Įkraunama...
Įkraunama...

Reikia patarimo. Kaip pasielgti?

QUOTE(flight @ 2014 10 21, 14:39)
Vyro tėvams naudinga laikyti tą šeimą šalia, net jeigu kartais tenka perlipti per save ir pažiūrėti anūką, kuris iš tiesų - visiškai svetimas, kaip primestas (normalu, jei susipažino tik kai vaikui buvo penkeri-šešeri  metai). 

Klystate, pasižiūrėkit ankstesnius autorės post'us, šitas košmaras trunka jau daugiau, nei 7 metus, o vaikas su seneliais auga gal net nuo pat gimimo:

QUOTE(DOMINUKE @ 2007 05 28, 10:08)
laba diena.Turiu didele problema,ir nezinau kaip ja spresti.Gyvenu su draugu,turim 8men.kudiki.Kiekviena diena elgiames kaip suo su kate.nera nei dienos kad nesipyktumeme.Nera graziu santykiu tiek su juo tiek su uosviais.nors tiesiai i akis nepasako nieko,bet gerai zinau kad uz akiu jiems esu bloga,netinkama sunui ir t.t.gyvenam su uosviais.Visada kas nors blogai:tai ne ten puodelis padetas,tai vaikas ne taip aprengtas ar kalbu kazkaip ne taip.draugui rupi tik jo masina,pradejo meluoti.liepa suplanuotos vestuves.nezinau kaip elgtis.manau jei istekesiu visa gyvenima reikes kenteti. g.gif  verysad.gif noriu pasiimti mazyli ir isvaziuoti pasa tevus i uzsieni,niekam nieko nezinant.bet bijau del pasekmiu.man svarbiausia,kad maziukas butu su manim,ir ramiai gyventume.Prasau patarimo teisiniuose reikaluose.Ar neatims draugas is manes vaikelio?manau didelis pliusas,kad mes nesame susituoke rolleyes.gif Ar tai skaitytusi kaip vaiko pagrobimas?Prasau atsakykite 4u.gif

Šitiek metų praėjo, o autorė dar vis ten pat. O labiausiai gaila jos vaikelio, beje...
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 10 21, 13:54)
Vai vai, pamanykit, mokslų užsimanė  biggrin.gif Vajetus, aštuonmetį divems savaitėms (ne mėnesiui - paskaityki auotrės postus) palieka, ojezus kaip baisu, kitos dar ilgesniam lakikui į vasaros stovyklas vaius išgrūda, tos tai turbūt visai degradės.

Kam tie mokslai, kai galima visą gyvenimą anytos bulves ravėti ir namus tavrkyti. O paskui, jeigu ką - išeiti plikai basai kaip stovi, be profesijos, be darbo. bigsmile.gif Dar ir vaiką vyras sau galėtų pasiimti, juk bedarbė motina  - nekokios sąlygos auginti.

Įtariu, kad tas bulves vien anyta ir ravi, o autorė suvalgyt padeda biggrin.gif O jei tos anytos bulvės nepatinka- susikrauni skuduriukus ir šutini kur ravėt nereikia. Ir mokslai darbai ir vaikai - jos pačios reikalas, užrakinta juk nesėdi, tik nebūtina ant kitų pečių savo reikalus kraut. Aš irgi ir mokiaus ir dirbau ir vaikus auginau, bet tėvams savo vaikų nekroviau, ir dėl savo nesėkmių nieko nekaltinau nei priekaištavau. O jūs apskritai fantastikos mėgėja, jau spėjot autorę ir išskirt ir bedarbe padaryt ir net vaiką iš jos atėmėt ir vyrui atidavėt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2014 10 21, 15:08)
Aš irgi ir mokiaus ir dirbau ir vaikus auginau, bet tėvams savo vaikų nekroviau

Jūsų vyras jums padėjo? Ar jūsų bendri vaikai - jūsų vienos reikalas?
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2014 10 21, 14:03)
Klystate, pasižiūrėkit ankstesnius autorės post'us,

Košmaras...Anytai pragaras o ne gyvenimas savo namuose doh.gif Vyras matyt pasielgė protingiausiai, kad nematyt ir negirdėt kasdienių rietenų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 10 21, 14:16)
Jūsų vyras jums padėjo? Ar jūsų bendri  vaikai - jūsų vienos reikalas?

Nors tema ne apie mane be atsakysiu: nepadėjo ir dabar jiems nepadeda ir uošvių neturėjau, anyta jauna mirė. Bet tai nesutrukdė man įsigyt ir savo namus ir profesiją kad nereiktų tėvam ant sprando sėdėt viskuom nepatenkintai. Tai tik užsispyrimo klausimas, ar žmogus plevėsa ir gyvena kaip kenkėjas ant svetimo gero viskuom nepatenkintas, ar ima ir kuria tokį gyvenimą kokio nori be jokių pretenzijų kitiems žmonėms. Čia matosi kad autorė tiesiog nenori nieko kurti, yra nesugyvenama ir konfliktiška asmenybė o tokie turi gyventi atskirai.
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 10 21, 13:54)
Vai vai, pamanykit, mokslų užsimanė  biggrin.gif Vajetus, aštuonmetį divems savaitėms (ne mėnesiui - paskaityki auotrės postus) palieka, ojezus kaip baisu, kitos dar ilgesniam lakikui į vasaros stovyklas vaius išgrūda, tos tai turbūt visai degradės.

Kam tie mokslai, kai galima visą gyvenimą anytos bulves ravėti ir namus tavrkyti. O paskui, jeigu ką - išeiti plikai basai kaip stovi, be profesijos, be darbo. bigsmile.gif Dar ir vaiką vyras sau galėtų pasiimti, juk bedarbė motina  - nekokios sąlygos auginti.

O tai ko is pradziu pas uosvius ejo gyvent? Savo neturi nieko, tai galvojo pas uosvius uz dyka ir dar savo vaika primes?
Nenori plika basa - sneka su vyru ir perkasi savo busta issimoketinai ar kaip... Man tokia marti ardytusi - senai savo kukuli pasimtu ir nuomotis eitu, o ne sokdintu kad vaikui saldainio ar limonado neduot. Teisingai anyta sako - nepatinka - ziurekis pati. Manau anyta nera debile, savo vaika kazkaip sugebejo uzaugint, o cia mat guminuku nupirko, tai apsivalge dukart per savaite daugiausia ir apetito pas vaika nera doh.gif .
Papildyta:
Klystate, pasižiūrėkit ankstesnius autorės post'us, šitas košmaras trunka jau daugiau, nei 7 metus, o vaikas su seneliais auga gal net nuo pat gimimo:
Šitiek metų praėjo, o autorė dar vis ten pat. O labiausiai gaila jos vaikelio, beje...

Traukete postus 8 -iu metu senumo... Na tai kosmaras tada, jei jau taip. Ko tada 8 is metus pas uosvius sedet ir nieko neveikt? Per 8 -is metus nesugebejo nei vyro prisnekint, nei pas savo tevus isvaziuot i uzsieni... verysad.gif . Yra patarle ''durniu ir baznycioj musa''. Bet jei tokie uosviai blogi ir vyras blogas - tai ko tiek laiko nieko nekeist?
O as sakyciau pagalys turi du galus. Kaip sauksi - taip atsilieps. Ir autore savo postuose sioje temoje metosi. Tai vyras svecias namuose, tai yra, tai pastoviai nera...
Papildyta:
p.s. O ka vyras padejo - nepadejo. Vyras pinigus uzdirba, kiekviena seima gyvena pagal kazkokias savo nusistovejusias taisykles.
Atsakyti
Na gerai, asaka, ikelet 8 metu senumo istorija. Bet kaip taip yra, kad viskas blogai? Nuo pat pradziu pykstasi su vyru, su uosviais. Kas per zmones uosviai, kad tik eda, eda eda...? Ne tame esme manau, visi esam zmones, tik va kad atskirai reikia gyvent tai cia faktas. Ko dabar tuos 8 metus esti sau ir uosviam nervus, jei konfliktiskos asmenybes ar tai vienas ar tai kitas?
Mano nuomone, jei autore nieko nepakeite per 8- is metus, tai dabar tegu keicia. Sveiku, saltu protu apmascius, o ne roziu ''iteikus''. Pirma: sesija ant nosies. Gerai, susitaikai su anyta, paprasai pagloboti vaika ir vaziuoji dviem savaitem i mokslus. Antra: sulauki vyro is reiso ir graziai paaiskini, kad nebegali ir nenori gyventi pas jo tevus. Pasiulai isvaziuoti i ta didmiesti kur mokslai vyksta ir nuomuojies savo busta. Jei vyras nenori - vaziuoji i didmiesti su vaiku ir ten issinuomojus gyveni. Gal tevai kazkaip su finansais is uzsienio pades ar kaip. Cia gal vyras atsikvoses kas jam svarbiau:
ar savo seima ar su tevais gyvent.
Nes nieko nedarant, apart skundimosi ant kitu, nieko ir nebus gyvenime. Ir ta anyta tikrai nera bloga, bet dvi seimininkes vienoj virtuvej tikrai buti negali ax.gif .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 21 spalio 2014 - 16:16
Norint kad anyta nereguliuotu gyvenimo reikia kraustytis is jos namu.
O 8 metu vaikas jau i mokykla tikriausiai eina. Gal butu galima susisiekti su kokio jo klases draugo mama, kuri buna namie jos vaikui grizus, kad ir jusu vaika uz nedideli mokesti paziuretu kartu su savuoju. Pazaistu abu, pamokas paruostu, o jus vaziuojant namo ji pasiimtumet. Gal imanoma butu taip padaryti? Kadangi Lietuvoje jau seniai negyvenu, tai nezinau kaip cia klasioku tevai tarpusavyje bendrauja. Nes, cia, kur as gyvenu bendrauja ir susiskambina, ir zinutemis susirasineja, jei kas. O gal asmeniskai pazistate kokia sunaus klasioko mamyte, kuri galetu paziureti ir jusu sunu? Aisku, ne uz dyka.
Atsakyti

Tai jūs klystate smile.gif , kapstotės senose žinutėse, o autorė šioje temoje rašė, kad ilgai gyveno užsienyje ir tik antri metai, kaip grįžę. Matyt, visur gerai, o pas anytą geriausia g.gif

QUOTE(DOMINUKE @ 2014 10 20, 11:34)
Mergaites,as nekaltinu vien uosves,as pati ir esu sunkaus charakterio.ir anyta tikrai neziuri mano vaiko 8metus,ilgai uzsieny gyvenom,antri metai kaip gryze,nuo balandzio iki rugsejo pati vaika zjurejausi,tik rugseji isejau I darba ir prasidejo.dirbau pamainom,tai tikrai to vaiko nereikejo istisai ziureti,tok retsykiais paimti is mokyklos ir namuose valgyt paduoti.

Atsakyti
QUOTE(Pienė_ @ 2014 10 21, 18:09)
Tai jūs klystate  smile.gif , kapstotės senose žinutėse, o autorė šioje temoje rašė, kad ilgai gyveno užsienyje ir tik antri metai, kaip grįžę. Matyt, visur gerai, o pas anytą geriausia  g.gif

Gal ne visai tiksliai išreiškiau savo mintį smile.gif Autorės uošviai anūką pažįsta ne pora metų, bet praktiškai nuo gimimo. Ir autorė jau prieš septyneris metus matė, kad su uošviais sugyvent nesugeba, bet vistiek į jų namus grįžta gyvent. Jei pačiai patinka būti auka, jos valia, bet niekaip nesuprantu, kaip galima savo sūnelį tokioje nesveikoje aplinkoje auginti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašaka: 21 spalio 2014 - 18:36
QUOTE(Rūta Mėta @ 2014 10 21, 15:49)
Nors tema ne apie mane be atsakysiu: nepadėjo ir dabar jiems nepadeda

Labai apgailestauju, dėl tokio vyro..Pagalvojus, o kas belieka tokioms moterims - tik su lozungu "aš pati, aš vieną" ir tempti viską. Ir bendrus vaikus vienoms auginti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 21 spalio 2014 - 18:54
QUOTE(Ašaka @ 2014 10 21, 19:35)
Gal ne visai tiksliai išreiškiau savo mintį smile.gif  Autorės uošviai anūką pažįsta ne pora metų, bet praktiškai nuo gimimo. Ir autorė jau prieš septyneris metus matė, kad su uošviais sugyvent nesugeba, bet vistiek į jų namus grįžta gyvent. Jei pačiai patinka būti auka, jos valia, bet niekaip nesuprantu, kaip galima savo sūnelį tokioje nesveikoje aplinkoje auginti?

Riebiai pasakyta. Gal tegu autorė tai patvirtina. Lengva šnekėti iš šalies, kai negyveni to žmogaus gyvenimo. Visos kitos jau seniai būtų išsikrausčiusios...su liežuviais... Visi nelaimingi yra nelaimingi, nes jiems taip patinka? g.gif
Atsakyti