O kada jau galima sodinti ir persodinti rozes?
QUOTE(naca @ 2015 03 13, 23:24)
Visada galima, kai tik įmanoma iškasti duobę
QUOTE(naca @ 2015 03 13, 23:24)
Galima jau dabar
QUOTE(janudi @ 2015 03 13, 23:27)
Galima jau dabar
Puiku. Kaip tik šiandien svarsčiau, kad gal bandyti. Bet dabar man tik užtikrinote, kad galima. Ačiū.
Pergolei apželdinti aš taip pat siūlyčiau sodinti rožes ir raganes. Tačiau atidžiai pasižiūrėkite jų žydėjimo laikus .
QUOTE(Emvida @ 2015 03 13, 21:53)
Čia Lietuva, čia su pergolėm sudėtinga . Pergolėms geriausia tinka rambleriai lanksčiais stiebais - populiariausia ir tinkamiausia turbūt Super Excelsa, ji ir žydi ilgai. Bet norai Jūsų dideli Kad visą vasarą žydėtų tai tikrai nebus, dauguma žydi vieną kartą. Beje, vijoklinės New Dawn ar Coral Dawn pas kitas užauga per 3 m, jos ir kai kurios kitos kartoja žydėjimą, bet ne taip gausiai, be to, vijoklinės rožės turi kietus stiebus, prižiūrėti sudėtinga. Sodinkit raganes, bet irgi visų norų neišpildys .
Paziurejau jusu rekomenduota roze, nu liuks , ir pakartotinai duoda ziedu , tik kur ja dabar nusipirkt, Sibirkoj, lyg dar yra,tai jauciu reik daryt uzssakyma.
Su raganem visai nemoku elgtis , jos sunyksta pas mane, bet gal reikia nueit I raganiu tema ir ten pasiskaityt, nes prie tu savo alia vijokliniu ikisciau raganiu,gal atsirastu vaizdas
Aciu visoms atiliepusioms
Paziurejau geriau is Sibirkos tik birzelio men. galesiu gaut, gal galit patart kur dar greiciau galeciau ju rast
QUOTE(Emvida @ 2015 03 13, 20:53)
Čia Lietuva, čia su pergolėm sudėtinga . Pergolėms geriausia tinka rambleriai lanksčiais stiebais - populiariausia ir tinkamiausia turbūt Super Excelsa, ji ir žydi ilgai. Bet norai Jūsų dideli Kad visą vasarą žydėtų tai tikrai nebus, dauguma žydi vieną kartą. Beje, vijoklinės New Dawn ar Coral Dawn pas kitas užauga per 3 m, jos ir kai kurios kitos kartoja žydėjimą, bet ne taip gausiai, be to, vijoklinės rožės turi kietus stiebus, prižiūrėti sudėtinga. Sodinkit raganes, bet irgi visų norų neišpildys .
As dar gal siulyciau del kvapo vijoklini sausmedi pasodint. Nu kaip jie kvepia... jokia roze to kvapo man neatstoja, tegul jau man jos atleidzia
pas mane rozytes dar po eglisakiais. Gal jau reikia atidengti? Ar nenusals pumpurėliai jei bus saltuko?
QUOTE(Emperatriz @ 2015 03 14, 19:52)
pas mane rozytes dar po eglisakiais. Gal jau reikia atidengti? Ar nenusals pumpurėliai jei bus saltuko?
Rožės nebijo nedidelio šaltuko, bet ką tik nudengtos bijo saulės spindulių
QUOTE(Dalelė @ 2015 03 14, 21:55)
Rožės nebijo nedidelio šaltuko, bet ką tik nudengtos bijo saulės spindulių
tau jau nudengti? tik ne sauleta diena?
QUOTE(Emperatriz @ 2015 03 15, 00:47)
tau jau nudengti? tik ne sauleta diena?
jep. as dar pora sakeliu egles palieku ant virsaus, kad seseliuka pradziai mestu