QUOTE(audradv @ 2014 10 20, 22:50)
Nes kadien susiduriu su tokiom šeimom, o jų tik daugėja. Pikta kai tėvam viskas dzin, prageria viską tyčiojasi iš vaikų. Nius ir atnešama vistiek viskas ant lėkštelės. Kam dirbt, kam stengtis jei viską atneš padarys "suvirškins" ir ačiū net nebemoka pasakyt. Užaugo jau kelios prašytojų kartos.
Nius mes abu su vyrų dirbam, aš biudžetinėje įstaigoje (medikė esu), jis Lesto inžinierium.... ir ką auginam tris vaikus be jokių paramų (nors iki pašalpų ir įvairių lengvatų tetrūksta tik 25Lt.). Svarbiausia kad esam laimingi ir sveiki. Svajoti tai svajoja mūsų vaikai, bet žino kad viskas yra uždirbama ir ne taip paprastai gaunama, o gavę bent jau vertina.
Va as irgi lygiai apie ta pati pagalvojau. Ne veltui koleges esam. Pas mane irgi trys vaikuciai. Pasalpu jokiu net nesvajojam gauti, nors dirbu tik as viena. Ir iki pasalpu dar toli labai mums, nes renkames ne lengviausia kelia- pragert viska ir laukt kol valstybe duos, o dar ir nekilnojamo turto nemazai sugebame isigyti
O jei kazka turi- tai jau valstybe tikrai neduoa, greiciau atims, nors gal kokia girtuokliu seima gauna geriau, nei as dirbdama
Papildyta:
Ir negana to, mano mazeliui tik 3 menesiukai, o as jau geras menuo kaip grizus i darba. Nes reikia uzdirbti, is pasalpos nepragyventume. Nors galeciau sau vaika augint, kaip ir visos kitos