Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių *231 tema

QUOTE(vikruole @ 2014 10 20, 22:43)
O kur tos svajones surasytos?

http://vaikusvajones...e...age=0&sav=0
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2014 10 20, 21:43)
o kuo cia itartina - yra pradinuku ir 43 nesiojanciu cool.gif , o jei kolega klaseje turi tuos sorel cub batus ir yra kruuutas? gal jis juos igijes irgi tokiu tikisi tapti? rolleyes.gif

Kai prašo kažko labai konkretaus, konkrečios spalvos, vardinių ženklų, nepigaus ir pan. man tai pasipūtimu kvepia tongue.gif Jei jau prašai kažko, galėtum būti ir kuklesnis... Mano pačios vaikai neturi sorel cub batų lotuliukas.gif Dovanojamos pėdkelnės neturi būt kiaurais keliais, ar striukės neveikiančiais užtrauktukais, bet aš už kuklumą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2014 10 20, 22:50)
Nes kadien  susiduriu su tokiom šeimom, o jų tik daugėja. Pikta kai tėvam  viskas dzin, prageria viską tyčiojasi iš vaikų. Nius ir atnešama vistiek  viskas ant lėkštelės. Kam dirbt,  kam stengtis jei viską atneš padarys "suvirškins" ir ačiū net nebemoka pasakyt.  Užaugo  jau kelios prašytojų  kartos.
Nius mes abu su vyrų dirbam,  aš biudžetinėje įstaigoje (medikė esu), jis Lesto inžinierium.... ir ką auginam tris vaikus be jokių paramų (nors iki pašalpų ir įvairių lengvatų tetrūksta tik 25Lt.). Svarbiausia kad esam laimingi ir sveiki. Svajoti tai  svajoja mūsų vaikai, bet žino  kad  viskas yra uždirbama ir ne  taip paprastai gaunama, o gavę  bent jau vertina.

Va as irgi lygiai apie ta pati pagalvojau. Ne veltui koleges esam. Pas mane irgi trys vaikuciai. Pasalpu jokiu net nesvajojam gauti, nors dirbu tik as viena. Ir iki pasalpu dar toli labai mums, nes renkames ne lengviausia kelia- pragert viska ir laukt kol valstybe duos, o dar ir nekilnojamo turto nemazai sugebame isigyti drinks_cheers.gif O jei kazka turi- tai jau valstybe tikrai neduoa, greiciau atims, nors gal kokia girtuokliu seima gauna geriau, nei as dirbdama biggrin.gif
Papildyta:
Ir negana to, mano mazeliui tik 3 menesiukai, o as jau geras menuo kaip grizus i darba. Nes reikia uzdirbti, is pasalpos nepragyventume. Nors galeciau sau vaika augint, kaip ir visos kitos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(armi06 @ 2014 10 20, 21:35)
labas vakaras,gal kuri atsakytu kur galima uz padoria kaina nupirkti dvi ziemines striukytes berniukams 86ir134cm ugiams ale dar vienodu noreciau,ziuriu h&m bet ten kaina palyginimui maikuciu tokia pat kaip lietuvoj tik ka pirkau uz24lt maikute cia ir ziuriu ten tokia pat5svarai tai gal ir striukyciu neapsimoka pirkt,dar kazin ar iki ziemos spetu pareit,gal kas pirkote kazka tebunie ir nevienodos,aciu kas atsakys

Labai panašu, kad tiek mano, tiek Jūsų klausimai pasimetė tarp vaikų svajonių lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ladaiwa: 20 spalio 2014 - 22:01
QUOTE(ladaiwa @ 2014 10 20, 23:00)
Labai panašu, kad tiek mano, tiek Jūsų klausimai pasimetė tarp vaikų svajonių  verysad.gif

Pasimete, nes niekas nezino atsakymo. Ta tusa per tarpininkes is JAV pirkdavau. Kitur pigiau nemaciau, bet ir neieskojau.
Atsakyti
QUOTE(Jinafire @ 2014 10 20, 23:00)
Va as irgi lygiai apie ta pati pagalvojau. Ne veltui koleges esam. Pas mane irgi trys vaikuciai. Pasalpu jokiu net nesvajojam gauti, nors dirbu tik as viena. Ir iki pasalpu dar toli labai mums, nes renkames ne lengviausia kelia- pragert viska ir laukt kol valstybe duos, o dar ir nekilnojamo turto nemazai sugebame isigyti  drinks_cheers.gif O jei kazka turi- tai jau valstybe tikrai neduoa, greiciau atims, nors gal kokia girtuokliu seima gauna geriau, nei as dirbdama  biggrin.gif
Papildyta:
Ir negana to, mano mazeliui tik 3 menesiukai, o as jau geras menuo kaip grizus i darba. Nes reikia uzdirbti, is pasalpos nepragyventume. Nors galeciau sau vaika augint, kaip ir visos kitos  biggrin.gif

Bet gi vaikai nekalti, kad jų tėvai tokie ax.gif . O jie tokie patys kaip ir mūsiškiai, tik gimę ne ten, tėvų gi nepasirinksi ax.gif . Ir svajonės jų tokios pat kaip mūsų vaikų ax.gif . Ir puoštis nori kaip klasės draugai ax.gif . Tėvams aš irgi neaukoju ir pritariu, kad už pašalpas reikia atidirbinėt.
Atsakyti
QUOTE(Jinafire @ 2014 10 20, 22:02)
Pasimete, nes niekas nezino atsakymo. Ta tusa per tarpininkes is JAV pirkdavau. Kitur pigiau nemaciau, bet ir neieskojau.

Aš taip pat per tarpininkes pirkdavau. Bet kokiu atveju ačiū! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ladaiwa: 20 spalio 2014 - 22:07
QUOTE(Maja Di @ 2014 10 20, 23:06)
Bet gi vaikai nekalti, kad jų tėvai tokie ax.gif . O jie tokie patys kaip ir mūsiškiai, tik gimę ne ten, tėvų gi nepasirinksi ax.gif . Ir svajonės jų tokios pat kaip mūsų vaikų ax.gif . Ir puoštis nori kaip klasės draugai ax.gif . Tėvams aš irgi neaukoju ir pritariu, kad už pašalpas reikia atidirbinėt.

O kad matytumet, kokiu jie dramu suvaidina, kad tik biuleteni gaut, kad uz pasalpas neatidirbt. Ziauru, zodziu, ziauria tema palietem, net ne i tema. Atsiprasau, as baigiu savo pasisakymus blush2.gif
Atsakyti
Ne i apsipirkimu tema tos svajones. O bet taciau... socialiai remtinos seimos nebutinai geriancios, nedirbancios ir t.t. Kiek yra vienisu mamu auginanciu vaikus, yra kad vienas is tevu ligonis (insultai, infarktai, veziai ir pan., ir nebutinai vyresnio amziaus), yra turinciu neigaliu vaiku (dazniausiai vienas is tevu lieka namie. Jei tik tevas nepabega iskilus sunkumams) ir daug kitokiu situaciju. Ir cia ne vienetiniai atvejai.

P.S. Pritariu, Kriiste. Pamatytumete kokie "labdaringi" neretai lietuviai. Nepasibodi atiduoti paramai skyletu, luzusiais padais batu, purvinu apatiniu ir pan. Gerai, jei tokia parama neatkeliauja tiesiogiai pas prasanciuosius. ax.gif Ir cia irgi ne vienetiniai atvejai. doh.gif
Prasyti nera malonu. Ir ne vienas nesame nuo to apsaugoti.
Atsakyti
QUOTE(Jinafire @ 2014 10 20, 22:31)
ir kiekviena gerbt reikia- kam priimtina, tas dalyvauja, kam nepriimtina-nedalyvauja  drinks_cheers.gif

4u.gif drinks_cheers.gif
QUOTE(Maja Di @ 2014 10 20, 23:06)

drinks_cheers.gif taip.. vaikai nekalti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2014 10 20, 21:36)
Ryt maksimoje zalismas nuolaidos?

Jei taip, gal atsirastu geranoriska vilniete ir aprupintu is akropolio lego kalendoriais - veliau sesuo paimtu is jusu, nes musu kaime ner tokio gerio, o uzsakymas yr... unsure.gif

na jei jūs man įmestumėt į až ko ten tiksliai ieškot, galėčiau pažiūrėt 4u.gif
Atsakyti
Užsakinesiu iš amazon.de. siusiu per tukisuk.com.
gal kas noretu prisijungti ir pasidalinti siuntimas is DE i UK.
is Anglijos kg.- 6lt
Mano vienas daiktas, siuntima dabar rodo 6,22€

Vilnius 4u.gif
Atsakyti