QUOTE(Aimeja @ 2014 10 20, 13:21)
Kaip paprasta. Nebent tas sūnus jau nebus autorės vyras. Tada jos nelies. Nes gyvenant šeimoje atsiriboti tiesiog neišeina.
Vyras nesupranta ko kito. Kad tu visada ten būsi svetima, ar dabar, ar po 5 metų, ar po 20 m. ir kad tai niekada nebus tavo namai. Niekada nebus tavo turtas. Kad taip gyvenanti moteris yra labai pažeidžiama, nes per gyvenimą taip ir nesusikraus sau jokio turto, jokio nuosavo stogo, jokio gerbūvio, kad nelinkiu, bet įvykus skyryboms, moteris išeis kaip stovi, na su keliais savo asmeniniais daiktais. Bet vyrui labai patogu. Nereikia kurti savo namų, leisti pinigų, stengtis, žmona tėvų priežiūroje, kur gi ji daugiau eis, patogu tiesiog.
Vyras nesupranta ko kito. Kad tu visada ten būsi svetima, ar dabar, ar po 5 metų, ar po 20 m. ir kad tai niekada nebus tavo namai. Niekada nebus tavo turtas. Kad taip gyvenanti moteris yra labai pažeidžiama, nes per gyvenimą taip ir nesusikraus sau jokio turto, jokio nuosavo stogo, jokio gerbūvio, kad nelinkiu, bet įvykus skyryboms, moteris išeis kaip stovi, na su keliais savo asmeniniais daiktais. Bet vyrui labai patogu. Nereikia kurti savo namų, leisti pinigų, stengtis, žmona tėvų priežiūroje, kur gi ji daugiau eis, patogu tiesiog.
Visiskai teisingai.Turiu toki pavyzdi namuose.Kodel anyta mano savo uosve turi ziureti,jai uzpakali atsiprasant plauti,jei uosvis yra namuose?kodel jis neziuri savo mamos?
Taip,mano vyrui patogu sesti, I fura ir isvaziuoti,nematyti
visu problemu,su.kuriomis man tenka susidurti.vyrui uosviai taip nebumba del vaiko kaip man,nors vaikas musu abieju.Vyro nera tai as kaip svetimas zmogus namuose su vaiku. suprantu,kad mano vaikas ir tik as galiu ji aukleti,bet jei namiskiai nori ji aukleto pagal save,tuomet man tenka rinktis,arba barniai namuose del vaiko auklejimo,arba nutyleti, ir leisti uosviams daryti pagal save.Taip iseiti tik viena matau dabar,iseiti, is siu namu.Nupirkau anytai roziu,bus matyt kaip sureaguos kai iteiksiu Tiesiog pasakysiu,kad sios rozes ne del to,kad prasau vel vaika ziureti,ar jauciuosi del kazko kalta,bet tiesiog todel,kad gerbiu savo vyro tevus,ir nenoriu tu tylos dienu namuose.pasakysiu,kad nusprendeme iseiti atskirai,vaikui susirasiu aukle,ir tikiuosi gerbs mano sprendima.nesivelsiu I gilesnes diskusijas.