Ačiū Dalelė, už nuotrauką
Aš kolkas naršau tik po Vitafloros psl., kiti gėlininkai dar neatnaujino savo internetinių psl.
Atkstesnėje žinutėje parašiau kurią Barock rekomenduojat, nes kaip suprantu, poskiepiai skiriasi?
SOS !!! Pilna Jusu pasto dezute !!! )
quote=Emvida,2014 10 21, 22:39]
Rožes iš puokščių įšaknydinti galima, bet kažin, ar verta. Tai rožės, kurios išvestos specialiai skynimui, taigi, visos savybės į tai ir nukreiptos. Tuo tarpu lauke auginamoms rožėms mūsų reikalavimai kiti Apskritai arbatinės hibridinės rožės yra mažiau tinkamos mūsų klimatui, nors pasitaiko gana atsparių veislių.
Šiuo metu rožes, kaip ir kitus augalus, įšaknydinti sudėtinga, ruduo - trūksta šviesos ir šilumos.
[/quote]
quote=Emvida,2014 10 21, 22:39]
Rožes iš puokščių įšaknydinti galima, bet kažin, ar verta. Tai rožės, kurios išvestos specialiai skynimui, taigi, visos savybės į tai ir nukreiptos. Tuo tarpu lauke auginamoms rožėms mūsų reikalavimai kiti Apskritai arbatinės hibridinės rožės yra mažiau tinkamos mūsų klimatui, nors pasitaiko gana atsparių veislių.
Šiuo metu rožes, kaip ir kitus augalus, įšaknydinti sudėtinga, ruduo - trūksta šviesos ir šilumos.
[/quote]
QUOTE(Di72 @ 2015 02 11, 12:27)
Laba diena,
Merginos gal padėsit Šiemet norim apsodinti pavėsinę rožėmis Projektuotojas siūlo arba Alchemist arba Pierre de Ronsard tačiau niekur nerandu tokių pirkt
Merginos gal padėsit Šiemet norim apsodinti pavėsinę rožėmis Projektuotojas siūlo arba Alchemist arba Pierre de Ronsard tačiau niekur nerandu tokių pirkt
Nei vienos, nei kitos, o Barock ypač, nesirinkčiau pavėsinei apželdinti. Pirmiausia reikia rinktis rožes, kurios turi mažai spyglių ir stiebai yra lankstūs - ramblerius. Sibirkos rožyne yra nemažas pasirinkimas vijoklinių ir laipiojančių rožių. Svarbu, kur Jūs gyvenate, kaip nuimsit rožes nuo pavėsinės, ar dengsite?
Pašto dėžutė išvalyta.
QUOTE(Linetax @ 2015 02 26, 21:25)
Rudenį savo rožynėlį perkėliau į kitą vietą, tad rožes mulčiavau durpėmis bei nestorai pridengiau agroplėvele. Galvoju, kad oro permainų dar bus visokių, tačiau jau nešalta, gal jau nuimt agroplėvelę?
aš dar palikau bijau nušaldyti, aną dieną atidengiau apžiūrėti visos su pumpuriukais
QUOTE(Linetax @ 2015 02 26, 21:25)
Rudenį savo rožynėlį perkėliau į kitą vietą, tad rožes mulčiavau durpėmis bei nestorai pridengiau agroplėvele. Galvoju, kad oro permainų dar bus visokių, tačiau jau nešalta, gal jau nuimt agroplėvelę?
as tai nenuimciau. priesaky kovas, pavasario saule buna ypac bjauri- sakeles gali nudegint- jos parausta, paskui rodes buna silpnos, ligotos. jau kai tikrai isalo nebeliks, tada nuimciau.
vakar pakėliau agro dangas jai pas mane raudoni 1 cm. dydzio pumpurai, kas bus, anksti siemet labai viskas..
Ši žiema mano rožėms - išbandymų žiema, nes jos nebuvo nei dengtos, nei mulčiuotos, žiūrėsiu, kiek bus pražuvę
QUOTE(jediara @ 2015 02 27, 09:58)
Ši žiema mano rožėms - išbandymų žiema, nes jos nebuvo nei dengtos, nei mulčiuotos, žiūrėsiu, kiek bus pražuvę
nebuvo labai baisi zima, turetu buti be praradimu
QUOTE(jediara @ 2015 02 27, 09:58)
abejoju ar kas blogo nutiko. pas mane tai buvo siaubingai siaurietiskai apkamsytos , tai praeita savaite viska teko nurinkinet, nes jau suto. palikau tik agroplevele ir po kelias pusu sakas, kad nenupustu. visumoj vaizdas labai geras. nenusale net tos AH, kurios man kasmet nuo nulio atzeldavo. stovi graziausios tiek kiek palikau nuo rudens. svelni ziema buvo....
Rezultatų jau neilgai reikės laukti