QUOTE(Hmmm... @ 2014 10 21, 08:34)
Nu iš to, ką pirmam poste parašė temos autorė tai aš taip nesakyčiau.
Kadangi mamai nepatinka praktiškai viskas, ką daro močiutė (ką perka parduotuvėje, kaip iš mokyklos pasiima ir pan.), tai turbūt anyta neapsikentusi pareiškė, kad nepatinka - žiūrėkis pati. Susiėdė dvi bobos, tada į tarpą išstojo senolis ir pareiškė, kad daugiau laiko vaikui ir vyrui skirk (aš asmeniškai įtariu, kad už šių žodžių slypi daugiau, nei tik darbas ar mokslai, nes yra užuominų ir kad šiaip tas vaikas seneliams paliekamas, kai tėveliai papramogaut nori, nu bet tebūnie tai mano paranoja, gal aš ir klįstu).
Kadangi mamai nepatinka praktiškai viskas, ką daro močiutė (ką perka parduotuvėje, kaip iš mokyklos pasiima ir pan.), tai turbūt anyta neapsikentusi pareiškė, kad nepatinka - žiūrėkis pati. Susiėdė dvi bobos, tada į tarpą išstojo senolis ir pareiškė, kad daugiau laiko vaikui ir vyrui skirk (aš asmeniškai įtariu, kad už šių žodžių slypi daugiau, nei tik darbas ar mokslai, nes yra užuominų ir kad šiaip tas vaikas seneliams paliekamas, kai tėveliai papramogaut nori, nu bet tebūnie tai mano paranoja, gal aš ir klįstu).
QUOTE(DOMINUKE @ 2014 10 20, 07:17)
mes esam atskira seima,nors ir gyvenam po vienu stogu su jais. Jei pasakai kad nepirkit vaikui tiek saldumynu tuoj nepatenkinti, jei vaziuojam su vyru vieni i miesta be vaiko jau klausia o tai kodel vaiko neimat ir pan.
Jei mociutei pasakau neikit jus vaiko pasiimti iki klases,tegul jis ateina i masina,nes as noriu ji pratinti pati gryzti namomikriuku.Tai ji butinai padarys priesingai ir nueis jo prie duru klases pasiimti.Jei kazka pasakau,tai tuoj soka i akis, uzpyksta ir tuo pasibaigia pokalbis.
Jei mociutei pasakau neikit jus vaiko pasiimti iki klases,tegul jis ateina i masina,nes as noriu ji pratinti pati gryzti namomikriuku.Tai ji butinai padarys priesingai ir nueis jo prie duru klases pasiimti.Jei kazka pasakau,tai tuoj soka i akis, uzpyksta ir tuo pasibaigia pokalbis.
Iš vienos pusės labai norisi deklaruoti, kad esate atskira šeima, o iš kitos pusės elgiatės taip, kad netgi labai būtumėt priklausomi nuo senelių.
Kol mano vaikas vienas nebūdavo namuose, tekdavo jį vežtis visur kur tik su vyru kartu važiavome. Jeigu tai pramogos pramogavome ten, kur tiktų ir vaikui. Pietūs restorane? Irgi trise . Apsipirkti į parduotuvę, galima vienam ar tėčiui, ar mamai, na arba vėlgi trise... Dabar atsiklausiam vaiko nuomonės ir jeigu nori lieka vienas namuose. Va, tokiu atveju mes savarankiška šeima, niekam nei ačiū sakyti, nei lito mokėti nereikia. Savo vaiką auginti mano ir vyro pareiga - manęs tai neišsekina, liūdesio nekelia, tiesiog pagal situacija tenka koreguoti savo planus (dabar matau, kad vaikas auga ir tėvų takelis šalia vaiko mažėja ).