nustelbs ir tujas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Emvida @ 2015 03 27, 20:16)
Aš tai sodinčiau Rosarium Uetersen, John Davis šakos pas mane kietokos. Prie tujų, aišku, geriau rožių nesodinti. bet pas mane auga per pusmetrį pasodintos. Vienos gerai, kitos blogai  bet Hansa dvimetrinė rožė, nustelbs ir tujas biggrin.gif

O, tai as galiu ir uz metro pasodint biggrin.gif
Atsakyti
John Davis rožės neauginu, tačiau Rosarium Uetersen man niekaip į vijoklinę rožę nepanaši. Per žiemą išsaugau visas jos šakas, bet ji nė 1.60m. nesiekia. Labai plati, šakos nėra tvirtos, kad stovėtų neparištos. Bet ji uždengs tik pusę pergolės aukščio. Nebent ją sodinti kartu su balta ar tamsia ragane. Tuomet raganė kompensuos tą jos aukščio trūkumą g.gif
Dar dabar galite rožes tręšti rudens trąšomis, kur nėra azoto. Nes juose esantys kalis ir fosforas ilgiau keliauja iki rožių šaknų (iki 3 mėn). O kai pasirodys lapeliai, tuomet azoto turinčiomis trąšomis.
Asmeniškai aš, savo rožes tręšiu granuliuotu paukščių mėšlu (geriausias yra My Webpage, bet jo įsigyti galima tik Panevėžio sodininkystės parduotuvėse). Arba reikėtų kooperuotis kelioms ir prašyti, kad atvežtų. Kituose kitų firmų trąšose yra įvairių priemaišų (tik pelenai yra gerai).
Anksti pavasarį tik nudengusi rožes ar rudenį tręšiu "rudens" biriomis trąšomis. Perku bet kokiems augalams skirtas dideles pakuotes, tik žiūriu chemines sudėtis.
O MariaTheresa turi Sodorožė, tik ji po FMT šifruote paslėpta mirksiukas.gif Pas mane ten jos 2 krūmai susodinti 50 cm. atstumu.
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2015 03 28, 09:42)
O MariaTheresa turi Sodorožė, tik ji po FMT šifruote paslėpta mirksiukas.gif  Pas mane ten jos 2 krūmai susodinti 50 cm. atstumu.
My Webpage

O, dekeui!Is kur zinoti- kur kokia roze uzsifruota? Ar cia del kiekvienos reikia jiems rasyti? Anksciau gerai buvo- pardavineja su pavadinimais, o dabar- nieaisku verysad.gif
Atsakyti