QUOTE(vilnera @ 2015 03 24, 12:12)
Is mano turimu seniausia, pakelusi du persodinimus, daug zydinti, rausva, nedengiama ziemoja, jokios prieziuros-tik ziedus nuzydeusius nuskabau - Prairie joy. Pati nelepiausia ir nereikliausia, aukstis ir plotis apie metra, siek tiek daugiau, zydi iki salnu, nuo kitu roziu zydejimo pradzios.. Google vaizduose yra.
aciu uz pavadinima, reiks paieskoti kur jos parduodamos
Papildyta:
QUOTE(Dalelė @ 2015 03 24, 10:24)
Sodinant rožes į priesmėlį reikia būtinai kąsant duobę pagerinti žemę. Tad, ir duobė turėtų būti kasama didesnė. Ar turėsite galimybė gauti šiek tiek molingos žemės, juodžemio ir mėšlo
Jei taip tai tuomet jau galima kalbėti apie rožes. Nes pasodinta į prastą žemę rožė neduos jums taip trikštamo rezultato. Nebus nei sveika, nei gerai augs, nei gausiai žydės.
O to krūmelio reikėtų bent kelių kokybiškų nuotraukų, kad matytusi lapai, o kitoje žiedai ir krūmo forma. Tuomet jau būtų galima pradėti spėlioti, kokia tai rožė.
Pažiūrėkite internetiniuose puslapuose, kuriuose prekiaujama rožėmis, gal surasite kažką panašaus.
My Webpage
Aciu uz atsakyma
durpiu , juodzemio nupirksiu ,o meslo galiu gauti , bet jis gan sviezias
neperpuves , tai nelabai gerai gal . Kaime galiu gauti tiek vistu , tiek karviu .
nuotraukos paieskosiu , praeita vasara man ta zoze taip patiko ,kad buvau mobiliajame su ja uzsklanda pasidarius, gal dar isliko kur .